Pračka s rychlým programem

Billi
4.1.24 18:08

Pračka s rychlým programem

Sháním pračku. Naše v listopadu začala stávkovat, byl tu i opravář a oprava by stála 7.000. Což do 7 let staré pračky nechci investovat.
Takže hledám novou. Moje hlavní požadavky jsou přední plnění a nějaký rychlejší program. Co jsem se bavila s kamarádkami, tak prý většina praček má teď programy 2 hodiny a vic, protože váží a prodlužují. Stejně to píšou i na většině praček, co jsem se dívala. Teď mám základní program na 59 minut, pračka nemá žádné asistenty, takže prala 59 minut.
Hrňte na mě nějaké typy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
815
4.1.24 18:13

@Billi Mám LG asi dva roky, sice i se sušičkou, ale ty programy budou podobné. Je tam program na hodinu a na hodinu dvacet. Taky je tam funkce ruční praní na cca 15 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
4.1.24 18:15

To je podle mě blbost. Pračky stále nabízejí rychlý program, a nebo jde zkrátit doba praní v programu…Aeg a Beko určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 18:16

Souhlas s tím, ze je to blbost. Mame novou bosh a ma několik kratších programu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.1.24 18:18

@pannda kamarádka má měsíc právě AEG :nevim: a nadává na ni fest.
@Kvestorka ruční praní nepotřebuju, spíš nějaký základní program kolem té hodiny.

• Citovat
  • Upravit
411
4.1.24 18:20

Mám druhým rokem LG, program bavlna je 1h10-30m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
4.1.24 18:25
@Billi píše:
@pannda kamarádka má měsíc právě AEG :nevim: a nadává na ni fest.
@Kvestorka ruční praní nepotřebuju, spíš nějaký základní program kolem té hodiny.

No vidíš, já ji mám 13 let a nemůžu si ji vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.1.24 18:26

@pannda ona ji měla předtím taky, proto ji vzala znovu, ale ta nová právě má dlouhé programy.

• Citovat
  • Upravit
9166
4.1.24 18:30
@Billi píše:
@pannda ona ji měla předtím taky, proto ji vzala znovu, ale ta nová právě má dlouhé programy.

Ta nová…je x typů v jedné značce, neznamená že se nevyrábí…je potřeba jít za obchodníkem, a nechat si doporučit tu, která splnuje mé požadavky…
Ale myslím, že dcera si koupila BOSH taky s krátkým programem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11451
4.1.24 18:33
@pannda píše:
To je podle mě blbost. Pračky stále nabízejí rychlý program, a nebo jde zkrátit doba praní v programu…Aeg a Beko určitě…

Přesně tak, 15minutový program má všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.1.24 18:35
@Ploskutáček píše:
Přesně tak, 15minutový program má všechno…

Ten 15minutovy není úplně plnohodnotný. Pořádně nevypere a nevymacha. Moje představa je kolem 60 minut.

• Citovat
  • Upravit
2584
4.1.24 18:35

Candy rapid Ó
Normálně by mě ta značka odradila, ale je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
4.1.24 18:37

Já mám Miele, nějaký celkem základní typ, jinak jsou strašně drahé - tahle stála kolem 20 000, jestli to je ještě tvoje cenové pásmo. Zase by ale měla vydržet.

Programy na bavlnu jsou dlouhé, zato dobře perou - 60°C 2 h, 40°C 3 h. Ale váží si to a občas ten čtyřicetistupňový program zkrátí asi na 2 nebo 1,5 h, když se jí zdá, že je toho málo.

Univerzální program je na 1,5 hodinu, ale hodně špinavé prádlo tak dobře nevypere.

A je tam i extra krátký 20min program na bavlnu - takže třeba na trička, která nebyla nošená moc dlouho, nebo na povlečení, ve kterém spal host jednu, dvě noci apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
4.1.24 18:37

Jen ta kvalita bude trochu fuzzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.1.24 18:38

Máme novou AEG, má 20 minut program na par kousku, pak má 59 minut taky ne na plný buben, ale má být účinný na skvrny a ostatní jsou dlouhé, ale nabízí 2 varianty zkráceni. Já ji miluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí