Úzkosti a PP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9209
11.7.23 17:31
@Martina1311 píše:
@Lollitka dekuji ja po tom elontrilu zvracim a vnitřně se jakoby trepu

Jo to může dělat, proto si myslím, že není vhodné ho brát na úzkosti. Volala jsi Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.23 17:33

@Lollitka nebere telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.7.23 18:02

Ách Jo. Jsou to divné nemoci. Já chci žít, nejen přežívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.7.23 09:58

Ahoj, dnes taky zvracíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.23 12:24

@Kapucka ahoj zatím ne jen mi je celkově nějak divně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
12.7.23 12:41
@Martina1311 píše:
@Kapucka ahoj zatím ne jen mi je celkově nějak divně

Tak hlavně, že nezvracíš, třeba si na ten bupropion nakonec zvykneš. Jakou máš dávku? On sice nemá půlící rýhu, ale mně Dr. říkala, ať si nejdřív těch 150 mg půlím a pak celou tabletu a pak 2 celé.

Já měla hroznou noc, usnula jsem ve tři ráno ráno, šílené úzkosti, musela jsem vzít Neurol. Volala jsem i na CKI. Hlavně já mám dermatilománií (škrábání se) a už to u mě včera došlo tak daleko, že mi byla vidět lebka (škrábu se na hlavě). Naštěstí jsem doma našla Inadine desinfekční čtverec a doma mi to převázali obvazem kolem hlavy. Na CKI mi sice říkali, ať jdu na pohotovost, ale já se bojím, že by mě poslali na psychiatrii, což fakt teď nechci.

Tak držím palce, ať je ti lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.23 12:44

@Lollitka ahoj to je mi moc líto taky to mas těžké 😞ja mám 150 mg k tomu zoloft a 3 buspirony no a dva slabé neuroly Jj bylo by fajn si na to zvyknout a neměnit opět za jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
12.7.23 12:55
@Martina1311 píše:
@Lollitka ahoj to je mi moc líto taky to mas těžké 😞ja mám 150 mg k tomu zoloft a 3 buspirony no a dva slabé neuroly Jj bylo by fajn si na to zvyknout a neměnit opět za jiné

Já taky brala 3 Buspirony denně, ale podle mě pokud bereš i BZD, tak to moc nepomáhá, alespoň mně na úzkost vůbec nezabraly, ty Buspirony, to samé Ataraxy, taky efekt nula. Já beru Magrilan, Quetiapin, Abilify, Lamotrigin a teď hodně ten Neurol, já mám ten 1 mg.
Tak snad už nebudeš zvracet a zabere ti. Já takhle zvracela po Brintellixu, každé ráno, tak jsem ho musela vyměnit. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.23 12:59

@Lollitka děkuji moc jsi hodná tohle pomáhá, že člověk není na to sám a že nás je více 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.7.23 13:08

Taky mám radost ze nezvraciš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.23 13:09

@Kapucka děkuji holky nesmíme se vzdát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.7.23 13:09

Lolli a dnes už se neškrábeš? Vydržíš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
12.7.23 13:11
@Martina1311 píše:
@Lollitka děkuji moc jsi hodná tohle pomáhá, že člověk není na to sám a že nás je více 😊

Právě, no já myslím, že nás je opravdu hodně, psychických problémů stále bohužel přibývá. Akorát já už to mám dlouho a tys psala, že taky 15 let. Je to hrůza, když se v tom člověk pořád plácá, já už toho vyzkoušela tolik, že už moc nevím, co. Někdy je lépe, někdy hůře. Moc ti držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
12.7.23 13:14
@Kapucka píše:
Lolli a dnes už se neškrábeš? Vydržíš to?

Nevím upřímně, je to šílené nutkání, ono to spadá pod OCD právě, ale jak mi včera doma řekli, že tam mám vydrápané krátery až na lebku a zahnisané, tak jsem se úplně klepala. Tak moc doufám, že to vydržím, i když to mám cca 5 let, ale teď fakt vystupňované. Já ještě trhám i vlasy, teď je nemám tak na polovině hlavy.

A co ty dnes? Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.23 13:16

@Lollitka ja tobě taky ano mám 15 let a je to někdy jako bych byla ve svém vlastním pekle když jsou ty změny léku nebo přijde Panická ataka, ale musíme se snažit i když je to někdy boj s větrnými mlýny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí