Užší výběr - trojkolky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
858
23.5.12 16:35

užší výběr...

Zdravíčko, potřebovala bych poradit.. Vím, že kočárky se tady diskutují asi non-stop já už těch diskuzí pročetla taky plno ale pořád nevím.. V září se nám narodí první mimi a já potřebuju kočárek..:) Nejlíp trojkombinaci a aby byla dobrá na hory a do sněhu. V užším výběru mám - Casualplay S4 s korbičkou mako (ale nenašla jsem k tomu sedačku) potom RedCastle jogg´in, Jane Slalom a Musty (ale to není trojkolka a myslím že nemá ruční brzdu.. ) co vy na to? moc díky za rady.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
23.5.12 16:44

Ahoj,my máme Inglesinu.je to sice dvojkombinace,klasická čtyřkolka bez ruční brzdy,ale je naprosto bytelná i do těžkého terénu.navíc krásně péruje,takže na uspávání super.Dá se k tomu koupit u stejné značky i autosedačka,židlička na jídlo atd atd.Jsme s ní fakt spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.5.12 20:37

Já mám Mutsy a do terénu je to opravdu super kočárek. Nedovedu si představit, že by nějaká trojkolka zvládla sjet to co tahle čtyřkolka pokud jde o terén. Pokud ale preferuješ třojkolku, tak ti ještě jednu doporučím nad tvůj výběr :-) Kamarádka má QUinny Speedy a to je super trojkolka. Lehoučká, do terénu díky tomu moc fajn. Ale není nijak odpružená, ale to Jané nebo Casual taky nejsou. Casual do terénu nebo sněhu nedoporučuji. Jané je pro mě nepřijatelný vzžhledově .- nesnáším změť trubek, proto jsem zvolila MUtsy :-) Red Castle je asi také docela dobrá volba - lehký apod. Ale zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katkaz nepřihl.
19.7.12 13:23

Ahoj, šla bych z těchto do red castle. dvě kamarádky ho mají (jezdí často i na hory) a jsou spokojené.
kamarádka měla casualplay a to přední dvojkolo prý v terénu nic moc (já kočár nezkoušela, tak nemůžu soudit) je to jen na základě toho co mi řekly. často ho obě měly v servisu
jané slalom má švagrová, říká se, že ty vychytanější vyrobené po roce 2008 už nejsou to co byly dřív, jsou prý překombinované na úkor velikosti kočáru.
jinak švagrová v něm vozí ted i dva a půl roku staré dítě, které tam i spinká a nestěžuje si. po dvou dětech byli snad jen jednou v servisu.
já mám teutonii trokolku, je to kvalitní kočár, ale malý. můj syn se mi do něj po roce a půl v zimě nevešel s fusakem. mám na mysli sportovní verzi. prodávám jí a kupuju red castle shop and jogg.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4