Zamestnani - vypoved

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.7.22 06:46

Zamestnani - vypoved

Ahoj, chtela bych se poradit. Nastoupila jsem do noveho zamestnani. Za chvili mi vyprsi 3 mesicni zkusebni doba. Smlouvu mam na neurcito. Predtim jsem byla chvili na uradu prace.
Nyni k veci. Posledni dobou chodim do prace se stazenym zaludkem. Je to nikdy nekoncici prace. Doma brecim. Vraci se mi hrozna uzkost. Praci nezvladam, sef na me krici. Dela ze me hlupaka. Citim se hrozne, ponizene a k nicemu. Doma jsem neprijemna. Zacala jsem si nyni aktivne hledat praci. Co delat? Vypoved dat nemuzu. Na UP me nevezmou. Trpet a hledat? Jak muzu na pohovor, kdyz jsem v praci? Citim se uplne v bezvychodne situaci..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
10.7.22 07:07

No ve zkusebce můžes odejít ze dne na den. Jakmile ji budeš mít za sebou, tak musíš dát výpověď a když tě zaměstnavatel nebude chtít pustit na dohodu. Tak tam stravis ještě mesic ve kterém jsi dala výpověď, plus další dva měsíce výpovědní lhůty. Takže když to nedáváš teďka, tak bych zmizel ve zkusebce a honem rychle hledal práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
10.7.22 07:29

Nevydrzela bych tam. Psychicky vas to odrovna. Odesla bych a o to intenzivneji si hledala praci, diky volnu budete mit na to cas. Po zkusebce by jste cekala dalsi dva mesice, nez vas zamestnavatel pusti jak pise @Cenarius nade mnou…
Najdete treba i prazdninovou brigadu - prozatim…
Porad lepsi, nez se tam nechat vydeptavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
10.7.22 07:38

Odejdi, než ti vyprší zkušebka. V tomhle se nedá pracovat a je tě to odrovná…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.7.22 07:39
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se poradit. Nastoupila jsem do noveho zamestnani. Za chvili mi vyprsi 3 mesicni zkusebni doba. Smlouvu mam na neurcito. Predtim jsem byla chvili na uradu prace.
Nyni k veci. Posledni dobou chodim do prace se stazenym zaludkem. Je to nikdy nekoncici prace. Doma brecim. Vraci se mi hrozna uzkost. Praci nezvladam, sef na me krici. Dela ze me hlupaka. Citim se hrozne, ponizene a k nicemu. Doma jsem neprijemna. Zacala jsem si nyni aktivne hledat praci. Co delat? Vypoved dat nemuzu. Na UP me nevezmou. Trpet a hledat? Jak muzu na pohovor, kdyz jsem v praci? Citim se uplne v bezvychodne situaci..

Na UP se zaregistrujes znovu. Odmitnout te nemuzou.
Asi mas na mysli, ze uz nemas narok na podporu.
Pokud to doma financne zvladnete, tak se tam netrap :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 07:40

Registrovat na UP se muzu, kdyz jsem tam letos byla chvili vedena a pobirala podporu?

• Citovat
  • Upravit
np10021
10.7.22 07:42

Odejdi, nez budeš mít po zkusebce..

• Citovat
  • Upravit
26854
10.7.22 07:48
@Anonymní píše:
Registrovat na UP se muzu, kdyz jsem tam letos byla chvili vedena a pobirala podporu?

Ano. A pokud jsi nevycerpala podporu za 5 mesicu, tak budes mit narok i na podporu do tech 5 mesicu celkem (pokud jsi cerpala treba jen 2 mesice, tak mas narok jeste za dalsi 3 mesice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.7.22 07:56

Dej výpověd. Na pracák té vzít musí, ale možná budeš bez podpory. Aspoň te to donutí si najít rychle jiného fleka a budeš mít čas chodit na pohovory. A nebo zkus si se šéfem promluvit o tom jak to cítíš a jak to pro tebe je nesnesitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
10.7.22 08:18

Pokud tě z toho pracáku nevyhodili třeba proto, že jsi nespolupracovala, tak tě určitě vezmou a dost možná budeš mít i podporu.
Pokud je to tak zlé, tak bych tam nezůstala.
Máš sklony k úskostem všeobecně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 08:24
@Mariane.B píše:
Pokud tě z toho pracáku nevyhodili třeba proto, že jsi nespolupracovala, tak tě určitě vezmou a dost možná budeš mít i podporu.
Pokud je to tak zlé, tak bych tam nezůstala.
Máš sklony k úskostem všeobecně?

Mam, ale jsem zalecena. Vse bylo v pohode. Leky uzivam. Toto mi prijde jine. Sevreny zaludek, nemuzu jist. Citim se na nic

• Citovat
  • Upravit
2169
10.7.22 08:48
@Anonymní píše:
Mam, ale jsem zalecena. Vse bylo v pohode. Leky uzivam. Toto mi prijde jine. Sevreny zaludek, nemuzu jist. Citim se na nic

No uvidíš, šla bych pryč, aby se to nerozjelo.
Snad se to nebude opakovat i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33343
10.7.22 09:09
@Anonymní píše:

Odejdi než ti vyprší zkušebka. Pak bys to měla složitější s výpovědní lhůtou. Na ÚP se zaregistrovat znovu můžeš. Lepší být pár dní bez práce, ale v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35586
10.7.22 09:21

Bez na neschopenku když ti ji doktor napíše, zruš pracovní poměr ve zkušební době. Dej se dokupy a pak začni hledat práci. Případně ten pracák, jestli nemá vyčerpanou podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
10.7.22 09:57
@JancaS84 píše:
Bez na neschopenku když ti ji doktor napíše, zruš pracovní poměr ve zkušební době. Dej se dokupy a pak začni hledat práci. Případně ten pracák, jestli nemá vyčerpanou podporu.

Jít na PN (pokud to není opravdu nutné) není dobrá rada pro člověka, který je zaléčený s psychikou.
Takže zakladatelko, jak ti radí ostatní, odejdi ve zkušebce a znovu na ÚP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat