Uzlinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
27.7.11 14:53

uzlinky

Dobrý den mám doatz dcera 5let onehda prodělala chřipku dostala antibiotika a po vyléčení se jí utvořili v tříslech a na krku uzlinky.Po asi dvou měsících jsme šli na kontrolu a dle zdělení lékaře už měly být tyto uzlinky pryč,ale nestalo se.Pouze se v tříslech zmenšili.Už jednou jsme absolvovali všelijaké testy, které naštěstí dopadli v pořádku.Po dnešním zdělení,když jsme byli na 5leté prohlídce jsme zjistli,že pokud se do roka neztratí tak nemůže být naočkovaná a tudíž jí bohužel nepřijmou do školy.Prosím poradte mi někdo jestli máte stejný problém.Uzlinky jí nebolí a zůstávájí stejné velikosti.Jsem z toho celkem zoufalá.Je chytrá a bylo by škoda aby kvůli tomu nešla příští rok do školy.Moc děkuji a přeji krásný den :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13010
27.7.11 15:34

Syn má asi 2,5 roku uzlinu na krku, dr. říkal že je to v pořádku, i ho naočkovali meningokokem. Zůstala mu po viróze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.7.11 15:55

Jejky, tak to zírám, že by naše povinná docházka šla obejít. Navíc kvůli tomuhle 8-o Náš je tedy malý, ale uzlinku má na temeni, také veškeré vyšetření v pořádku, očkován je normálně, má to téměř od narození. Nikdy to mudra takhle neřešila, prošli jsme si vyšetřeními hned ze začátku, závěr - uzlinka a basta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.7.11 16:13

Do školy ti jí vzít musí i bez očkování.
Se zvětšenými uzlinami bych neočkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.7.11 19:54

Děkuji za odpovědi,ale tak mi to bylo bohužel zděleno lékařem.Já to taky nechápu,vůbec jí to v ničem nevadí,ale bohužel dokud to nezmizí tak se neočkuje.Je ale zajímavé,že mladší syn je má také a bez problémů je naočkovaný.Uvidíme jak dopadnou další krevní testy,které mi připadají celkem zbytečné,když předešlé testy a sono bylo v naprostém pořádku,ale i tak děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.7.11 20:04

Nemá ty uzliny zvětšené právě po očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.7.11 20:13

Právě že nemá.Před pár měsíci měla chřipku a dostala antibiotika.Po dobrání jsme byli na kontrole kde lékař zjistil,že je má zvětšené.Poslala nás na vyšetření krve a na sono a vše bylo v pořádku,až na jeden test,který byl trochu zvýšený.Jenom zrovna nevím jaký.Po uplynutí dvou měsíců,se jí v tříslech uzliny zmenšili,ale bohužel na krku zůstali stejné,proto nemohla být v 5letech očkovaná.Jakmile nebude do roka očkovaná,bohužel musíme docházku odložit,což mě hrozně zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.7.11 20:17
CIECKULA píše:
Právě že nemá.Před pár měsíci měla chřipku a dostala antibiotika.Po dobrání jsme byli na kontrole kde lékař zjistil,že je má zvětšené.Poslala nás na vyšetření krve a na sono a vše bylo v pořádku,až na jeden test,který byl trochu zvýšený.Jenom zrovna nevím jaký.Po uplynutí dvou měsíců,se jí v tříslech uzliny zmenšili,ale bohužel na krku zůstali stejné,proto nemohla být v 5letech očkovaná.Jakmile nebude do roka očkovaná,bohužel musíme docházku odložit,což mě hrozně zarazilo.

To myslíš docházku do školy, nebo školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.7.11 20:20

do školy do školky už chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.7.11 20:23

Do školy vás vzít musí, to se bát nemusíš pokud je očkování kontraindikováno není to důvod k odkladu školní docházky. Školní docházka je povinná, takže tam chodí i děti, které nejsou očkované vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.7.11 21:30
peggy.sl píše:
Do školy vás vzít musí, to se bát nemusíš pokud je očkování kontraindikováno není to důvod k odkladu školní docházky. Školní docházka je povinná, takže tam chodí i děti, které nejsou očkované vůbec.

To si myslím taky, náš stát je na tohle zrovna pedant, honí kde jaké sociály, co ani nevědí, že očkování existuje a zrovna na vás by zapomněl? to by sociálka asi brzo zvonila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí