Úzkost v těhotenství 19. týden těhotenství

31
24.9.16 12:00

Úzkost v těhotenství

Dobrý den, mám na Vás ohromnou prosbu, zda by jste mi mohl někdo poradit. Jsem 19+3 do 16. týdne mi bylo výborně, chodila jsem do práce, vše jsem zvladala. Pak jak, když někdo lusknul prstem a mě se udělalo strasně špatně ( doktorka si myslí, že to byla lehká otrava z jídla ) každopádně už to bude skoro měsíc a mé potíže trvají v tom, že se mě najednou začalodělat hrozně psychicky zle. Tíseň na hrudi, mám snad 24 hodin denně, přitom nejsoužádné problémy, vše je v klidu, ale nevím, co s tím. Piju meduňku a ta nepomáhá. Do toho mi je neustále na zvracení, a když už jdu zvracet, pouze ze mě jdou hleny, takže podle mě to mám taky psychický. Nikdy jsem neměla žádné takovéto problémy, nevím, jak z toho ven. Neuznávala jsem,, hroutící se ženy,, ale najednou se to stalo ze mně.. :( má s tím někdo taky takové problémy nebo měl? Děkji Vám mockrát za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
24.9.16 12:58

Měla jsem to podobne, nakonec mi pomohlo magnezko, ale je to treba probrat z gynekologem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.9.16 13:13

Gynekoložce jsem to říkala, ale řeka, že na to teď nemám právo myslet a mít nějaké uzkosti, že je nejdůležitější dítě. Když by to bylo tak lehké, tak jí to neříkám.. Ale moc Vám děkuji za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.9.16 13:29

Jj zkuste ho dodat nejdřív prirozene, ze stravy a pokud si koupíte rozpustný, tak ne ke konci těhotenství..ja ho brala asi do 32tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.9.16 13:31

Děkuji mockrát, jsme vděčná za jakoukoliv radu!! Určitě vyzkouším.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí