Úzký vnitřek pochvy

Anonymní
16.12.21 20:57

Úzký vnitřek pochvy

Holky omlouvám se za takový název diskuze, ale nenapadlo mě nic lepšího.

Chtěla jsem se zeptat, jak možná, že pochvou porodíme dítě, když se tam teď s prominutím sotva vleze penis?

Já vím, že tato diskuze bude pro některé vypadat stupidne, ale opravdu tomu nerozumím a byla bych ráda kdyby to objasnil, někdo kdo tomu třeba rozumí.

Z porodu mám totiž hrůzu hrůzoucí a tohle mi hlava nebere :mrgreen:

Anonym doufám chápete, sama si případní hloupě.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.12.21 21:04

Já to měla podobně a neporodila jsem - skončilo to akutním císařem. Ale rodila jsem 4 kilového macka, rozměru XXL. Ale za to po porodu všechny problémy toho typu ustoupili a mám nejlepší sex v životě. :lol:
Takže bude jako bude, i komplikace jdou řešit a porodní cesty se můžou taky klidně otevřít a možná budeš mít hezkýho malýho svištíka :lol:. Nemá smysl se příliš stresovat…

• Citovat
  • Upravit
72725
16.12.21 21:21
@Anonymní píše:
Holky omlouvám se za takový název diskuze, ale nenapadlo mě nic lepšího.

Chtěla jsem se zeptat, jak možná, že pochvou porodíme dítě, když se tam teď s prominutím sotva vleze penis?

Já vím, že tato diskuze bude pro některé vypadat stupidne, ale opravdu tomu nerozumím a byla bych ráda kdyby to objasnil, někdo kdo tomu třeba rozumí.

Z porodu mám totiž hrůzu hrůzoucí a tohle mi hlava nebere :mrgreen:

Anonym doufám chápete, sama si případní hloupě.

Děkuji

Je to sval, roztáhne se.. hlavně klid :mrgreen: moje první dítě mělo skoro 4 kg, druhé 4.5 a vždy bez problémů.. neboj.. důležitá je velikosti pánve

Příspěvek upraven 16.12.21 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.21 21:21

Ničeho se nebojte, místo se tam udělá, vlivem hormonů, fyziologie apod… :oops: A pokud byste z to přesto měla strach, tak vyhledejte pomoc nějaké duly nebo průvodkyně, případně psychologa… Často je císař z důvodů nepřipravené psychiky a je to škoda. Porod je náročný, ale dá se to…

• Citovat
  • Upravit
2579
16.12.21 23:24

Kdysi jsem na to viděla takový dokument na Netflixu a bylo to tam dobře vysvětleno. Na rozdíl od opic má žena menší poševní otvor v poměru k obvodu hlavy dítěte, prostě poševní otvor se nedokáže úplně roztáhnout na celý průměr hlavičky - ale i na to příroda myslela, miminka mají totiž hlavu ještě takovou měkkou, trochu se smrskne při procházení porodními cestami. :lol: Dětská hlavička není naštěstí jak kámen. Lebeční kosti nejsou ještě srostlé po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí