Barva fusaku do hnědé korby

Anonymní
21.5.12 15:56

Barva fusaku do hnědé korby

Ahojky, ráda bych znala Váš názor…chystám se koupit fusak :lol: teď v květnu :lol: …ne nezbláznila jsem se…jde o výprodej fusaku Mucki, který si moc přeju…na podzim čekáme chlapečka tak bych ráda modrý…budu ho používat i do autosedačky (ta je černá) i do hluboké korby která je čokoládově hnědá a nějak se nemůžu rozhodnout…původně jsem chtěla ten ,,hellblau" protože budeme mít krémovou kombinézku tak aby to bylo takové jemné, ale teď hodně přemýšlím o té druhé (světlý tyrkys) Co myslíte půjde s tou hnědou dohromady? Nebo který se Vám líbí víc… :) díky za Vaše rady…vkládám anonymně - nikdo neví pohlaví našeho mrňouse :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13765
21.5.12 15:59

Já bych kupovala hnědý, ale u těchto dvou barev myslím nebude vadit ani jedna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.5.12 16:01

Tak mě se líbí ten tyrkys :mrgreen: Ovšem k hnědé bych řekla,že jdou taky obě.Ale ta představa té krásné tyrkysové a černé sedačky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
21.5.12 16:02

Obě varianty budou vypadat moc dobře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.5.12 16:03

Tak hnedou s hnedou dost tezko sladis… To uz radsi cerny fusak a barevne oblecene miminko. Z tech dvou modrych to nezkazis ani jednou, ale me se osobne libi vic ta jemna modra. Je takova miminkovstejsi a hezky to pujde spolu s ostatnim mimi oblecenim, ktere je vetsinou v pastelovych barvach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
21.5.12 16:03

vic se mi libi ten tyrkys. Ale k hnede jde všechno, taky jsme měli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.5.12 16:04

Tak zrovna modrý bych do hnědé korby nekoupila, nemám ráda kombinaci modrá-hnědá.
Pokud bych si musela vybrat, tak raději ten tyrkysový, hnědá je teplá barva a ten vlevo je moc studený.

Já mám třeba pískový sporťák a v něm tmavěhnědý fusak, je to trochu ton v tonu, tak to vypadá hezky. Do hnědé korby bych volila hnědý, béžový, červený, oranžový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
21.5.12 16:06

já viděla zlatej nebo takovej lesklej kávovej a ten k hnědý vypadá super.Šel by i k černý ta modrá se k hnědý nehodí podle mýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
21.5.12 16:06

nej by byl oranžový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
21.5.12 16:07

Me se libi kombinace cokoladova hneda/tyrkysova, nebo cerna/tyrkosova, takze za me svetly tyrkys :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
21.5.12 16:08

Mě se líbí více ten tyrkys :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.5.12 16:10

kdybych musela z těchto dvou, tak ten tyrkysový.
Ale nejvíc by se mi líbil oranžový nebo pískový. miluju u svého kočáru kombinaci tmavě hnědá, písková a oranžové detaily

• Citovat
  • Upravit
8566
21.5.12 16:13

Z těch dvou tyrkys (první modrý se mi nelíbí vůbec :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.5.12 16:14
@Boriska píše:
nej by byl oranžový :lol:

ale jo :palec: :mrgreen: ,my to tak měli :mrgreen: oranžový kocábr a hnědý fuzák a super :mrgreen: jak to lahodilo oku a nejen mému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.5.12 16:15

Tyrkys k hnede podle mne vypada senzacne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie