Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jar premium…takový šedý obal. Je o něco dražší než obyč jar ale opravdu skvěle funguje - spotřebuješ ho o dost míň aby udělal pořádnou pěnu a dobře odmašťuje.
Já používala Pur, ale myju nádobí pod tekoucí vodou, když musím. Jinak mám myčku.
Máme mycku, ale na rucni mytí kupuju DM výrobky. Denkmot nature. Hustota a mycí sila super. Ale nemám vyzkoušeno ruční mytí hromady nádobí. Ale za tu cenu si myslím, že se vyzkoušet dá ![]()
V 99% pouzivame mycku.
Nesnasim myti v napustenem drezu. To mi prijde nechutne. Odmitam to, nebudu si v tom macet ruce. Ani pod tekouci vodou nemyjeme. To je moc velka spotreba vody.
Na myti zbytku, ktery nejde do mycky, na to mame jar.
Vzpomněla jsem si, že jako malá jsem musela doma i u babiček mýt nádobí v napuštěným dřezu. Nejprve se vše umylo dalo na stranu a pak se vše postupně oplachlo od pěny. Nesnášela jsem to!! A navíc je to nechutný, teď používám myčku, ale občas umyju v ruce. Zásadně pod tekoucí vodou a na baterii mám redukci vody. Zakladatelko používám jar s citronovou vůní za mě meje v pořádku.
@Kelsey A jak tedy to zbývající nádobí myješ, když ne ve dřezu ani pod tekoucí vodou?
K dotazu - za mě Jar pořád stejně dobrý.
@Paoloska píše:
@Kelsey A jak tedy to zbývající nádobí myješ, když ne ve dřezu ani pod tekoucí vodou?
K dotazu - za mě Jar pořád stejně dobrý.
Jsem se nejspis blbe vyjadrila. Moje chyba. Kazdopadne to jedno procento, ktere nejde do mycky, tak umyju pod tekouci vododou. To jsou pouze plechy. Ale aby byl kazdy den prutokac a plno vody drezem pryc. Tak to ne. Na tu trosku v drezu mam Jar.
@Anonymní píše:
Ahoj,
v čem mejete nádobí?
Vždy jsem používala jar, ale v poslední době se nějak hůř vypořádá s mastnotou. Většinou posledních pár mastnějších kusů meju zvlášť.
Je nějaký prostředek účinný na mastnotu tak, že umeju náraz všechno nádobí od oběda?
DM výrobky mám téměř na vše a spokojenost. Někdy když je v akci koupím Jar Premium
Ahoj,
v čem mejete nádobí?
Vždy jsem používala jar, ale v poslední době se nějak hůř vypořádá s mastnotou. Většinou posledních pár mastnějších kusů meju zvlášť.
Je nějaký prostředek účinný na mastnotu tak, že umeju náraz všechno nádobí od oběda?