V čem dát dítě spát?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2299
18.5.16 21:09

Loni na jaře jsme měli taky kolem 15 stupňů v noci a malý se ještě neuměl sám přikrýt, když se odkopal. Dávala jsem overal a peřinku, než jsem šla spát, tak jsem znovu přikryla, on se v noci opět odkopal… no taky byl studený, ale pytel nesnesl. Byla jsem z toho na nervy, že mrzne, ale pak jsem to vzdala a on se nakonec naučil sám přikrýt :nevim: Máš štěstí, že ti spí v pytli, kup nějaký teplejší a máš vyřešeno. Dreambag dělá i zimní pytle 3,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
18.5.16 21:09

Tak ji pořádně obleč, kup fleesové pyžamo, dej do pytle, přikryj peřinou a zima ji být nemůže. Anebo se přestěhujte do obýváku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
18.5.16 21:16
@tvetinka píše:
Primotop ksme davali minuly rok a stoji to dost penez hodne jsme museli doplacet na elektrine :-( nojo holky ale kde ten silnejsi spaci pytel koupit? Videla jsem jen same slabe :-(

Já prodávám dva,– jeden je tenký a nad tím druhým jsem právě přemýšlela, kde by měl uplatnění, když je tak teplý? Snad někde na chatě? To mě nenapadlo, že může mít někdo doma, až tak chladno? Bohužel by byl pro Vás asi malý. Taky bych asi hlasovala pro kvalitní spacák. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.5.16 21:42

Teplý spací pytel i do větších rozměrů (měla jsem pro syna v téměř 2 letech), jsem kupovala na stránkách kašpárku. Pobočka na Andělovi nebo někde na Černým Mostě v Praze. A byl super. Stál mě něco přes 600. Nebo se dají koupit i nějaké s rukávama… Mrkni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24115
19.5.16 08:02
@darkblack píše:
@elen-ka pro nás je 20 stupňů vedro :mrgreen:

no jo, když já začínám fungovat až od teplot 29 a výše, do teplot 25 stupnů je mi zima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.5.16 21:34

@elen-ka no a pro mě je 29 už hic. Loňské léto jsem byla ráda že jsem vůbec přežila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.16 21:49
@darkblack píše:
@elen-ka no a pro mě je 29 už hic. Loňské léto jsem byla ráda že jsem vůbec přežila!!!

Taky už jsem chvilkami fakt lapala po dechu. Jenže ono už to asi snad bude normální :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková