V čem podnikáte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kittysha píše:Školu na to fakt nemám, jsem vyučená kadeřnice
@ivonnet takova prace by me hodne bavila, nekolikrat jsem uz o tom premyslela, ale vzdy jsem si rikala, ze kdyz na to nemam skolu..nebo se da prace najit i bez toho? Jak jsi prosim zacla ty? Vzali te na inzerat?
A na inzerát jsem to taky nikde neviděla. Prostě jsem si založila na netu jednoho dne e-shop, naházela tam pár věcí ze stránek od dodavatelů a zkoušela prodávat, postupně ty maminy začali přidávat své kamošky a pak už už to šlo lehce. Teď tam mám přes 11 tisíc lidí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda píše:
@Jennýsek A co stránky?! O ty se staráš sama, nebo ti s webem někdo pomáhá?
O vše se starám sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gambo Delam to pro firmu, ktera ma pomerne velkou sit eshopu, nerada bych jmenovala a na uziveni to urcite je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek píše: Školu na to fakt nemám, jsem vyučená kadeřnice
A na inzerát jsem to taky nikde neviděla. Prostě jsem si založila na netu jednoho dne e-shop, naházela tam pár věcí ze stránek od dodavatelů a zkoušela prodávat, postupně ty maminy začali přidávat své kamošky a pak už už to šlo lehce. Teď tam mám přes 11 tisíc lidí
Můžu se zeptat, to se takhle může nebo jsi nejprve kontaktovala ty dodavatele, že si půjčíš jejich zboží do svého e-shopu???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petorka píše:
Můžu se zeptat, to se takhle může nebo jsi nejprve kontaktovala ty dodavatele, že si půjčíš jejich zboží do svého e-shopu???
Ti dodavatelé jsou na to přímo určení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek píše:
Ti dodavatelé jsou na to přímo určení
Gratuluju, že to vyšlo. Mně právě zarazilo už dávno, když jsem na mmb našla inzeráty typu - ikea výrobky, tak jak to ti lidé dělají, že jako pro někoho něco nakoupí a vydělávají na tom…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek A jak je to z reklamou na internetu. Ta se přece taky musí koupit ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@juchinka píše:
@Jennýsek A jak je to z reklamou na internetu. Ta se přece taky musí koupit ne?
Ano, tak se taky platí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek
a to je teda ten dropshipping? o tom jsem nedávno četla, takže to fakt funguje jo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petorka píše:
@Jennýsek
a to je teda ten dropshipping? o tom jsem nedávno četla, takže to fakt funguje jo?
Ano ano to je ono ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jednu otázku prosím, ty dostáváš nějaké % z prodeje od toho dodavatele nebo co si na tom dáš, to je tvoje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petorka píše:
A ještě jednu otázku prosím, ty dostáváš nějaké % z prodeje od toho dodavatele nebo co si na tom dáš, to je tvoje?
Co si na tom dám, to je moje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek ahoj muzu mit dotaz? dropshipping funguje tak, ze zboží memu zakaznikovi přepošle primo dodavatel, ja zboží fyzicky vpodstate nevidim. delas to stejne? nekde tady v diskuzi jsi psala, ze zboží objednáš k sobe domu a pak posilas zakazikovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit