Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V jakém jaru umýváte nádobí?
Já léta kupovala Pur-pak mi přišlo,že neodmašťuje nepění a dávám ho čím dál víc.Začala jsem kupovat Jar,no a teď mám stejný pocit.V čem umýváte Vy a jak jste spokojené?
V mycce ![]()
Ale na takove to rucni myti mam Palmolive z rakouska a je super.
Já jsem spokojená s Ecoverem na nádobí ![]()
Ze začátku jsem tomu nevěřila a můj drahý se na to díval skrz prsty, ale pak z něj vypadlo, že na mastnotu je to lepší, než co jsme kdy doma měli ![]()
Hodně jsem používala Jar, teď mám mycí prostředek od Eurony. Jsem spokojená, ale chci časem myčku.
v myčce,ale na ruční mytí mám ten nejlevnější jak z kaufu a pohoda ![]()
V myčce…co neprojde myčkou u nás neobstojí. Jinak mám Jar…používám velmi zřídka…spíš na mytí dřezu,linky…
Napadla mně taková pitomnost, ale jak mumýváte nodobí?
Pamatuji si, že když jsem byla dítě a umývala jsem nádobí, že mi taťka pokaždé říkal a pak to všechno pláchni, opláchla jsem to uchlo to… Někdo neoplachuje od Jaru, pak jenom utře utěrkou. Někdo opláchne a a ještě i utře, někdo nechá uschnout.
U nás myju v jaru (z ostatních prostředků se mi dělá ekzém na rukou). V blízké době budeme ale pořizovat myčku, na to se moc těším!!
Jinak já oplachuju pokaždé - přece jenom je to chemie, ale znám lidi - co setřou pěnu a nádobí uklidí do skříněk
… a utírám po odkapání (podle času).
ja myju momentálně v Dishwasher od Amwaye.
jinak mám ráda Cif sensitive nebo bílý Pur balsam.
myčka nehrozí, není jí kam dát ![]()
umyju, opláchnu, nechám obvykle okapat, někdy utřu, když mi na tom záleží (návštěva), protože nám díky tvrdé vodě zasychající kapičky jsou vidět (sklo, nerez)…
jinak houbičky měním každou chvíli, nejméně po týdnu, a vždy po umytí nádobí od syrového masa, na Vojtovo nádobí mám spešl houbičku, kupuju ty z Tesca balíček za 8,–
v houbičkách je nejvíc bakterií v celé domácnosti (na to jsem viděla reportáž nedávno a konečně mi to díky TV uvěřila i tchýně, já to vím a praktikuju už X let…
tchýně meje nádobí starejma natrhanejma hadrama, protože přece šetří
)
Já taky Amway.
Jinak v myčce, co nejde do myčky, myju pod tekoucí, tím je oplachování vyřešeno, nechávám uschnout a pak až uklízím (i druhý den, ta vařečka a prkýnko v odkapávači mi fakt nevadí…).
já v myčce, ale některé citliější kousky v Pur balsam. mám citlivé ruce a tenhle mi nevadí. u rodičů ho mají kvůli mě taky. a jinak umyjeme, opláchneme, necháme oschnout, doutřeme ![]()
Ahoj, tak já myju většinou v jaru, jednou za uherský rok v puru…ale zdá se mě, že tak dobře neodmaštuje. Kdysi jsem měla z lidlu a taky teda nebyl špatný.