Píchání u pupíku v 19. týdnu těhotenství

13
24.9.16 11:28

Pichani u pupíku v 19tt

Ahoj mám malou otázku jsem v 19+4tt a hrozne mě picha v břiše je to spíše u pupíku a tak setkala jste se s tím jaké? Nevím zda jít k lékaři nebo jestli to není třeba rozpínání svalů jak roste bříško ;) Děkuji za odpovědi :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
554
24.9.16 11:33

Ahojky, trochu te snad uklidním, mela jsem to taky a to tak nějak od toho dvacátého týdne do konce těhotenství cca jednou za dva týdny. Někdy to bolelo fakt fest a pomohlo mi vždy si lehnout na bok a skrcit nohy. Takto jsem čekala, než me to přešlo :nevim: :) a moje lékařka mi řekla, že je to tim rozpinanim dělohy. A nic mi nebylo, jsem zdrava. Ale ted me to občas také zabili, jenže Já mám špatný zaludek (z přejídání :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.9.16 11:37

@kacenka.sks tak super, snad to nic není :) moc děkuji za odpověď :lol: :srdce: vyzkouším tvou polohu :lol: :lol: :P právě že občas to tak pichne až mi slzy vyhrknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
24.9.16 12:10

No přesně :) a ještě byla parada, když mi malý kopal přímo do toho mista, kde to bolelo :lol: to jsem myslela, že mi snad udělá díru do břicha…ale me fakt pomáhal klid, někdy me to chytlo, když jsem dlouho chodila. Ale opravdu mi nic nebylo. Zkus se priste zeptat své doktorky a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.9.16 13:00

Ahoj, znám dobre, u pupíku me píchala skoro cele těhotenství..nic to nebylo, ale je to nepříjemné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
24.9.16 13:37

Mě takhle píchalo u pupíku 22. týden, je to od rozpínání svalů a dělohy. ;-)

• Citovat
  • Upravit
13
25.9.16 17:06

Moc Vám dekuji za info :) :srdce: :lol: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.5.19 20:39

Píchání v břiše

Ahojky, mam takový dotaz a snad mi někdo poradí :) jsem v 17tt+2 a dnes me zacalo obcas píchat v brise.Je mozny ze je to kolem pupiku spise. Nevim zda je to normalni. Nemuzu si ani zavolat k doktorovi jelikoz zitra neordinuje tak nechci treba zbytecne plasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí