Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ted jsem premyslela jake veci pro dite vam prijdou uzitecne a nenahrafitelne a ktere zbytecne a nevyuzite?
U me nenahraditelne: vlhcene ubrousky
zbytecne: teplomer do vanicky, prebalovaci pult a kojici polstar.
Pochlubte se ![]()
Zbytecnosti : postylka, dudlik, kocarek
Uzitecne : satek, krosna, hacka
Dle me je lepsi podlozka ci prebalivat v koupelne ( u vody) nez v loznici ci decaku. Pri prebalovani je nutne neco oplachnout.
Totálně zbytečné vlhčené ubrousky
totálně užitečný přebalovací pult
Zbytečné- teploměr do vaničky, sedátko do vany, různé dózičky na potraviny pro mimi
užitečné- klín do postýlky, nepropustné podložky, žínky, plenky atd.
Zbytečnosti:
vlhčené ubrousky, teploměr do vaničky, přebalovací pult, kojící polštář, monitor dechu, chůvička, lehátko, hromada hraček od příbuzenstva, flašky s cuckem, plastové lžičky
dudlík jak u kterého dítěte
Užitečné:
kočárek, nosítko, postýlka, hrazdička, kolotoč, hrníček s pítkem
Zbytocnosti: Teplomer do vane a vyzera to tak, ze aj kocarek.
Nezbytnost: satek - bez toho by som uz asi nechcela existovat ![]()
Užitečné: manduca, separační pleny, přebalovací pult, odsávačka mléka, postýlka, kočárek
zbytečné: teploměr do vany, kojící polštář, rychlozavinovačka, monitor dechu, chůvičky, kolotoč na postýlku
Příspěvek upraven 05.11.14 v 18:21
Zzbytecnost monitor dechu??? Diky nemu jsem mela klidne spani. Chuvicka- v pripade loznice v patre je sice ne nezbytna, ale uzitecna. Mohu delat cokoli a ne furt poslouchat jestli nebreci:-). Pro me osobne bylo zbytecne nositko. Ac bydlim v Praze tak na kocarek nedam dopustit
@Anonymní píše:
Zzbytecnost monitor dechu??? Diky nemu jsem mela klidne spani. Chuvicka- v pripade loznice v patre je sice ne nezbytna, ale uzitecna. Mohu delat cokoli a ne furt poslouchat jestli nebreci:-). Pro me osobne bylo zbytecne nositko. Ac bydlim v Praze tak na kocarek nedam dopustit
vidíš, já se díky němu akorát nervovala, co sem ho prodala spím líp
Pro nás zbytecne: prebalovaci pult,
Nenahraditelne: kvalitní boty, jidlo a obleceni
@Anonymní píše:
Tak kvuli tveho neklidneho spani preci nemusi byt pro ostatni uzitecny… Kdybys vedela kolik mimin nespi ani v postylce, do ktere by se monitor mohl umistit, tak se dle reakce asi zvencnes ![]()