Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, moc se mi líbí jedna softshellová bunda této značky, nabízí mi ji jedna známá. Nemáte někdo reference? Stojí cca 1000 Kč, nevím, zda je to dobrá cena. Díky.
Mám jarně-podzimní a spokojenost, stála mě cca dva roky zpátky asi 1400,– tak cena normál řekla bych.
@Falko11 Jasně, díky. Má být nová a líbí se mi, ale nevím, jakou má paropropustnost. Proto se ptám.
Je to taková levnější značka, paropropustnost při zvýšené aktivitě nebude nijak úžasná, spíš horší. Podle mojí zkušenosti dobře prodyšná softshellka bývá cenově uplně jinde, bohužel.
@páájaa2 píše:
Je to taková levnější značka, paropropustnost při zvýšené aktivitě nebude nijak úžasná, spíš horší. Podle mojí zkušenosti dobře prodyšná softshellka bývá cenově uplně jinde, bohužel.
S tím souhlasím. Záleží, na co to chceš, na procházky s dětma to bude dobrý. Mám od nich bundu na lyže a ve velký zimě dobrý. Učitelka u dětí ve školce má softshellku a je spokojená a to s nima občas i lítá. Na nějaký ostřejší chození po horách a podobnou zábavu je dle mojí zkušenosti tak bunda od 4 tis. výš (nová), v levné se zapotíš.