V čem podnikáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3722
23.8.13 09:40
@kittysha píše:
@ivonnet takova prace by me hodne bavila, nekolikrat jsem uz o tom premyslela, ale vzdy jsem si rikala, ze kdyz na to nemam skolu..nebo se da prace najit i bez toho? Jak jsi prosim zacla ty? Vzali te na inzerat?
Školu na to fakt nemám, jsem vyučená kadeřnice :lol:
A na inzerát jsem to taky nikde neviděla. Prostě jsem si založila na netu jednoho dne e-shop, naházela tam pár věcí ze stránek od dodavatelů a zkoušela prodávat, postupně ty maminy začali přidávat své kamošky a pak už už to šlo lehce. Teď tam mám přes 11 tisíc lidí :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.8.13 09:43
@Brooucinda píše:
@Jennýsek A co stránky?! O ty se staráš sama, nebo ti s webem někdo pomáhá?

O vše se starám sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
23.8.13 09:45

@Gambo Delam to pro firmu, ktera ma pomerne velkou sit eshopu, nerada bych jmenovala a na uziveni to urcite je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
23.8.13 09:56

Holky jste super, fandím vám moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.8.13 10:20
@Jennýsek píše: Školu na to fakt nemám, jsem vyučená kadeřnice :lol:
A na inzerát jsem to taky nikde neviděla. Prostě jsem si založila na netu jednoho dne e-shop, naházela tam pár věcí ze stránek od dodavatelů a zkoušela prodávat, postupně ty maminy začali přidávat své kamošky a pak už už to šlo lehce. Teď tam mám přes 11 tisíc lidí :)

Můžu se zeptat, to se takhle může nebo jsi nejprve kontaktovala ty dodavatele, že si půjčíš jejich zboží do svého e-shopu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.8.13 10:27
@Petorka píše:
Můžu se zeptat, to se takhle může nebo jsi nejprve kontaktovala ty dodavatele, že si půjčíš jejich zboží do svého e-shopu???

Ti dodavatelé jsou na to přímo určení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.8.13 10:29
@Jennýsek píše:
Ti dodavatelé jsou na to přímo určení ;)
:palec: :potlesk:
Gratuluju, že to vyšlo. Mně právě zarazilo už dávno, když jsem na mmb našla inzeráty typu - ikea výrobky, tak jak to ti lidé dělají, že jako pro někoho něco nakoupí a vydělávají na tom…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
23.8.13 10:38

@Jennýsek A jak je to z reklamou na internetu. Ta se přece taky musí koupit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.8.13 10:52
@juchinka píše:
@Jennýsek A jak je to z reklamou na internetu. Ta se přece taky musí koupit ne?

Ano, tak se taky platí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.8.13 11:10

@Jennýsek
a to je teda ten dropshipping? o tom jsem nedávno četla, takže to fakt funguje jo? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.8.13 12:45
@Petorka píše:
@Jennýsek
a to je teda ten dropshipping? o tom jsem nedávno četla, takže to fakt funguje jo? :potlesk:

Ano ano to je ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.8.13 13:38
@Jennýsek píše:
Ano ano to je ono :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.8.13 13:40

A ještě jednu otázku prosím, ty dostáváš nějaké % z prodeje od toho dodavatele nebo co si na tom dáš, to je tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.8.13 14:02
@Petorka píše:
A ještě jednu otázku prosím, ty dostáváš nějaké % z prodeje od toho dodavatele nebo co si na tom dáš, to je tvoje?

Co si na tom dám, to je moje.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
28.9.15 20:54

@Jennýsek ahoj muzu mit dotaz? dropshipping funguje tak, ze zboží memu zakaznikovi přepošle primo dodavatel, ja zboží fyzicky vpodstate nevidim. delas to stejne? nekde tady v diskuzi jsi psala, ze zboží objednáš k sobe domu a pak posilas zakazikovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat