Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevim zda mi tu nekdo poradi, ale za zkoušku nic nedam
Mam škodu fabii 2007 a uvnitř auta je hodne cítí benzin. I kdyz auto jen stoji. Nevite cim by to mohlo byt? U motoru nic nekape a vzadu jsem si taky nevsimla, ze by protekala nádrž. Ale ja tomu moc nerozumim. Spis mi jde o to zda mel nekdo podobny problem a co by to mohlo byt.
dekuju:)
Čistý, nebo spálený benzín? Jen stojící auto, nebo jen nastartované auto? Je v tom rozdíl? Mohlo se přelít při takování, utřít si ruce a někde nechat hadr od benzínu… Může trochu prokapávat hadička, ale nemusí to dělat louži- ať ve spoji, nebo prasklinka. Může být problém s katalyzátorem, vstřikováním, výfukem… Pokud by to bylo v motoru, bylo by to asi silnější při puštěném ventilátoru topení…
@Katy09 píše:
Ahoj, nevim zda mi tu nekdo poradi, ale za zkoušku nic nedamMam škodu fabii 2007 a uvnitř auta je hodne cítí benzin. I kdyz auto jen stoji. Nevite cim by to mohlo byt? U motoru nic nekape a vzadu jsem si taky nevsimla, ze by protekala nádrž. Ale ja tomu moc nerozumim. Spis mi jde o to zda mel nekdo podobny problem a co by to mohlo byt.
dekuju:)
Tak nejdřív koukni pod auto jestli někde nebude loužička. Po startu jestli někde něco nekalé to je v hasicích tlak. Může to být u vstřikovačů což je pod tím platovým krytem motoru. Ve většině případů je jen nacvaknuty. Tak pod něj koukni.
Jak psal @Ivan PPZ nemáš tam někde něco namočeného od benzínu?
Zkus topení jestli to jde z něj ať se máš čeho chytit a při ohřátém motoru by byl víc cítit pod kapotou pokud někde teče.
Ale pokud teče tak to sranda není a můžeš mít nepěkné starosti.
Co nějaký známý co se v okolí věnuje autům? Máš?
Kámoška měla to samé, řekla bych i stejný vůz i staří, měla někde závadu.. normální to není…
Možná by se dalo zkusit vyhledat na googlu tento typ závady a i auto včetně ročníku- třeba něco vypadne.
Taky si všimni, jestli je to stále nebo jen když bereš plnou nádrž. Mohlo by to být u víčka nádrže někde vyrezlé a to pak taky bývá cítit v autě.