Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, třetí den beru Sertralin, zatím jen 25 mg, mám úzkostnou poruchu, při akutních stavech neurol 0,25, mám ale strašnou nechuť k jídlu
měli jste to také tak? musím se do jídla vysloveně nutit a sním třeba půl rohlíku, banán a mám dost - včera jsem místo oběda vypila Nutridrink - myslím, že stažený žaludek mám z těch nervů, ale to že nemůžu jíst mě nervuje ještě víc a už se vidím na kapačkách
díky za info.
A jsi nějak výrazně hubená? Protože důležité je pít, kvůli tomu bys skončila na kapačkách.
@Novacek12 znám to, když mám nervy, nejim. Ale pak je mi hůř. Snaž se aspoň pít slazeny čaj s medem, občas něco uzobnout. Ať ti nechybí cukr, zhoršuje tyhle stavy.
To se upraví, hlavně hodně tekutin, ty si pohlídej, jinak můžeš ten Nutridrink, hroznový cukr, slazený čaj. Jakmile zabere Setralin, začneš zase jíst ![]()
@jenny.fields nejsem hubená, mám cca 10 kg „nadváhu“, takže je z čeho brát
spíše to teď vše prožívám a stresuju a vymýšlím katastrofické scénáře ![]()
@Novacek12 píše:
@jenny.fields nejsem hubená, mám cca 10 kg „nadváhu“, takže je z čeho brátspíše to teď vše prožívám a stresuju a vymýšlím katastrofické scénáře
Tak to je dobrý, nadváha půjde do kopru a jak zaberou léky, bude to lepší ![]()
@Kfětoslava zobu po malých kouscích, taky mám právě pocit, že je mi pak paradoxně ještě hůř z prázdného žaludku, ale převaluju to jídlo v puse a absolutně mi nechutná
přitom předtím jsem celkem dost pojedla, ba až moc ![]()
Děkuji holky, trochu mě to uklidnilo, fakt teď vše prožívám a plaším
štve mě to, ale nejsem momentálně schopná to ovlivnit vlastní vůlí ![]()
@Novacek12 píše:
Děkuji holky, trochu mě to uklidnilo, fakt teď vše prožívám a plaším![]()
štve mě to, ale nejsem momentálně schopná to ovlivnit vlastní vůlí
Pusť si nějakou komedii, u telky se baští jedna radost ![]()
@Novacek12 píše:
Ahoj, třetí den beru Sertralin, zatím jen 25 mg, mám úzkostnou poruchu, při akutních stavech neurol 0,25, mám ale strašnou nechuť k jídluměli jste to také tak? musím se do jídla vysloveně nutit a sním třeba půl rohlíku, banán a mám dost - včera jsem místo oběda vypila Nutridrink - myslím, že stažený žaludek mám z těch nervů, ale to že nemůžu jíst mě nervuje ještě víc a už se vidím na kapačkách
![]()
díky za info.
Ahoj, až budeš mít čas a chuť zkus se mrknout na dokument „na jídle záleží“. Teď jsem se na to dodívala. Věřím, že tam najdeš odpověď. ( dá se to stáhnout)
Neboj se a ber to pozitivně..Já vím, že se to lehce říká, ale věř mi, že až zabere lék, chuť se vrátí a budeš štíhlejší a hezčí. Vím, o čem mluvím, týden jsem nebyla schopná dát do pusy nic, kromě kouska banánu a rozinky. Hodně pi a nutridrink je ideální.
Neboj se a ber to pozitivně..Já vím, že se to lehce říká, ale věř mi, že až zabere lék, chuť se vrátí a budeš štíhlejší a hezčí. Vím, o čem mluvím, týden jsem nebyla schopná dát do pusy nic, kromě kouska banánu a rozinky. Hodně pi a nutridrink je ideální.
Děkuji vám všem za rady
, asi mi i pomohlo se „vypovídat“, trochu už jsem se rozjedla, dva nutridrinky, kuřecí vývar + maso, meloun, banán, vím, že to není nic extra, ale pro mě momentálně úspěch!
a hroznový cukr pro dodání energie ![]()
@Novacek12 ahoj já vím už je to dlouho ale jak si dopadla? Mám to teď 3 dny a jsem z toho už tak strašně unavená je to hrozny
nejim vůbec dam něco co pusu chce se mi zvracet nejlíp a představa ze mám dat něco do pusy to je teda mazec :;