V cem perete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
15.6.10 23:52

a co je to za fleky, ono když to bude asfalt který mi domů nosí manžel, bude asi všechno prt platný :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
16.6.10 07:58

Tak je pravda, že záleží od čeho fleky jsou. Já peru tekutý persil nebo ariel, teď i ty pytlíčky od Arielu. Ale u nás jsou třeba mastné skvrny a ty polejvám jarem, hodně používám ten Ariel professional ve spreji a hodně dobrý je Dr. Beckmann Prewash, tím pustí i zelená kolena od trávy. Někdy dám všechno a čekám, jestli mi to vyžere díru :mrgreen: nebo pustí. Díru ještě nemámm. Ale třeba skvrny od melounu na světlém triku jsmem ještě nezlikvidovala. A to to vypadá docela nevinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.6.10 08:13

Já peru v Arielu nebo v Lanze (bílé a světlé prádlo), oblečení na Marušku v Lovele (rozhodně je rozdíl jestli dám Lovelu tekutou nebo prášek - prášek vypere skoro vše i bez namáčení). Jasně, že nevyperu úplně všechno, ale když vidím skvrnu předem, tak namáčím do Vanishe nebo Arielu Professional. Ale nejvíc se mi na ruční předpírání osvědčilo mýdlo Lanza :palec: (speciálně na tu krev a taky pokakané oblečení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
16.6.10 08:14

Já peru v Arielu, ale třeba skvrny od písku jsem ještě z oblečení nedostala ničím!!!
Malý je strašný pískomil a do světlého trička mi nabírá písek a to „okrově“ zabarvené z něho nemůžu vyprat :nevim: - minule jsem hodila ty trička na vyvářku a stejně nic :roll:
Nemáte někdo nějaký fígl? :think:

Jinak na skvrny používám ANTIFLEK a vypral i zaschlou krev a dokonce zaschlou barvu na vlasy 8-o :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
46669
16.6.10 08:28

Žlučové mýdlo z DM za 12,90 …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.6.10 08:35

Na skvrny od pisku se osvecila studena vody a mydlo ,zlucove je nejlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
16.6.10 08:42

Koupila jsem od DEDRY sprej na skvrny,před praním postříkám,chvíli nechám a pak peru…Persil sensitiv…
a zatím v poho,všechny skvrny jsou pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
16.6.10 08:50

na velké skvrny používám tekuté žlučové mýdlo z Dm a jinak peru v persilu sensitive a v prášku z Eurony. ona jsou v pohodě. na hodně špinavé prádlo přidávám Vanish a nebo Arisel professional. teď jsem koupila od arielu ty kapsle, ale ještě je nemám otestované. tak jsem zvědavá. zatím mi pustilo vždycky všechno, včetně krve, pokakání a písku s trávou… a když ne napoprvé, tak napodruhé určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.6.10 08:59

Prewash spray a prášek SA8 od Amway… Za celou dobu, co Majda vytváří skvrny, jsem nevyprala jedině úplně zaschlý flek od jablečné šťávy na bílém overálku, nevím proč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
16.6.10 14:05

Peru světlé v prášku Persil Gold, nebo Ariel, tmavé v Persil/Ariel Color prášku, džíny v tekutém Persilu. Na fleky od rajské a pod. nastříkám Vanish, když po napěnění skvrna nepouští, pridám do kyblíku trochu vody a nechám 2-3 hod. odmočit. Je fakt, že speciálně rajčata slezou na podruhé- napotřetí. Fleky od krve (i zaschlé) namočím předem do STUDENÉ vody a vyperou se i obyčejným mýdlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.6.10 21:22

Používám Ariel pro mě a manžela, pro malého nejdřív Lovelu, teď Persil Sensitive. Na skvrny žlučové mýdlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.6.10 14:50

Peru v Arielu prasku, obcas persil prasek

Na skvrny, ktere nevypere prasek pouzivam slunicko- vybelilo zatim vse.
I zaprane skvrny ze zimy......

Nekdy pouziju zlucove tekute mydlo- kdyz se vzpomenu, ze ho mam :-D

Slunci zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.6.10 14:55

Já používám na barvený Persil color gel a na bílé Persil gold prášek.Fleky mi taky vyžírá sluníčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
26.6.10 23:20

Předem se strašně omlouvám zakladatelce, ale vždy když vidím tuto diskusi, tak se mi chce odepsat : V pračce. :jazyk:

Tak už jsem to napsala, a už mě to snad nebude nutit k úsměvu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný