Uživatel a jeho další reinkarnace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Klopotkova
22.6.22 20:40

Uživatel a jeho další reinkarnace?

Zdravím. Ano, kdysi jsem do něj byla zamilovaná, platonicky, po písmenkách. Byl to mladý muž, i když na mladší nejsem, on si mě získal. Potom začal mít psychické problémy, psát cosi o vyhlazení lidstva 8o a z e-mimina zmizel a nechal si smazat všechny svoje příspěvky. Nevíte někdo, zda se reinkarnoval? Občas na něj myslím…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Prdoslava
22.6.22 21:33

Chceš mu vylízat řiť? :mrgreen:

• Upravit
56505
22.6.22 21:37

Nechceš se dát dohromady se Zdeňkem? :mrgreen:
Píše podobné storky. :mrgreen:

• načítám...
2324
22.6.22 21:43
@topazio píše:
Píše podobné storky. :mrgreen:

Detsa byl ale daleko inteligentnější.

• načítám...
Klopotkova
22.6.22 21:48
@topazio píše:
Píše podobné storky. :mrgreen:

Ne, je mi nesympatický a vadí mi takové chorobné šetření a myslím, že by se mi ani vzhledově nelíbil,

• Upravit
Klopotkova
12.12.22 20:12

Uživatel Detsa se reinkarnoval v uživatele Lorre. Prokoukla jsem to a na 99% je to on.
Detsa byl zpočátku velmi milý, později začal mít psychické problémy a psát cosi o vyhlazení lidstva 8o ještě před tím, než se nechal smazat i s veškerými svými příspěvky.
Lorre je pro mě nesympatický muž, ale pořád je to dle jistých indicií on. Akorát 1000 x odvolávám to, že jsem se do něj, byť platonicky, zamilovala.

• Upravit
15.3.23 00:00

Před třemi roky jsem se s Detsou sešla v Praze. Jako kamarádka, hodně mě povzbuzoval, když jsem měla osobní problémy. Radil mi, prostě byl skvělý. Pak se po něm slehla zem. Psychické problémy měl už tenkrát. Ztratila jsem na něj kontakt :,(

• načítám...
Klopotkova
15.3.23 07:28
@Kočkomilka1 píše:
Před třemi roky jsem se s Detsou sešla v Praze. Jako kamarádka, hodně mě povzbuzoval, když jsem měla osobní problémy. Radil mi, prostě byl skvělý. Pak se po něm slehla zem. Psychické problémy měl už tenkrát. Ztratila jsem na něj kontakt :,(

Je zde reinkarnovaný jako uživatel Lorre.

• Upravit
15.3.23 10:20

@Klopotkova díky :kytka:

• načítám...
15.3.23 21:09

@Klopotkova psala jsem mu, jestli si pamatuje, že bychom se sešli, prý to není on🥺

• načítám...
Klopotkova
15.3.23 21:16
@Kočkomilka1 píše:
@Klopotkova psala jsem mu, jestli si pamatuje, že bychom se sešli, prý to není on🥺

Je to on, jen se za to stydí, za psychické problémy, za to, že psal zmatky o vyhlazení lidstva.
Za to, že se léčil na psychiatrii by se stydět nemusel, nemoc duše je stejná nemoc, jako každá jiná.
Pokud nevěříš, tak uživatel Lorre je též z Prahy, pozvi Lorre na schůzku a uvidíš.

• Upravit
15.3.23 21:23

@Klopotkova nechám to být. Zřejmě nechce být odhalen. Akorát mě mrzí, že to popřel. Mimochodem, díky ;)

• načítám...
Klopotkova
23.1.24 12:58
  • Upravit
zmrzlik
23.1.24 13:08

Jaký smysl má tato diskuse? :think:

• Upravit
30176
23.1.24 13:27

Už zase? :lol: Ta ženská je psychopat

• načítám...