Nateklá uzlina za uchem, nebo uzlík na úponu, jak tvrdí lékařka?

676
23.6.25 17:49

Uzlina za ????

Ahoj holky, uz je cca 14 dnu, co jsem si nahmatala bouličku za uchem, velikosti hrášku, nepřijde mi pohyblivá, da se zmáčknout, neboli, neni červená, okem moc viditelna taky neni. Nemocna jsem nebyla, jen mam rozervanou kůži ve vlasové části a kolem ucha-svedi to.Dnes jsem si doběhla k obvodní lékařce a ta mi misto prosahala, prohmatala i ostatní uzliny.Dle ni se o uzlinu nejedná. ALE ja googlovala kde šlo a toto je opravdu misto, kde je lymfatická uzlina. Podle obrázku to naprosto sedí. Podle lékařky jen uzlík na úponu. Ale to mi prostě nesedí. Velikost ani tvar to ta dva týdny nezměnilo. Ale našla jsem několik příběhů o nateklých uzlinách-z čeho se vyklubal lymfom(a taktéž šlo jen o jednu uzlinu)Jen jsem si chtěla ulevit…nějak nemůžu dostat z hlavy, že je to úpon…jsem si tak nějak jistá, že se opravdu jedná o uzlinu. A já ji tam nechci;((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11780
23.6.25 19:53

Podobnou diskuzi jsi zakládala před časem.

Dej tomu čas a nesahej na to.

Heleď mě zase bolí něco podobného v tříslech. Začalo to po operaci a bolelo to dva roky. Když jsem si na to jednou u doktora vzpomněla, tak mi také řekl, že je to úponové.
A doktoři tomu určitě rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
23.6.25 21:45

@Evkad ano,zakládala. Dnes jsem si s tím právě zaskočila rano k lékařce a prostě nevěřím, že to neni uzlina. Podle fotek opravdu v místě lymf. uzlin. A do toho jsem přečetla “perfektní “článek o jedné nateklé uzlině a rakovině, žasne horečky, žádný úbytek na váze, žádné noční pocení. Tak mám fakt úplně divné pocity…a nemám to jak a s kým ventilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.6.25 22:36

@EvelinaMat Takze to bude same jako toto? https://www.emimino.cz/…-als-492121/
Proc chodis k doktorum, kdyz jim potom stejne neveris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11780
24.6.25 06:46

@freedom753 nechtěla jsem to psát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie