Uživatel a jeho další reinkarnace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
148277
23.1.24 14:34
@Lorre píše:
Fakt úplný magor ten člověk :roll:. Divím se jak z jedné nevinné věty že mě umí udělat psychopata z psychiatrie co chce zabíjet :lol:

Nedivím se že člověk kterého se Klopotka rozhodne pronásledovat z toho má psychické potíže.

• načítám...
Klopotkova
23.1.24 14:39
@Anna766 píše:
Nedivím se že člověk kterého se Klopotka rozhodne pronásledovat z toho má psychické potíže.

Zveličuješ to a moc dobře to víš. Za dobu, kdy byl Detsa, jsem mu dala najevo, že ho miluji. Nikdy jsem ho nepronásledovala a za tím si stojím. Co je to podle tebe pronásledování? Napsání asi 5×, že ho miluji? Veřejně, ani jsem mu nenapsala sz. Pokud jsem ho pronásledovala, dej důkaz, protože jinak je to od tebe další lež. Nejsi vůbec objektivní. Děláš tady ze sebe lidumila, ale několikrát jsem se přesvědčila, že je to jen póza. Ty žádný lidumil nejsi.

• Upravit
148277
23.1.24 14:52
@Klopotkova píše:
Zveličuješ to a moc dobře to víš. Za dobu, kdy byl Detsa, jsem mu dala najevo, že ho miluji. Nikdy jsem ho nepronásledovala a za tím si stojím. Co je to podle tebe pronásledování? Napsání asi 5×, že ho miluji? Veřejně, ani jsem mu nenapsala sz. Pokud jsem ho pronásledovala, dej důkaz, protože jinak je to od tebe další lež. Nejsi vůbec objektivní. Děláš tady ze sebe lidumila, ale několikrát jsem se přesvědčila, že je to jen póza. Ty žádný lidumil nejsi.

pronásleduješ ho tu už pěknou dobu. Meleš to v diskuzích dokola jak má psychické potíže a to že chtěl zlikvidovat lidstvo od tebe čtu minimálně počtvrté. Ty lidumilko.

• načítám...
ontarova.stara
23.1.24 14:55
@Klopotkova píše:
Zveličuješ to a moc dobře to víš. Za dobu, kdy byl Detsa, jsem mu dala najevo, že ho miluji. Nikdy jsem ho nepronásledovala a za tím si stojím. Co je to podle tebe pronásledování? Napsání asi 5×, že ho miluji? Veřejně, ani jsem mu nenapsala sz. Pokud jsem ho pronásledovala, dej důkaz, protože jinak je to od tebe další lež. Nejsi vůbec objektivní. Děláš tady ze sebe lidumila, ale několikrát jsem se přesvědčila, že je to jen póza. Ty žádný lidumil nejsi.

Zalozit o nekom cca tri diskuze nejspis tyto pozadavky splnuje ;).

• Upravit
Klopotkova
23.1.24 14:58
@Anna766 píše:
pronásleduješ ho tu už pěknou dobu. Meleš to v diskuzích dokola jak má psychické potíže a to že chtěl zlikvidovat lidstvo od tebe čtu minimálně počtvrté. Ty lidumilko.

Nejen já. To se ví a někteří pamatuji. Někdy na to přijde řeč nejen ode mě. Nikdy jsem tady nepsala, ani od Detsy nečetla, že chtěl vyhladit lidstvo, pouze jsem od něj četla to, jak psal všeobecné zmatky o vyhlazení lidstva. Vytrháváš z kontextu a to je o ničem Nepřekrucuj a nelži. :mavam:

• Upravit
148277
23.1.24 14:59
@Klopotkova píše:
Nejen já. To se ví a někteří pamatuji. Někdy na to přijde řeč nejen ode mě. Nikdy jsem tady nepsala, ani od Detsy nečetla, že chtěl vyhladit lidstvo, pouze jsem od něj četla to, jak psal všeobecné zmatky o vyhlazení lidstva. Vytrháváš z kontextu a to je o ničem Nepřekrucuj a nelži. :mavam:

Bodejť by nepamatovali když tu melduješ dokola jak praštěná.

• načítám...
Klopotkova
23.1.24 15:02
@ontarova.stara píše:
Zalozit o nekom cca tri diskuze nejspis tyto pozadavky splnuje ;).

Tady se diskutuje. Já jsem mu ani nikdy nenapsala sz. A nezmiňují ho pořád. Jsem tady několik let stejně, jako on. Dal to s tebou pitvat nemíním. Je to o ničem a nebaví mě to. Celé je to nesmysl. :mavam:

• Upravit
Klopotkova
23.1.24 15:04
@Anna766 píše:
Bodejť by nepamatovali když tu melduješ dokola jak praštěná.
opět meleš hovadiny. Tenkrát, jak to psal, tak to kdosi zmínil v NSL a někteří si to moc dobře pamatuji. Nic o tom nevíš. :mavam:
  • Upravit
ontarova.stara
23.1.24 15:05
@Klopotkova píše:
Tady se diskutuje. Já jsem mu ani nikdy nenapsala sz. A nezmiňují ho pořád. Jsem tady několik let stejně, jako on. Dal to s tebou pitvat nemíním. Je to o ničem a nebaví mě to. Celé je to nesmysl. :mavam:

Tebe to evidentne tak moc nebavi, ze jsi tu davno mrtvou diskuzi musela opet ozivit, ze :mrgreen:?

• Upravit
Klopotkova
23.1.24 15:06
@ontarova.stara píše:
Tebe to evidentne tak moc nebavi, ze jsi tu davno mrtvou diskuzi musela opet ozivit, ze :mrgreen:?

A co je ti do toho… 8o :roll: Nebavis mě ty, jsi podlá a v minulosti jsi rozervala svými kecy o Ontarovi x diskusi. :mavam:

• Upravit
ontarova.stara
23.1.24 15:11
@Klopotkova píše:
A co je ti do toho… 8o :roll: Nebavis mě ty, jsi podlá a v minulosti jsi rozervala svými kecy o Ontarovi x diskusi. :mavam:

Do toho je mi asi tolik, co tobe. Prestan ho otravovat, uz ti nekolikrat dal najevo, ze je mu to neprijemne a chce mit od tebe klid. Kdyz tu o tobe zalozila diskuzi Lucy75, orodovala jsi u adminu, aby ji zrusili. Tak o te podlosti bych byt tebou pomlcela, tato diskuze je toho dukazem. Uz se s mir s tim, ze ty tvoje stokrat omlete wannabe sexualni historky nikoho nezajimaji.

• Upravit
42239
23.1.24 15:18

Taky vnímám, že Klopotkova je jediná, kdo tu Lorreho furt pronásleduje. A to, jak to pořád opakuje a cpe vsude možně už je trapné, něco to o ní asi vypovídá. A to já asi nejsem žádný Lorreho fanoušek, ale prijde mi to hodně přes čáru a hranici nějakého vtípku to dávno překročilo.

• načítám...
30229
23.1.24 16:17
@Klopotkova píše:
Dlouho jsem se s tím smiřovala. Už je to za mnou. Mám jen vzpomínky na to, jak blbě a na základě písmenek jsem se hluboce zamilovala Vůbec by mě nenapadlo, že se mi to někdy může stát.

Jdi se vycpat posuku :*, nezajímá mě to.

• načítám...
148277
23.1.24 16:18
@Klopotkova píše:
opět meleš hovadiny. Tenkrát, jak to psal, tak to kdosi zmínil v NSL a někteří si to moc dobře pamatuji. Nic o tom nevíš. :mavam:

To víš že jo. Nikdo o tom nic neví až na paní Klopotkovou která tu s tím otravuje dokolečka dokola.

• načítám...
30229
23.1.24 16:55
@ontarova.stara píše:
Do toho je mi asi tolik, co tobe. Prestan ho otravovat, uz ti nekolikrat dal najevo, ze je mu to neprijemne a chce mit od tebe klid. Kdyz tu o tobe zalozila diskuzi Lucy75, orodovala jsi u adminu, aby ji zrusili. Tak o te podlosti bych byt tebou pomlcela, tato diskuze je toho dukazem. Uz se s mir s tim, ze ty tvoje stokrat omlete wannabe sexualni historky nikoho nezajimaji.

Teda, ještě chvíli a skočím po tobě že si na ontara ani nevzpomenes :* :mrgreen:.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová