Uzlinka několik let

Anonymní
30.6.15 12:56

Uzlinka několik let

Ahojte, chtěla jsem se zeptat na jednu pro mě docela citlivou věc… Mám na krku už asi 4 roky dvě malé uzlinky… 4 roky o nich vím… Jsou v oblasti pravé klíční kosti, více na straně krku, mají 7 mm a 4 mm, takže pidi… Ovšem před těmi 4 lety jsem si na netu chytrák přečetla, že v této oblasti by neměly být žádné hmatné uzliny, jinak je to něco strašně vážného, byla jsem z toho dlouho psychicky zdeptaná… A doteď, když jsem nějak oslabená psychicky, tak se na ně začnu soustředit a jsem z toho ještě nervóznější… Prošla jsem skrz několik doktorů, opakovaně sono a všichni označili uzliny za benigní… Chci jen vědět, jestli má někdo podobné hmatné pidiuzliny v této oblasti jak já a je v klidu… Štvou mě ty občasné záchvaty strachu, které mě popadnou, zbytečně mě to paralyzuje v denních činnostech… Mám dětičky, tak se jim chci věnovat a ne se strachovat.. Děkuji moc:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1247
30.6.15 13:04

Můj synek má taky takovou na krku. Doktor řekl, že je to bulka zapouzdřená po prodělané infekci a že je to naprosto normální a běžné, tak už to nijak neřeším. Neměj nervy, když tě tolik lékařů ujistilo o tom, že je to v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.6.15 13:07
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla jsem se zeptat na jednu pro mě docela citlivou věc… Mám na krku už asi 4 roky dvě malé uzlinky… 4 roky o nich vím… Jsou v oblasti pravé klíční kosti, více na straně krku, mají 7 mm a 4 mm, takže pidi… Ovšem před těmi 4 lety jsem si na netu chytrák přečetla, že v této oblasti by neměly být žádné hmatné uzliny, jinak je to něco strašně vážného, byla jsem z toho dlouho psychicky zdeptaná… A doteď, když jsem nějak oslabená psychicky, tak se na ně začnu soustředit a jsem z toho ještě nervóznější… Prošla jsem skrz několik doktorů, opakovaně sono a všichni označili uzliny za benigní… Chci jen vědět, jestli má někdo podobné hmatné pidiuzliny v této oblasti jak já a je v klidu… Štvou mě ty občasné záchvaty strachu, které mě popadnou, zbytečně mě to paralyzuje v denních činnostech… Mám dětičky, tak se jim chci věnovat a ne se strachovat.. Děkuji moc:-)

To je normální, to má každý druhý. Správný postup je ultrazvuk a pak to hodit za hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí