Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kapucka píše:
A jak svou nemoc zvládáš v práci?
Já jsem v neschopnosti.
Momentálně nepracuji. A když jsem do různých prací chodila, tak to většinou bylo něco pro duševně nemocné, jakože tréninková kavárna, chráněná dílna a tak. Ale i tam jsem někdy měla problémy a většinou jsem po nějaké době skončila na psychiatrii.
A ty jsi jak dlouho na neschopence?
Dobrý den nemá náhodou někdo zkušenosti zoloft a bupropion na panické ataky děkuji dnes mi byl nasazen lékařem k zoloftu ten bupropion chápu, že než nastoupí účinek tak se příznaky zhorší, ale chci vědět zdali to někdo v téhle kombinaci bral děkuji za odpověď.
@Martina1311 píše:
Dobrý den nemá náhodou někdo zkušenosti zoloft a bupropion na panické ataky děkuji dnes mi byl nasazen lékařem k zoloftu ten bupropion chápu, že než nastoupí účinek tak se příznaky zhorší, ale chci vědět zdali to někdo v téhle kombinaci bral děkuji za odpověď.
Ahoj, já to brala v téhle kombinaci, Zoloft (300 mg) + Bupropion (300 mg) a z AD ještě Lerivon, ale úplně si nejsem jistá, jestli je Bupropion vhodný na panické ataky. Nám říkali, že je spíš na deprese, že má aktivizovat a úzkosti naopak může prohlubovat, ale tak snad tvůj Dr. ví, proč ti to píše.
@Lollitka dekuji za odpověď no ja teď šla už do deprese, ale primárně se lečím s panickou poruchou, ale teď mám období, kde se mi nic nechce nikdy jsem nezažila vyloženě takový propad co se tyče deprese atd
Já mám ráno cipralex a na noc prothiaden a ještě lexaurin. Prý než zaberou AD. Ale ráno mám hodně nizky tlak a po snídani můžu jít hned spát jak jsem strašně unavená.
A to bych měla brát lexaurin i přes den. No to neberu.
Nevím co mě tak strašně tlumí.
@Kapucka řekla bych, že lexaurin je to sedativní lék sice není tak tlumivý jako neurol, ale je to uklidňující lék
@Kapucka Chápu je to boj ja se s tím lečím už 15 let a není to prochazka růžovým sadem, ale nesmíte to vzdát vím, že člověk už je zoufalý a má i černé myšlenky, ale dá se s tím žít ja začala užívat taky nový lék vystřídala jsem jich spousty tak, že momentálně jsem taky doma kdyby něco napište sz
Takže se muže stát, že ty konečně správné léky po nějaké době přestanou fungovat a hledá se znova?
@Kapucka bohužel ano, ale u mě to tak je, ale to neznamená, úžení to muže byt i u vás, ale vzhledem k tomu, že jste od ledna doma tak už by se mělo ukázat jestli léky funguji či ne
Bohužel mám už několikáté, protože vždy vysazujeme kvůli velkým než. účinkům. Tak proto už jsem moooc nešťastná
@Martina1311 píše:
@Kapucka Chápu je to boj ja se s tím lečím už 15 let a není to prochazka růžovým sadem, ale nesmíte to vzdát vím, že člověk už je zoufalý a má i černé myšlenky, ale dá se s tím žít ja začala užívat taky nový lék vystřídala jsem jich spousty tak, že momentálně jsem taky doma kdyby něco napište sz
Ahoj, taky se léčím přes 15 let. Vystřídala jsem milion léků, terapií atd., ale některé problémy stejně přetrvávají. Držím palce, aby ti nová AD zabrala.
@Lollitka dekuji ja po tom elontrilu zvracim a vnitřně se jakoby trepu