V čem chodíte doma - myšleno bačkory?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6064
16.10.11 17:06
Petorka píše:
No právě, moje zkušenosti s těma například ze supermarketů jsou, že pak „nevoněj“ a to mi vadí… ty klasické pantofle z mmb se mi líbí, ty chlupaté jsou taky suprácký, jenom mi přijdou takové nepraktické na nazouvání a vzhledem k tomu, že bydlíme v domě, tak vybíhám ven a zase domů docela často, to by mě jeblo se pořád soukat do těch chlupatek :mrgreen: , ale na moje zmrzlý nohy by byly super, to přiznávám :palec:
…a víš co jsem uplně koukala, že oni tady v těch chlupatkách v anglii choděj i ven..normálně do supermarketů atd..já si myslela, že jsou to prostě chlupaté válenky, ale kamarádka co tam žije mě vyvedla z omylu.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
16.10.11 17:11
monuline píše:
Petorka píše:
No právě, moje zkušenosti s těma například ze supermarketů jsou, že pak „nevoněj“ a to mi vadí… ty klasické pantofle z mmb se mi líbí, ty chlupaté jsou taky suprácký, jenom mi přijdou takové nepraktické na nazouvání a vzhledem k tomu, že bydlíme v domě, tak vybíhám ven a zase domů docela často, to by mě jeblo se pořád soukat do těch chlupatek :mrgreen: , ale na moje zmrzlý nohy by byly super, to přiznávám :palec:
…a víš co jsem uplně koukala, že oni tady v těch chlupatkách v anglii choděj i ven..normálně do supermarketů atd..já si myslela, že jsou to prostě chlupaté válenky, ale kamarádka co tam žije mě vyvedla z omylu.. :mrgreen:
:mrgreen: a co ta podrážka? To přeci musí být na doma nebo na ven ne? Představa chodit ven v chlupatkách s tou protiskluzovou podrážkou je fakt vtipná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
16.10.11 17:15
Petorka píše:
monuline píše:
Petorka píše:
…a víš co jsem uplně koukala, že oni tady v těch chlupatkách v anglii choděj i ven..normálně do supermarketů atd..já si myslela, že jsou to prostě chlupaté válenky, ale kamarádka co tam žije mě vyvedla z omylu.. :mrgreen:
:mrgreen: a co ta podrážka? To přeci musí být na doma nebo na ven ne? Představa chodit ven v chlupatkách s tou protiskluzovou podrážkou je fakt vtipná :mrgreen:

ty nosím v zimě na doma :-) …a v létě nějaké flip-flops. no a na přechodné období nějaké papuče z Marks&Spencer - mají tam takové domácí balerinky. ty vypadají super :palec:
i na doma mám pěkné oblečení, tak proč to kazit nějakýma papučama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
16.10.11 17:19
Petorka píše:
monuline píše:
Petorka píše:
:mrgreen: a co ta podrážka? To přeci musí být na doma nebo na ven ne? Představa chodit ven v chlupatkách s tou protiskluzovou podrážkou je fakt vtipná :mrgreen:

taky si to neumim představit, že bych takhle měla chodit, ale když oni to asi neřešej, když lezou ven i v pyžamech.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
16.10.11 17:19
monuline píše:
Petorka píše:
monuline píše:
Petorka píše:
taky si to neumim představit, že bych takhle měla chodit, ale když oni to asi neřešej, když lezou ven i v pyžamech.. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
16.10.11 17:37

Ahoj,

já teď doma chodím v nazouvákách od Hanáka. Mám plochou nohu a tyhle jsou na to dělaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.10.11 18:06

Nazouváky od Santé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
16.10.11 18:14

ahoj, já chodím doma v tomto: http://www.dedra.cz/cz/produkty/?…. Alespoň si i doma přitom uklízím a když už jsou špinavější, dají se v poho na 40°vyprat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.10.11 18:14

Tak já si teď koupila pravé ortopedické dřeváky celokožené na dva pásky. Sice mě první den tlačily, ale teď si je nemůžu vynachválit a předpokládám, že vydrží tedy déle než rok. Cena 430 korun ve specializované prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.10.11 18:20

Já si na doma koupila balerinky z nextu,jsou pohodlný a daj se i vyprat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
16.10.11 18:23

Ja jedine nejake teple backurky.A to jak v lete tak v zime.Jak mi zacne byt zima od noh,tak mi je pak zima cely den.Tedka jsem si koupila jedny v daichmanu a zatim nemrznu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
16.10.11 19:28
Clarita píše:
ahoj, já chodím doma v tomto: http://www.dedra.cz/cz/produkty/?…. Alespoň si i doma přitom uklízím a když už jsou špinavější, dají se v poho na 40°vyprat. :palec:

Jé to je vtipný a jak se v nich chodí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
16.10.11 19:31

Děkuju za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
16.10.11 19:45
Petorka píše:
Clarita píše:
ahoj, já chodím doma v tomto: http://www.dedra.cz/cz/produkty/?…. Alespoň si i doma přitom uklízím a když už jsou špinavější, dají se v poho na 40°vyprat. :palec:
Jé to je vtipný a jak se v nich chodí???

dobře, jsou teploučký, měkký a hlavně hygienický :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.10.11 20:10

Zdravotní pantofle Santé. Mám je už 2 roky a zatím nevypadají, že by se chtěly rozpadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková