Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mám malou otázku jsem v 19+4tt a hrozne mě picha v břiše je to spíše u pupíku a tak setkala jste se s tím jaké? Nevím zda jít k lékaři nebo jestli to není třeba rozpínání svalů jak roste bříško
Děkuji za odpovědi
![]()
Ahojky, trochu te snad uklidním, mela jsem to taky a to tak nějak od toho dvacátého týdne do konce těhotenství cca jednou za dva týdny. Někdy to bolelo fakt fest a pomohlo mi vždy si lehnout na bok a skrcit nohy. Takto jsem čekala, než me to přešlo
a moje lékařka mi řekla, že je to tim rozpinanim dělohy. A nic mi nebylo, jsem zdrava. Ale ted me to občas také zabili, jenže Já mám špatný zaludek (z přejídání
)
@kacenka.sks tak super, snad to nic není
moc děkuji za odpověď
vyzkouším tvou polohu
právě že občas to tak pichne až mi slzy vyhrknou ![]()
No přesně
a ještě byla parada, když mi malý kopal přímo do toho mista, kde to bolelo
to jsem myslela, že mi snad udělá díru do břicha…ale me fakt pomáhal klid, někdy me to chytlo, když jsem dlouho chodila. Ale opravdu mi nic nebylo. Zkus se priste zeptat své doktorky a uvidíš ![]()
Ahoj, znám dobre, u pupíku me píchala skoro cele těhotenství..nic to nebylo, ale je to nepříjemné..
Mě takhle píchalo u pupíku 22. týden, je to od rozpínání svalů a dělohy. ![]()
Ahojky, mam takový dotaz a snad mi někdo poradí
jsem v 17tt+2 a dnes me zacalo obcas píchat v brise.Je mozny ze je to kolem pupiku spise. Nevim zda je to normalni. Nemuzu si ani zavolat k doktorovi jelikoz zitra neordinuje tak nechci treba zbytecne plasit.