Krev před zvracením?

Anonymní
29.6.15 09:55

Krev před zvracením?

Ahoj, maminky, dneska v noci jsem se probudila s pocitem na zvracení, rychle utíkala na záchod a nejdřív mě natahovalo naprázdno a do mísy jsem vyplivla sliny nebo žaludeční šťávy s příměsí světlé krve? Když jsem potom zvracela už nic, žádná krev, jen nestrávené kousky jídla. Opékali jsme špekáčky, zřejmě z toho. A tak mi vrtá hlavou, mohla mi někde např. v jícnu prasknou cévka, jak mě natahovalo??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
29.6.15 10:08

Upalovala bych k doktorovi, může se jednat i o žaludeční vřed… Raději se nech vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.15 10:16

ZAKLADATELKA

Zvracela jsem asi od 4 do 8 hodin rána, od té doby ne. Neměla bych při žaludečním vředu i jiné příznaky, bolesti? Teď je 10 dopoledne a cítím se normálně, dalo by se říct. Snědla jsem banán, vypila hrnek černého čaje, nezvracím.

• Citovat
  • Upravit
5436
29.6.15 10:20

Mladší to měl před pár měsíci stejně, celá vyděšená jsem volala doktorce, kde mi sestřička řekla, že je to ta prasklá cévka, jak se to celé překrví. Od té doby se to neopakovalo. Taky myslím, že u žaludečního vředu by to vypadalo jinak - bolesti a hlavně pokud nedejbože praskne, krve je mnohem víc než na jedno plivnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
29.6.15 10:25

Jako asi jo, zřejmě by si pak tu krev i zvracela, což vlastně píšeš, že se nestalo, nebo jí měla třeba ve stolici. Asi je i dobré znamení, že ta krev byla světlá, ale stejně, já bych nedokázala být klidná, dokud by mi Dr. neřekl že mám být klidná. Jak se jedná o krev, tak mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.6.15 11:06

Myslím, že to bude prasklá cévka, je to vše překrvené. Měla jsem to často v těhotenství a právě toto mi můj dr řekl -že bud je to prasklá cévka a nebo je jícen naleptaný žal. štavami a proto ta krev. Ale pokud by se to opakovala, asi bych pro jistotu konzultovala s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.6.15 11:56

Pokud by se jednalo v vred byla by krev cerna a husta, jako logr z kafe.
Pokud byla svetla, mohla prasknout cevka nebo sis neco poskrabala v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí