Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě je taky bídně. Od žaludku, to přičítám zvýšení cipralexu. Dnes si zkusím na noc nevzit lexaurin. Já jsem celý den strašně utlumená.
Ahoj, jak vám dnes je?
Mě bohužel stejně.
Můžu se nechat dobrovolně hospitalizovat na akutní lůžko? Nebo jen na terapeutické?
Já jen brečím
@Kapucka píše:
Ahoj, jak vám dnes je?
Mě bohužel stejně.Můžu se nechat dobrovolně hospitalizovat na akutní lůžko? Nebo jen na terapeutické?
Já jen brečím
Ahojky,
jak je dnes? Šla jsi někam na ten akutní příjem? Sice je lepší mít doporučení, ale můžou tě vzít i bez něj.
Já jsem byla včera úplně mimo a dnes to pokračuje, tak píšu až teď.
Ahoj, doporučení už mám.
Neumím se rozhodnout. Ale je mi zoufale.
Nevím, jestli když někam přijdu, tak mě daji na uzavřené odd.?
@Kapucka myslím si, že by neměli, ale ja s timhle zkušenost nemám
@Kapucka píše:
Ahoj, doporučení už mám.
Neumím se rozhodnout. Ale je mi zoufale.
Nevím, jestli když někam přijdu, tak mě daji na uzavřené odd.?
No většinou nejspíš asi ano, protože na ta terapeutická jsou pořadníky, ale když uvidí, že bys terapeutické potřebovala, tak tě přesunou. Já třeba byla v Kosmonosích na příjmu na B1, ale poprvé jen 14 dní a pak mě dali na tu K20. Podruhé jsem byla na B1 skoro měsíc a pak zas K20. Ale myslím, že kvůli úzkostem tě tam na uzavřené třeba dají jen na chviličku pak tě přeřadí a kdybys šla do Kosmonos, tak tam je docela ok i to uzavřené příjmové B1. Jako pro tebe to možná bude šok, když jsi na psychiatrii nikdy nebyla, ale za mě mnohem lepší, než třeba Bohnice. Držím palce.
Ahojte @Martina1311 a @Kapucka jak vám dnes je?
@Kapucka jela jsi na tu psychiatrii?
Ahoj, ještě jsem nejela. Strašně nechci, ale cítím, že budu muset. Je to moc těžké
@Lollitka ahoj ja se nějak držím ale byla jsem včera u vody nějak to zvládám je to střídavé pokouší se úzkosti, tak že je to jednou nahoře jednou dole
@Kapucka píše:
Ahoj,
Lolli Bohnice odd. 30 je dobré?
Tam chceš jít? Jako lepší, než jiná oddělení v Bohnicích, je to alespoň otevřené. Já tam byla jen chvíli, když mě tam přeložili z akutního příjmu, ale dostala jsem tam zánět ledvin, tak jsem pak byla 2 týdny na nefrologii a pak už mě zpátky nevzali.
Ale já obecně Bohnice nenávidím, je mi zle jen když jedu třeba kolem areálu. Zažila jsem tam peklo a nikdy bych tam dobrovolně nešla. Já tam byla asi 12-krát, ale vždycky nedobrovolně.
No já tam dnes volala a řekli mi ze bych byla na 30 nebo 3. Ale 3 mají obsazeno. ÚVN má taky poradnik.
Tak asi Kosmonosy.
Už mám zabaleno. Jen se rozhodnout kam ráno jet
@Kapucka píše:
No já tam dnes volala a řekli mi ze bych byla na 30 nebo 3. Ale 3 mají obsazeno. ÚVN má taky poradnik.
Tak asi Kosmonosy.
Už mám zabaleno. Jen se rozhodnout kam ráno jet
Na trojku mají většinou pořadník, ale já bych tam nikdy nešla, je tam šílený primář, znám ho z akutního oddělení. Ta 30 je podle mě míň intenzivní terapie o něco. Ale já prostě Bohnice celé nedávám.
ÚVN otevřené oddělení je fajn, ale právě tam neberou hned. Já tam byla 2-krát, ale překládali mě tam z uzavřeného, kde jsem byla 5-krát.
Za mě jsou nejlepší Kosmonosy, i když pokud tě dají na tu B1 příjem, tak z toho nejdřív asi taky nebudeš moc nadšená, ale tak snad tam nebudeš dlouho a přeloží tě třeba ba tu K20.
Držím palce, dej pak vědět.
A Kosmonosy B1 mají taky psychoterapie?
Jak je dnes tobě? Už se ti zahojila hlava?
@Kapucka píše:
A Kosmonosy B1 mají taky psychoterapie?Jak je dnes tobě? Už se ti zahojila hlava?
Právě, že na B1 terapie nejsou… jen dopoledne nějaká činnostní terapie, kde třeba vybarvuješ mandaly. Já tam nikdy nechodila. Pokud máš vycházky, tak můžeš chodit na dílny a na arteterapii a na hipoterapii. Právě proto podle mě tahle akutní oddělení nejsou úplně vhodná většinou pro lidi, kteří mají úzkosti, protože tam s nimi nikdo moc nepracuje, teď tam vidíš rozjeté schizofreniky, je tam dost bordel… Ale byla tam psycholožka, se kterou můžeš mluvit. Třeba tě dají hned na K20, ale vzhledem k tomu, že tam kamarádka čekala asi 3 měsíce, tak si myslím, že hned místo mít nebudou. Každopádně držím palce.