Úzkost, nechutenství

36
2.7.16 08:33

úzkost, nechutenství

Ahoj, třetí den beru Sertralin, zatím jen 25 mg, mám úzkostnou poruchu, při akutních stavech neurol 0,25, mám ale strašnou nechuť k jídlu :-( měli jste to také tak? musím se do jídla vysloveně nutit a sním třeba půl rohlíku, banán a mám dost - včera jsem místo oběda vypila Nutridrink - myslím, že stažený žaludek mám z těch nervů, ale to že nemůžu jíst mě nervuje ještě víc a už se vidím na kapačkách :zed: :zed: díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
2.7.16 08:52

A jsi nějak výrazně hubená? Protože důležité je pít, kvůli tomu bys skončila na kapačkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
2.7.16 08:54

@Novacek12 znám to, když mám nervy, nejim. Ale pak je mi hůř. Snaž se aspoň pít slazeny čaj s medem, občas něco uzobnout. Ať ti nechybí cukr, zhoršuje tyhle stavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
2.7.16 09:03

To se upraví, hlavně hodně tekutin, ty si pohlídej, jinak můžeš ten Nutridrink, hroznový cukr, slazený čaj. Jakmile zabere Setralin, začneš zase jíst :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.7.16 09:03

@jenny.fields nejsem hubená, mám cca 10 kg „nadváhu“, takže je z čeho brát ;) spíše to teď vše prožívám a stresuju a vymýšlím katastrofické scénáře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.7.16 09:08
@Novacek12 píše:
@jenny.fields nejsem hubená, mám cca 10 kg „nadváhu“, takže je z čeho brát ;) spíše to teď vše prožívám a stresuju a vymýšlím katastrofické scénáře :-(

Tak to je dobrý, nadváha půjde do kopru a jak zaberou léky, bude to lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.7.16 09:08

@Kfětoslava zobu po malých kouscích, taky mám právě pocit, že je mi pak paradoxně ještě hůř z prázdného žaludku, ale převaluju to jídlo v puse a absolutně mi nechutná :-( přitom předtím jsem celkem dost pojedla, ba až moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.7.16 09:10

Děkuji holky, trochu mě to uklidnilo, fakt teď vše prožívám a plaším :-( :roll: štve mě to, ale nejsem momentálně schopná to ovlivnit vlastní vůlí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
2.7.16 09:22
@Novacek12 píše:
Děkuji holky, trochu mě to uklidnilo, fakt teď vše prožívám a plaším :-( :roll: štve mě to, ale nejsem momentálně schopná to ovlivnit vlastní vůlí :-(

Pusť si nějakou komedii, u telky se baští jedna radost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
2.7.16 15:28
@Novacek12 píše:
Ahoj, třetí den beru Sertralin, zatím jen 25 mg, mám úzkostnou poruchu, při akutních stavech neurol 0,25, mám ale strašnou nechuť k jídlu :-( měli jste to také tak? musím se do jídla vysloveně nutit a sním třeba půl rohlíku, banán a mám dost - včera jsem místo oběda vypila Nutridrink - myslím, že stažený žaludek mám z těch nervů, ale to že nemůžu jíst mě nervuje ještě víc a už se vidím na kapačkách :zed: :zed: díky za info.

Ahoj, až budeš mít čas a chuť zkus se mrknout na dokument „na jídle záleží“. Teď jsem se na to dodívala. Věřím, že tam najdeš odpověď. ( dá se to stáhnout)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.16 15:44

Neboj se a ber to pozitivně..Já vím, že se to lehce říká, ale věř mi, že až zabere lék, chuť se vrátí a budeš štíhlejší a hezčí. Vím, o čem mluvím, týden jsem nebyla schopná dát do pusy nic, kromě kouska banánu a rozinky. Hodně pi a nutridrink je ideální.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.16 15:44

Neboj se a ber to pozitivně..Já vím, že se to lehce říká, ale věř mi, že až zabere lék, chuť se vrátí a budeš štíhlejší a hezčí. Vím, o čem mluvím, týden jsem nebyla schopná dát do pusy nic, kromě kouska banánu a rozinky. Hodně pi a nutridrink je ideální.

• Citovat
  • Upravit
36
2.7.16 19:19

Děkuji vám všem za rady :kytka:, asi mi i pomohlo se „vypovídat“, trochu už jsem se rozjedla, dva nutridrinky, kuřecí vývar + maso, meloun, banán, vím, že to není nic extra, ale pro mě momentálně úspěch! :) a hroznový cukr pro dodání energie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
18.8.22 08:11

@Novacek12 ahoj já vím už je to dlouho ale jak si dopadla? Mám to teď 3 dny a jsem z toho už tak strašně unavená je to hrozny :( nejim vůbec dam něco co pusu chce se mi zvracet nejlíp a představa ze mám dat něco do pusy to je teda mazec :;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí