Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, kromě ta tataraku a jiných syrových věci jsem si normální uvařené jídlo dala naprosto běžně. Nikdy mi nic nebylo.
Eva
Ne, nikdy. Ja radsi nevarim ani doma a jidlo si nechavam dovazet rovnou z Motola, prisnou dietu pro rizikove tehotne.
Nechápu proč bych neměla nechodit, chodila jsem, i jako netěhotná jsem si vybírala restaurace kde vaří z kvalitních surovin
Chodim uplne bezne. Nevidim duvod proc nechodit. Akorat chodim do vyzkousenych restauraci, ne nikam do pajzlu a nedavam si tatarak.
Určitě chodím, nevidím důvod proč ne. Nejím akorát potraviny v těhu zakázané jako jsou sýry apod. A když kolem mě nesou pivo, tak zavřu oči ![]()
@Ellusa píše:
ty taky?![]()
![]()
Je to drahy, ale prece nebudu riskovat…
No jasne, mnohem vic nez netehotna. Musi se vyuzit posledni moznost klidnych navstev bez reseni hlidani.
Tady vzdycky narazim na veci, ktery by me nikdy nenapadlo resit ![]()
@Patricia89 píše:
@Ellusa @Berousik
Holky vy nevite, ze tehotenstvi je velmi vazna choroba s prisnou dietou a klidem na luzku?
Nejlepe od 3 tt.
a leze na mozek. Má též vliv na rozpoznávací a řečová centra.
Chodíme… já v tom nevidím problém, ale chápu, že někdo si víc hlídá a nechce nic podcenit ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj navštěvujete v průběhu těhotenství restaurace? Dávate si tam jídlo?
Ano, celá obě těhotenství jsem v práci obedvala povětšinou jídla z restaurací a podobných zarizeni.
@medunka23 píše:
Nechápu proč bych neměla nechodit, chodila jsem, i jako netěhotná jsem si vybírala restaurace kde vaří z kvalitních surovin
Prave tohle jsem chtela napsat. Nic nemluvi proti obcasne navsteve restaurace, pokud vite, ze se tam vari kvalitne.
Kdyz to nebude ctyrka s vetrakem tak jasne ze muzes. ja kolikrat misto jidla sla jen na maly pivo
js nechtela ale bricho me vedlo a nutilo, kdyz nebylo po jeho tak mi bylo tyden zle ![]()
Ahoj navštěvujete v průběhu těhotenství restaurace? Dávate si tam jídlo?