Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já bych kupovala hnědý, ale u těchto dvou barev myslím nebude vadit ani jedna ![]()
Tak mě se líbí ten tyrkys
Ovšem k hnědé bych řekla,že jdou taky obě.Ale ta představa té krásné tyrkysové a černé sedačky
![]()
Tak hnedou s hnedou dost tezko sladis… To uz radsi cerny fusak a barevne oblecene miminko. Z tech dvou modrych to nezkazis ani jednou, ale me se osobne libi vic ta jemna modra. Je takova miminkovstejsi a hezky to pujde spolu s ostatnim mimi oblecenim, ktere je vetsinou v pastelovych barvach.
vic se mi libi ten tyrkys. Ale k hnede jde všechno, taky jsme měli ![]()
Tak zrovna modrý bych do hnědé korby nekoupila, nemám ráda kombinaci modrá-hnědá.
Pokud bych si musela vybrat, tak raději ten tyrkysový, hnědá je teplá barva a ten vlevo je moc studený.
Já mám třeba pískový sporťák a v něm tmavěhnědý fusak, je to trochu ton v tonu, tak to vypadá hezky. Do hnědé korby bych volila hnědý, béžový, červený, oranžový.
já viděla zlatej nebo takovej lesklej kávovej a ten k hnědý vypadá super.Šel by i k černý ta modrá se k hnědý nehodí podle mýho
Me se libi kombinace cokoladova hneda/tyrkysova, nebo cerna/tyrkosova, takze za me svetly tyrkys ![]()
kdybych musela z těchto dvou, tak ten tyrkysový.
Ale nejvíc by se mi líbil oranžový nebo pískový. miluju u svého kočáru kombinaci tmavě hnědá, písková a oranžové detaily
@Boriska píše:
nej by byl oranžový
ale jo
,my to tak měli
oranžový kocábr a hnědý fuzák a super
jak to lahodilo oku a nejen mému
Ahojky, ráda bych znala Váš názor…chystám se koupit fusak
teď v květnu
…ne nezbláznila jsem se…jde o výprodej fusaku Mucki, který si moc přeju…na podzim čekáme chlapečka tak bych ráda modrý…budu ho používat i do autosedačky (ta je černá) i do hluboké korby která je čokoládově hnědá a nějak se nemůžu rozhodnout…původně jsem chtěla ten ,,hellblau" protože budeme mít krémovou kombinézku tak aby to bylo takové jemné, ale teď hodně přemýšlím o té druhé (světlý tyrkys) Co myslíte půjde s tou hnědou dohromady? Nebo který se Vám líbí víc…
díky za Vaše rady…vkládám anonymně - nikdo neví pohlaví našeho mrňouse