V čem jít na pohovor
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Češi jsou hodně konzervativní, nejspíš od tebe budou očekávat kostýmek i na pohovor na pomocné práce v lese ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží, na jakou pracovní pozici se hlásíš. Pokud treba do mekáče, tak jdi klid e v džínách. Na kancelářskou práci si vezmi něco lepšího.
- Citovat
- Upravit
Záleží, na jakou pozici jdeš ![]()
Snad i do hnusného počasí se dá slušně obléct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jakou je to pozici?
Jako ono máš džíny a džíny a triko a triko ![]()
Když už džíny tak určitě jednobarevné a spíš tmavé, tričko bez napisu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedná se na pohovor do tabáku a vážně nevím v čem jít žádný kostýmek nemám
- Citovat
- Upravit
Kalhotky a k tomu nějakou halenku, sukni, apod. Mrznout nebude takže to chvíli vydržíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se na pohovor líbí něco v tomto duchu, jestli máš něco podobného? V sukni neumrznes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jedná se na pohovor do tabáku a vážně nevím v čem jít žádný kostýmek nemám
Pokud si vezmeš neděravé nejlépe tmavé džiny a nějaké slušnější tričko, pořádně si ho vyžehlíš, vyčistíš si boty, tak úplmě v klidu, vzala bych si pokid bude chladno svetr nebo sáčko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem nad tím taky přemýšlela a ve výsledku jsem ráda, že to dopadlo tak, jak to dopadlo. Volala ředitelka, jeslti bych se nemohla stavit jako hned, co nejdřív. Ja zmatená, nadšená, nechtěla jsem to pustit. Tak říkám, že to asi zvládnu, ať teda na mě počká. Hodit děti dom, sbalit papíry a jet. Na oblečení mi nějak nezbyl čas a ani jsem si v tu chvíli vůbec nevzpomnela. Šla jsem tam teda tak, jak jsem zrovna byla. Rifle, triko, neumyty vlasy v culiku, věci jsem měla v látkové tašce na nakup (ale pěkné, čisté, nepomackane). Boty jsem měla duhový bare tenisky. No vrchol slušného oblékání prostě
ale tu práci mám. Je to školka, tam by me stejně ani nenapadlo jít v nějakým kostymku, ale určitě bych si umyla vlasy, vzala lepší boty, přichystala si věci.. do tabáku bych nějak extra slušně taky nešla. Vždy jsem to vnímala tak, že na pohovor jdu zhruba v tom, v cem pak budu pracovat, kdybych tu práci dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj v čem by jste šli zítra na pohovor má být myslím hnusně (zataženo) je blbé abych šla v džínách a triku?