Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Petorka píše:…a víš co jsem uplně koukala, že oni tady v těch chlupatkách v anglii choděj i ven..normálně do supermarketů atd..já si myslela, že jsou to prostě chlupaté válenky, ale kamarádka co tam žije mě vyvedla z omylu..
No právě, moje zkušenosti s těma například ze supermarketů jsou, že pak „nevoněj“ a to mi vadí… ty klasické pantofle z mmb se mi líbí, ty chlupaté jsou taky suprácký, jenom mi přijdou takové nepraktické na nazouvání a vzhledem k tomu, že bydlíme v domě, tak vybíhám ven a zase domů docela často, to by mě jeblo se pořád soukat do těch chlupatek, ale na moje zmrzlý nohy by byly super, to přiznávám
monuline píše:Petorka píše:…a víš co jsem uplně koukala, že oni tady v těch chlupatkách v anglii choděj i ven..normálně do supermarketů atd..já si myslela, že jsou to prostě chlupaté válenky, ale kamarádka co tam žije mě vyvedla z omylu..
No právě, moje zkušenosti s těma například ze supermarketů jsou, že pak „nevoněj“ a to mi vadí… ty klasické pantofle z mmb se mi líbí, ty chlupaté jsou taky suprácký, jenom mi přijdou takové nepraktické na nazouvání a vzhledem k tomu, že bydlíme v domě, tak vybíhám ven a zase domů docela často, to by mě jeblo se pořád soukat do těch chlupatek, ale na moje zmrzlý nohy by byly super, to přiznávám
Petorka píše:monuline píše:Petorka píše:…a víš co jsem uplně koukala, že oni tady v těch chlupatkách v anglii choděj i ven..normálně do supermarketů atd..já si myslela, že jsou to prostě chlupaté válenky, ale kamarádka co tam žije mě vyvedla z omylu..
a co ta podrážka? To přeci musí být na doma nebo na ven ne? Představa chodit ven v chlupatkách s tou protiskluzovou podrážkou je fakt vtipná
ty nosím v zimě na doma
…a v létě nějaké flip-flops. no a na přechodné období nějaké papuče z Marks&Spencer - mají tam takové domácí balerinky. ty vypadají super ![]()
i na doma mám pěkné oblečení, tak proč to kazit nějakýma papučama ![]()
Petorka píše:monuline píše:Petorka píše:…a víš co jsem uplně koukala, že oni tady v těch chlupatkách v anglii choděj i ven..normálně do supermarketů atd..já si myslela, že jsou to prostě chlupaté válenky, ale kamarádka co tam žije mě vyvedla z omylu..
a co ta podrážka? To přeci musí být na doma nebo na ven ne? Představa chodit ven v chlupatkách s tou protiskluzovou podrážkou je fakt vtipná
taky si to neumim představit, že bych takhle měla chodit, ale když oni to asi neřešej, když lezou ven i v pyžamech.. ![]()
monuline píše:Petorka píše:taky si to neumim představit, že bych takhle měla chodit, ale když oni to asi neřešej, když lezou ven i v pyžamech..monuline píše:Petorka píše:…a víš co jsem uplně koukala, že oni tady v těch chlupatkách v anglii choděj i ven..normálně do supermarketů atd..já si myslela, že jsou to prostě chlupaté válenky, ale kamarádka co tam žije mě vyvedla z omylu..
Ahoj,
já teď doma chodím v nazouvákách od Hanáka. Mám plochou nohu a tyhle jsou na to dělaný.
ahoj, já chodím doma v tomto: http://www.dedra.cz/cz/produkty/?…. Alespoň si i doma přitom uklízím a když už jsou špinavější, dají se v poho na 40°vyprat. ![]()
Tak já si teď koupila pravé ortopedické dřeváky celokožené na dva pásky. Sice mě první den tlačily, ale teď si je nemůžu vynachválit a předpokládám, že vydrží tedy déle než rok. Cena 430 korun ve specializované prodejně.
Já si na doma koupila balerinky z nextu,jsou pohodlný a daj se i vyprat
Ja jedine nejake teple backurky.A to jak v lete tak v zime.Jak mi zacne byt zima od noh,tak mi je pak zima cely den.Tedka jsem si koupila jedny v daichmanu a zatim nemrznu. ![]()
Clarita píše:
ahoj, já chodím doma v tomto: http://www.dedra.cz/cz/produkty/?…. Alespoň si i doma přitom uklízím a když už jsou špinavější, dají se v poho na 40°vyprat.
Jé to je vtipný a jak se v nich chodí???
Petorka píše:Clarita píše:Jé to je vtipný a jak se v nich chodí???
ahoj, já chodím doma v tomto: http://www.dedra.cz/cz/produkty/?…. Alespoň si i doma přitom uklízím a když už jsou špinavější, dají se v poho na 40°vyprat.
dobře, jsou teploučký, měkký a hlavně hygienický
.
Zdravotní pantofle Santé. Mám je už 2 roky a zatím nevypadají, že by se chtěly rozpadnout…