Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám na Vás ohromnou prosbu, zda by jste mi mohl někdo poradit. Jsem 19+3 do 16. týdne mi bylo výborně, chodila jsem do práce, vše jsem zvladala. Pak jak, když někdo lusknul prstem a mě se udělalo strasně špatně ( doktorka si myslí, že to byla lehká otrava z jídla ) každopádně už to bude skoro měsíc a mé potíže trvají v tom, že se mě najednou začalodělat hrozně psychicky zle. Tíseň na hrudi, mám snad 24 hodin denně, přitom nejsoužádné problémy, vše je v klidu, ale nevím, co s tím. Piju meduňku a ta nepomáhá. Do toho mi je neustále na zvracení, a když už jdu zvracet, pouze ze mě jdou hleny, takže podle mě to mám taky psychický. Nikdy jsem neměla žádné takovéto problémy, nevím, jak z toho ven. Neuznávala jsem,, hroutící se ženy,, ale najednou se to stalo ze mně..
má s tím někdo taky takové problémy nebo měl? Děkji Vám mockrát za radu.
Měla jsem to podobne, nakonec mi pomohlo magnezko, ale je to treba probrat z gynekologem..
Gynekoložce jsem to říkala, ale řeka, že na to teď nemám právo myslet a mít nějaké uzkosti, že je nejdůležitější dítě. Když by to bylo tak lehké, tak jí to neříkám.. Ale moc Vám děkuji za tip!
Jj zkuste ho dodat nejdřív prirozene, ze stravy a pokud si koupíte rozpustný, tak ne ke konci těhotenství..ja ho brala asi do 32tt ![]()
Děkuji mockrát, jsme vděčná za jakoukoliv radu!! Určitě vyzkouším.. ![]()