Uživatel a jeho další reinkarnace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
42239
23.1.24 17:21
@ontarova.stara píše:
Do toho je mi asi tolik, co tobe. Prestan ho otravovat, uz ti nekolikrat dal najevo, ze je mu to neprijemne a chce mit od tebe klid. Kdyz tu o tobe zalozila diskuzi Lucy75, orodovala jsi u adminu, aby ji zrusili. Tak o te podlosti bych byt tebou pomlcela, tato diskuze je toho dukazem. Uz se s mir s tim, ze ty tvoje stokrat omlete wannabe sexualni historky nikoho nezajimaji.

Amen.

• načítám...
148273
23.1.24 17:33
@Lorre píše:
Teda, ještě chvíli a skočím po tobě že si na ontara ani nevzpomenes :* :mrgreen:.

Tak, teď se lekla a už ji tu neuvidíme :mrgreen:

• načítám...
30227
23.1.24 17:36
@Anna766 píše:
Tak, teď se lekla a už ji tu neuvidíme :mrgreen:

Spíš ji na to přišel Ontar že tu koketuje

• načítám...
35692
23.1.24 17:38
@Lorre píše:
Jo odmítnuta ženská je to nejhorší :mrgreen:. Asi proto furt otravuje :nevim:

Neměl jsi jí psát, ať Ti vylíže pudel, teď se jí nezbavíš! ;) :mrgreen:

• načítám...
42239
23.1.24 17:39
@jege píše:
Neměl jsi jí psát, ať Ti vylíže pudel, teď se jí nezbavíš! ;) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: twl :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.01.24 v 17:39

• načítám...
zmrzlik
23.1.24 17:39
@jege píše:
:mrgreen: :pankac:
  • Upravit
ontarova.stara
23.1.24 17:40
@Lorre píše:
Spíš ji na to přišel Ontar že tu koketuje

Ja :mrgreen:?? Kdyz jsem naposledy flirtovala, tak mi ten pan v bance venoval sve poradove cislo, abych byla rychleji odbavena 8) ;).

• Upravit
42239
23.1.24 17:40
@jege píše:

Jegoušku, ty seš bůh :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
5923
23.1.24 17:42

Omyl

• načítám...
zmrzlik
23.1.24 17:43
@Betty MacDonald píše:
Jegoušku, ty seš bůh :mrgreen: :mrgreen:

Má pravdu. Lorre to fakt psal. Chudák a teď je v p..sám. :P

• Upravit
35692
23.1.24 17:43
@Klopotkova píše:
A co je ti do toho… 8o :roll: Nebavis mě ty, jsi podlá a v minulosti jsi rozervala svými kecy o Ontarovi x diskusi. :mavam:

Njn, je to nepříjemné, když je někdo mnohem zajímavější než ty, takže strhne na sebe veškerou pozornost v každé diskuzi, do které zavítá, a to ani nemusí psát o lízání pudelí a další „vtipné“ pikantnosti. ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
ontarova.stara
23.1.24 18:04
@jege píše:
Njn, je to nepříjemné, když je někdo mnohem zajímavější než ty, takže strhne na sebe veškerou pozornost v každé diskuzi, do které zavítá, a to ani nemusí psát o lízání pudelí a další „vtipné“ pikantnosti. ;) :jazyk: :mrgreen:

Diky, ze ve me tak veris, pokud tedy nepises tady o Betty 8).
Zase je treba rict, ze Klopotkove klice ve vagine mam jako inspiraci na vyroci pro Ontara. Jen je tam nehodlam drzet tejden a nejspis nebudou od bytu, ale nejake pekne masiny. Samozrejme až nasetrim ;).

• Upravit
30227
23.1.24 18:13
@jege píše:

U ní slovní obraty jako vyliž mi či jdi do pr.dele mají trochu jiný obrat no :mrgreen:

• načítám...
Klopotkova
23.1.24 18:21
@ontarova.stara píše:
Do toho je mi asi tolik, co tobe. Prestan ho otravovat, uz ti nekolikrat dal najevo, ze je mu to neprijemne a chce mit od tebe klid. Kdyz tu o tobe zalozila diskuzi Lucy75, orodovala jsi u adminu, aby ji zrusili. Tak o te podlosti bych byt tebou pomlcela, tato diskuze je toho dukazem. Uz se s mir s tim, ze ty tvoje stokrat omlete wannabe sexualni historky nikoho nezajimaji.

Lžeš. Když Lucy o mně založila někdy kolem Velikonoc diskusi, tak sama potom psala adminům, ať ji zruší. Psala mi, že ji zruší, pokud záložím téma, jak to s mým těhotenstvím vypadá. Na tom jsme se potom taky spolu domluvily a já jsem diskusi založila. Jmenovala se Změny v našem manželství. Admini nejprve tu diskusi zrušit nechtěli, potom ji zrušili.
Nevíš, jak to bylo a píšeš nesmysly. Poněkolikáté. Vrať se radši ke svým cachtům o Ontarovi. Bude to smysluplnější než ty tvoje lži, v lepším případě spekulace.

• Upravit
Klopotkova
23.1.24 18:25
@Betty MacDonald píše:
Taky vnímám, že Klopotkova je jediná, kdo tu Lorreho furt pronásleduje. A to, jak to pořád opakuje a cpe vsude možně už je trapné, něco to o ní asi vypovídá. A to já asi nejsem žádný Lorreho fanoušek, ale prijde mi to hodně přes čáru a hranici nějakého vtípku to dávno překročilo.

Jsi mimo jako vždy. Pronásledování vypadá úplně jinak.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová