Úzkost, panika, bušení srdce

Anonymní
12.4.22 18:27

Úzkost , panika , bušení srdce

Ahoj,
Nedávno jsem zde psala příspěvek, že jsem prožila špatné období. Úmrtí v rodině a rozchod.
Od jisté doby teď zažívám určité uzkostne stavy, bušení srdce, třes končetin, celková slabost, únava, návaly chladu i horka a plačtivost. Byla jsem teď na čtyři dny mimo čechy a tam mi to víceméně hodně propuklo. Vrátila jsem se domů, jsem ráda, že jsem konečně doma a stejně tyhle stavy mám. Jsem už rozhodnutá jít k psycholožce. Dočetla jsem se, že si tím prochází spoustu lidí. A jsem si vědoma, že to začalo po tomhle náročném období. Protože dříve jsem úzkosti měla, ale spíše, když se měla odehrát nějaká situace, jako zkouška ve škole a tak. Jenže tohle už mě dost zatěžuje vždycky si naženu takové stavy, že není východisko nebo že je mi něco zlého.
Chtěla jsem se zeptat, jak casto máte tyhle stavy. Já to teď mám několikrát za den, co jsem se včera vrátila z dovolené, kde jsem byla jen čtyři dny, zachvili jsem byla doma. Nejvíc mě obtěžuje to buseni srdce, které mám i v klidu, ikdyž jdu něco udělat po baráku. Nejradši bych teď jen ležela a odpočívala. Doufám, že mě tu někdo pochopí. A nebude mě brát za blázna. Děkuju za odpovědi a rady

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
6484
12.4.22 19:17

Ano, tohle je normální. Zajdi k té psycholožce :kytka: poradí ti, pomůže a hlavně se budeš moct vypovídat

• načítám...
129
12.4.22 20:43

Můj klasický stav na začátku léčby, pomohl psycholog, antidepresiva a v nejhorším případě lexaurin na akutní stav. Už je to rok a stále nemůžu říct, že je to v pořádku, důležité ale je začít s tím něco dělat, než bude pozdě :palec:

• načítám...
437
4.3.26 13:00

Hodně se ti somatizuje úzkost do těla. Takže psycholog a hlavně práce na sobě - autogenni trénink, meditace, procházky, jóga… Dle mých zkušeností si člověk stejně z velké části dokáže (když je trpělivý), pomoct sám. Ale pokud není zbytí, nebránila bych se ani lékům na psychiku.

• načítám...
21062
17.3.26 13:51

Dobrý deň,

na žiadosť zakladateľky diskusiu uzatváram.

Ďakujem za pochopenie. :kytka:
Kika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex