Uznání dluhu - vzor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
532
12.10.13 17:00

Uznání dluhu - vzor

Ahoj, prosím někoho jestli by mě neposkytl vzor o uznání dluhu nebo přímo smlouvu o uznání dluhu které někdo z vás použil. Jeden člověk mně dluží nějaké peníze a vzhledem k tomu, že se z něj stal úředně bezdomovec a je plný exekucí se mně nechce chodit k právníkovi a za uznání dluhu ještě navíc platit - placení teď bude čistě na jeho svědomí a myslím, že směnek, uznání dluhů a exekutorů má za zadkem už dost a není to věřitelům nic platné.. :? Přesto se mnou komunikuje, občas mně nějaké peníze donese, snaží se (je to má kamarádka z dětství). Takže bych ráda nějakou smlouvu o uznání dluhu podepsala, navíc už to budou skoro 3 roky tak i kvůli promlčení. Na netu je plno vzorů, ale těžko říct jaké kvality. Proto prosím nějakou dobrou duši jestli by mně smlouvu sem nezkopírovala nebo neoskenovala (třeba do SZ). Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
588
12.10.13 19:44

Ahoj, ten z netu by měl stačit, pokuď ti nedluží třeba půl milionu.Ale hlavní je aby tam byla věta uznává dluh co do důvodu i výše a zavazuje se jej uhradit..a teď buď vypsané splátky nebo do kdy bude dluh uhrazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.10.13 20:13

@zabkakvak

Moc dekuji. Aha, takže tam musí byt vypsano, do kdy mne to zaplatí nebo připadne splatky:-( To prave nevim jestli mne podepise, sice se snaží platit, ale lhůty neřeší a líbit se ji to nebude. Bez toho by to asi neslo, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
12.10.13 20:41

Tak mělo by stačit, že pouze uznává svůj dluh, ale já bych tam chtěla rozhodně mít napsáno, do kdy se aspoň zavazuje dluh zaplatit, třeba do 5 let a dát tam nějaké datum..už jen tak pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
12.10.13 20:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.10.13 20:56

@zabkakvak

Moc dekuji!!! :kytka: