Řídká stolice v začátku těhotenství

23.9.16 10:03

Řídká stolice v začátku těhotenství

Jsem v 5tt týdnu těhotenství a snad od té doby co se spermie dotkla vajíčka, trpím nadýmáním a řídkou stolicí ( po ránu jdu cca 3×). Někdy je vyprazdňování bolestivý, asi z těch plynů. Pak se mi uleví. Taky se mi objevuje bílý hlen ve stolici. Byla jsem s tím u své obvodní lékařky, ale nemůže mi na to samozřejmě nic dát. Buď to může být právě z toho těhotenství, když mi to začlo takhle nastejno popř nějaké jiné nespecifické záněty, ale to bych musela na kolonoskopii a teď samozřejmě nemůžu. Ale zase příznaky na Crohna či ulcer. kolitidu mi přijdou jiné. Nemám průjmy celý den, ani krev ve stolici, hubená jsem byla vždycky, ale víc nehubnu.
Každopádně dotaz zní, měly jste také v těhotenství problémy s řídkou stolicí, popř podobné těm mým? Přeci jen je to mé první těhotenství tak trochu plaším. Děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6993
23.9.16 10:08

@kdyžnejdeoživot… jop, mela. Poprvy i ted podruhy. Ale zas nebliju, tak to neresim.
Ja teda podobne zmeny pozorovala i normalne pri cyklu, tak me to vubec nenapadlo resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.16 10:19

@Ornwen

Aha, tak to pak jo. Já vždy měla pravidelnou pevnou stolici po ránu, akorát třeba v začátku mensesu to bylo řidší, takže teď je to takový nepříjemný. Než si dojdu tak mám větry a bolí mě břicho a když si nedojdu ráno a chytne mě to v práci tak je to docela nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
23.9.16 10:38

Hele.. zeptej se na Biopron.. Probiotikum.. Mně to vždy pomohlo.. Ze začátku jsem taky chodila, snad po každém jídle.. Za to teď začínám 33tt a mám šílené zácpy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.16 11:14

Jsem na začátku 5.těhotenství a mam to stejně. Ale poprvé, ve čtyřech předchozích to tak nebylo.Taky jsem z toho byla mirne paf, jsem ráda, ze v tom nejsem sama.To same, po ránu křeče v břiše, mam rada čočku, nikdy mi nevadila, ted mam pocit, ze me roztrha.
Prosim zachovat anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
23.9.16 11:24

Děkuji za uklidnění, už jsem se úplně začala stresovat že mám nějakýho Crohna. Zkusím nějaká za probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí