Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Verca1989 já kupovala relaxační pantofle byli určené myslím na masáže měli je v globusu, froté s gumovou podrážkou jednobarevné v různých velikostech
Kupovala jsem takové hadrové v globusu a drží, zatím je mám tři měsíce a jsou fajn…
Na doma nosím sandály s ´ťupíky´nebo bosa, na chatě si beru většinou teplé bačkory a to i v létě, neboť jsem stvoření zimomřivé. ![]()
Já si je z ikei kupuji i pro sebe a je v nich fakt teplíčko- doporučuji. Dokonce i vydrží.
@Tuco píše:
„něco lepšího“ do 70,– to si možná trochu odporuje ne…
něco lepšího než ty od vietnamců, které se rozpadnou po pár použitích…nám kupuju samozřejmě dražší ale pro návštěvy jich potřebuju víc, v různých velikostech a prostě se mi do toho nechce dávat majlant
Docela me prekvapilo kolik lidi nosi papuce ci backory doma. My nenosime nic. Malemu se sice snazim davat papucky ale vesmes zapomenu. ![]()
Chodím v ponožkách i když pantofle někde mám. Vždy jsou ale někde zapomenuty.
@aknah31 my třeba máme všude dlažbu, takže si to bez pantoflí neumím představit…u našich jsme zas měli koberce, tak tam se taky nic nenosilo ale s dlažbou to prostě nejde ![]()
@Verca1989 přidávám hlas těm z IKEA
nakoupila jsem asi 8 párů pro návštěvy.. ale tahám je i já… když se mi zdají už „jeté“ tak vezmu další a pak postupně peru s ponožkama…
mám je už víc jak rok a jsou stále jako nové ![]()
@sweet78 no super, zítra se tam chystám, tak do nich půjdu, díky ![]()
@Verca1989 mají víc velikostí…takže dobře vybírej
můj chlap má vel.45 takže v nich chodit nemůže ![]()