V čem dát dítě spát?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1829
18.5.16 20:33

@Bebunka85 mala je prave z periny hned venku a rano je jak led

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.5.16 20:33

@tvetinka co spacák nebo fusak?

• Citovat
  • Upravit
1829
18.5.16 20:36

@Billi z fusaku mi vyleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.5.16 20:37
@tvetinka píše:
@Bebunka85 mala je prave z periny hned venku a rano je jak led

na kterých částech těla je jak led? Ledové ruce a nohy nemusí vůbec značit, že jí je zima a tím navlíkáním ji akorát škodíš ;)

• Citovat
  • Upravit
1829
18.5.16 20:45

@lucenka no ja kdybych mela ledove ruce a nohy tak ny mi zima byla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30299
18.5.16 20:45

Máme v pokoji podobnou teplotu a děti spí v normální pyžamu, malá k tomu body s dlouhým rukávem kvůli pleně a ponožky. Na sobě mají peřinu a přes to larisu na první zahřátí. A když jim sáhnu v noci pod peřinu mají tam teplíčko a to že mají čouhající ruce studené neřeším, když jim je zima, tak je schovají. Ale je pravda, že díky studenému odchovu od mala se naučili neodkopávat. Jen bych u vás případně snížila teplotu v ložnici i přes zimu když se topí, aby to nebyly šoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
18.5.16 20:46

Dcerku jsem dávala jako miminko spát do fusaku (beránek) a jak jí bylo teploučko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.5.16 20:47
@tvetinka píše:
@lucenka no ja kdybych mela ledove ruce a nohy tak ny mi zima byla :think:

jenže ne všichni to tak mají… stačí si o tom něco přečíst. Důležitá je teplota na zátylku. Já sama mám úplně ledové ruce a nohy i když se potím vedrem.
Takže možná máš jenom chytré dítě, které se odkopává, protože o něj máš přehnaný strach a brání se přehřátí ;)

• Citovat
  • Upravit
24079
18.5.16 20:52

No tak já při 15 stupních budu mít na sobě pyžamo, svetr, deku a peřinu. Ponožky jsou samozřejmostí, ty nosím i při 20 stupních v zimě.

Jak bych oblékla dítko? Nevím, ale já osobně bych přitopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.5.16 20:52

Šmarjá..my míváme taky tak a mlaďas (15 měsíců) spí jen v overalu a pod peřinou..taky věčně odkopán :think: si nedokážu představit ho takhle navlíknout a šoupnout ho ještě do zimního fusaku :think: 8o to snad raděj at je ji chladněji než aby se přehřála né :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24079
18.5.16 20:53
@lucenka píše:
jenže ne všichni to tak mají… stačí si o tom něco přečíst. Důležitá je teplota na zátylku. Já sama mám úplně ledové ruce a nohy i když se potím vedrem.
Takže možná máš jenom chytré dítě, které se odkopává, protože o něj máš přehnaný strach a brání se přehřátí ;)

Nemusí. Syn se v noci odkopává pravidelně a v zátylku je ledový, opravdu hodně studený. Takže já jsem ho pak oblékala do dvou vrstev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.5.16 20:54

@elen-ka pro nás je 20 stupňů vedro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
18.5.16 20:55

Holky tak ja ted byla malou svliknout z te kombinezy, dala jsem ji jen ten spaci pytel a pod nim ma jen pyzamo, tak ji mam tak nechat nebo dat navrch perinku? Ja uz nevim :zed: ten pytel je teda dreambag 2,5 tog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.5.16 20:57
@darkblack píše: Šmarjá..my míváme taky tak a mlaďas (15 měsíců) spí jen v overalu a pod peřinou..taky věčně odkopán :think: si nedokážu představit ho takhle navlíknout a šoupnout ho ještě do zimního fusaku :think: 8o to snad raděj at je ji chladněji než aby se přehřála né :think:

já si dovedu představit takhle dítě navlíknout… pokud bych s ním počítala jako s hlavním chodem k obědu :D :D

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
18.5.16 21:01

To si děláš srandu s tou kombinézou, že jo? :lol: Tak večer na hodinu normálně zatopte a pak to nehte vyhasnout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková