Úzká pračka + úzká sušička
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Úzká pračka + úzká sušička
Holky, prosím, kdo máte kombinaci úzká pračka + úzká sušička, jak to máte na sobě postavené? Sháním mamce do nového bytu a co jsem hledala slim sušičky, tak mají šířku 60 cm a hloubku 45 cm, zatímco pračky to mají naopak - chápu správně, že se na sebe tedy dávají pootočené o 90 stupňů?
A máte zkušenost s nějakými slim značkami praček i sušiček? Ať už dobrou nebo špatnou? Já jsem vždycky měla jen široké spotřebiče
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To ale musí být obě s předním plněním, ne? Pračku širokou 45 cm jsem teda neviděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru slim pračku mám ted elektrolux a v úterý přijde nová AEG taky slim, klasickou bohužel do koupelny nedáme
. Sušičku mám klasickou. vybírala bych stejné velikosti. Slim mají omezený výběr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru nemáš u těch praček nějak přehozené popisy rozměrů? My máme vždy Slim pračky, s předním plněním a hloubka je 45 a šířka těch 60. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak mám dobré zkušenosti se značkami Bosh, AEG a teď naposled se kupovala pračka Hoover. Ale sušičku mám v klasickém rozměru. Místo koupelny je v kuchyni pod pracovní deskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, zrovna na ty rozměry koukám
Při zadání „úzká pračka s předním plněním“ mi to vyhodilo pračky s menší hloubkou a ne šířkou. Na mobilu jsem si toho nevšimla, neprocházela jsem to pečlivě.
Takže to asi nemá řešení. Širokou pračku tam nedáme a úzké s předním plněním se nedělají. Ach jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
No, zrovna na ty rozměry koukámPři zadání „úzká pračka s předním plněním“ mi to vyhodilo pračky s menší hloubkou a ne šířkou. Na mobilu jsem si toho nevšimla, neprocházela jsem to pečlivě.
Takže to asi nemá řešení. Širokou pračku tam nedáme a úzké s předním plněním se nedělají. Ach jo
Co to má za pračku konkrétně? Není to pračka s vrchním plněním?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru a šířku potřebujete kolik? Ono se bere že je potřeba hloubka. na šířku bude vše 59-60cm. kde byla pračka do teď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Jahru slim pračku mám ted elektrolux a v úterý přijde nová AEG taky slim, klasickou bohužel do koupelny nedáme. Sušičku mám klasickou. vybírala bych stejné velikosti. Slim mají omezený výběr
My mame taky pracku slim v koupelne a susicku nakonec klasickou v loznici schovanou ve vestaveny skrini. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus pračka a sušička v jednom s horním plněním. Ne, že by to bylo ideální, ale řešení to možná je. My máme taky obojí v jednom kvůli místu, tedy šířku běžnou s předním plněním, a tak nějak to funguje - hlavně nejsem zvyklá na každé zvlášť, takže se asi líp přizpůsobím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sedmnactnulajedna píše:
Zkus pračka a sušička v jednom s horním plněním. Ne, že by to bylo ideální, ale řešení to možná je. My máme taky obojí v jednom kvůli místu, tedy šířku běžnou s předním plněním, a tak nějak to funguje - hlavně nejsem zvyklá na každé zvlášť, takže se asi líp přizpůsobím.
Kdyz zas k tomu je dost diskuzi ze to pak ani poradne nepere a ani poradne nesusi no. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Co to má za pračku konkrétně? Není to pračka s vrchním plněním?
Zatím žádnou (resp. širokou, která se bude měnit). Hledám jak pračku, tak sušičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:Šířka max. 50 cm. Stěhuje se do nového bytu, takže původní široká pračka se bude měnit za úzkou.
@Jahru a šířku potřebujete kolik? Ono se bere že je potřeba hloubka. na šířku bude vše 59-60cm. kde byla pračka do teď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Šířka max. 50 cm. Stěhuje se do nového bytu, takže původní široká pračka se bude měnit za úzkou.
šířka, nebo hloubka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit