Úzká pračka + úzká sušička

9779
13.1.24 12:59

Úzká pračka + úzká sušička

Holky, prosím, kdo máte kombinaci úzká pračka + úzká sušička, jak to máte na sobě postavené? Sháním mamce do nového bytu a co jsem hledala slim sušičky, tak mají šířku 60 cm a hloubku 45 cm, zatímco pračky to mají naopak - chápu správně, že se na sebe tedy dávají pootočené o 90 stupňů?
A máte zkušenost s nějakými slim značkami praček i sušiček? Ať už dobrou nebo špatnou? Já jsem vždycky měla jen široké spotřebiče
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
13.1.24 13:21

To ale musí být obě s předním plněním, ne? Pračku širokou 45 cm jsem teda neviděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
13.1.24 13:24

@Jahru slim pračku mám ted elektrolux a v úterý přijde nová AEG taky slim, klasickou bohužel do koupelny nedáme :?. Sušičku mám klasickou. vybírala bych stejné velikosti. Slim mají omezený výběr :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
13.1.24 13:28

@Jahru nemáš u těch praček nějak přehozené popisy rozměrů? My máme vždy Slim pračky, s předním plněním a hloubka je 45 a šířka těch 60. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
13.1.24 13:29

Jinak mám dobré zkušenosti se značkami Bosh, AEG a teď naposled se kupovala pračka Hoover. Ale sušičku mám v klasickém rozměru. Místo koupelny je v kuchyni pod pracovní deskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
13.1.24 13:32

No, zrovna na ty rozměry koukám :roll: Při zadání „úzká pračka s předním plněním“ mi to vyhodilo pračky s menší hloubkou a ne šířkou. Na mobilu jsem si toho nevšimla, neprocházela jsem to pečlivě.
Takže to asi nemá řešení. Širokou pračku tam nedáme a úzké s předním plněním se nedělají. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
13.1.24 13:38
@Jahru píše:
No, zrovna na ty rozměry koukám :roll: Při zadání „úzká pračka s předním plněním“ mi to vyhodilo pračky s menší hloubkou a ne šířkou. Na mobilu jsem si toho nevšimla, neprocházela jsem to pečlivě.
Takže to asi nemá řešení. Širokou pračku tam nedáme a úzké s předním plněním se nedělají. Ach jo

Co to má za pračku konkrétně? Není to pračka s vrchním plněním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
13.1.24 13:40

@Jahru a šířku potřebujete kolik? Ono se bere že je potřeba hloubka. na šířku bude vše 59-60cm. kde byla pračka do teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
13.1.24 13:40
Mame
@Markéta80 píše:
@Jahru slim pračku mám ted elektrolux a v úterý přijde nová AEG taky slim, klasickou bohužel do koupelny nedáme :?. Sušičku mám klasickou. vybírala bych stejné velikosti. Slim mají omezený výběr :?

My mame taky pracku slim v koupelne a susicku nakonec klasickou v loznici schovanou ve vestaveny skrini. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
13.1.24 13:43

Zkus pračka a sušička v jednom s horním plněním. Ne, že by to bylo ideální, ale řešení to možná je. My máme taky obojí v jednom kvůli místu, tedy šířku běžnou s předním plněním, a tak nějak to funguje - hlavně nejsem zvyklá na každé zvlášť, takže se asi líp přizpůsobím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
13.1.24 13:44
@Sedmnactnulajedna píše:
Zkus pračka a sušička v jednom s horním plněním. Ne, že by to bylo ideální, ale řešení to možná je. My máme taky obojí v jednom kvůli místu, tedy šířku běžnou s předním plněním, a tak nějak to funguje - hlavně nejsem zvyklá na každé zvlášť, takže se asi líp přizpůsobím.

Kdyz zas k tomu je dost diskuzi ze to pak ani poradne nepere a ani poradne nesusi no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
13.1.24 13:47
@pikola píše:
Co to má za pračku konkrétně? Není to pračka s vrchním plněním?

Zatím žádnou (resp. širokou, která se bude měnit). Hledám jak pračku, tak sušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
13.1.24 13:48
@Markéta80 píše:
@Jahru a šířku potřebujete kolik? Ono se bere že je potřeba hloubka. na šířku bude vše 59-60cm. kde byla pračka do teď?
Šířka max. 50 cm. Stěhuje se do nového bytu, takže původní široká pračka se bude měnit za úzkou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
13.1.24 13:49
@Jahru píše: Šířka max. 50 cm. Stěhuje se do nového bytu, takže původní široká pračka se bude měnit za úzkou.

šířka, nebo hloubka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
13.1.24 13:54
@pikola píše: šířka, nebo hloubka?
šířka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek