V čem podnikáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3722
23.8.13 08:25
@Brooucinda píše:
@Jennýsek Já si právě myslím, že když už se to takhle pěkně rozjelo máte půl úspěchu zasebou. Dneska je e-shopů halda a je fajn, že to vyšlo..
Hodně úspěchů :kytka:

Taky jsem ráda, nečekala jsem, že to půjde tak „hladce“..
Zkusila jsem to dá se říct jen z p*dele a ono to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.8.13 08:30

@Jennýsek A na jaké zboží je váš obchod zaměřený? To je paráda, že vám to vyšlo, v dnešní době je velká konkurenci, si myslím. Hodně úspěchů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.8.13 08:30
@Jennýsek píše:
Taky jsem ráda, nečekala jsem, že to půjde tak „hladce“..
Zkusila jsem to dá se říct jen z p*dele a ono to vyšlo :palec:

Tak to bych brala taky :mrgreen: Právě nad něčím uvažuju, mám to v hlavě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3722
23.8.13 08:38
@Vilímka píše:
@Jennýsek A na jaké zboží je váš obchod zaměřený? To je paráda, že vám to vyšlo, v dnešní době je velká konkurenci, si myslím. Hodně úspěchů :kytka:

Prodávám oblečení, doplňky, boty, věci do domácnosti, věci do auta, navigace, tablety, notebooky..
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.8.13 08:39
@Brooucinda píše:
Tak to bych brala taky :mrgreen: Právě nad něčím uvažuju, mám to v hlavě :mrgreen:

Hlavně to potřebuje mít fantazii, vědět přesně co chcete dělat a mít na to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.8.13 08:40
@Jennýsek píše:
Prodávám oblečení, doplňky, boty, věci do domácnosti, věci do auta, navigace, tablety, notebooky..
Děkuji :kytka:

Vidíš mi do hlavy?! Moje libůstka jsou všechny možný tretky a manželova auta :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
840
23.8.13 08:53

Jaké jsou na něco takového nutné počáteční investice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.8.13 09:10
@Mamina A píše:
Jaké jsou na něco takového nutné počáteční investice??

Já si koupila tiskárnu na faktury(2500,–), ale dá se koupit i levnější, sehnat si účetní (1000,–), pořídit ŽL (1000,–), obálky na posílání věcí, to kupuju převážně na MMB ;) Doma nemám nic skladem..takže to je paráda, jinak bych byla zaskládáná hromadama oblečení, notebookama atd :jazyk:
Já to mám tak, že vždy požaduji platbu předem na účet, až dojde platba, zboží objednám, to mi přijde domů a odesílám k zákazníkovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.8.13 09:11
@Brooucinda píše:
Vidíš mi do hlavy?! Moje libůstka jsou všechny možný tretky a manželova auta :mrgreen:
:potlesk: Tak směle do toho, za zkoušku nic nedáš ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
23.8.13 09:18

Gratuluji, jsi šikulka. Zavidím :)… Nevím, jestli jsem to úplně pochopila, ale někde prostě nakoupíš zboží a pak ho o něco dražší prodáš dál?? A to kupuješ u nás nebo v cizině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.8.13 09:20

@Jennýsek A co stránky?! O ty se staráš sama, nebo ti s webem někdo pomáhá?

• Citovat
  • Upravit
3722
23.8.13 09:20
@Mamina A píše:
Gratuluji, jsi šikulka. Zavidím :)… Nevím, jestli jsem to úplně pochopila, ale někde prostě nakoupíš zboží a pak ho o něco dražší prodáš dál?? A to kupuješ u nás nebo v cizině?

Přesně tak, nakupuju v cizině, převážně Honkong, Německo, Anglie..ale taky něco i v ČR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
23.8.13 09:22

@ivonnet takova prace by me hodne bavila, nekolikrat jsem uz o tom premyslela, ale vzdy jsem si rikala, ze kdyz na to nemam skolu..nebo se da prace najit i bez toho? Jak jsi prosim zacla ty? Vzali te na inzerat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.8.13 09:39
@ivonnet píše:
Ja delam na zivnost editora a copywritera, na materske super. Staci jen pocitac, nikam nemusim chodit a pracuju jen kdyz mam cas.

i ja se před mateřskou živila jako copywriter a editor webů. Ale na živnost mi to nikdy nešlo. Teď co jsem na mateřské marně sháním praci. Když je to copyw. tak je to bez finanční odměny. A na správce eshopů a tak podobně je to k neuživení. Asi jsem neměla štěstí. Ja to děláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
23.8.13 09:40

@kittysha Popravde to bylo pres zname. Casem jsem dostala napad, jak mit kseftu vic a mozna by to i fungovalo, ale otehotnela a nebyl cas ani energie. Az budu na PC poslu ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat