V čem podnikáte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Brooucinda píše:
@Jennýsek Já si právě myslím, že když už se to takhle pěkně rozjelo máte půl úspěchu zasebou. Dneska je e-shopů halda a je fajn, že to vyšlo..
Hodně úspěchů
Taky jsem ráda, nečekala jsem, že to půjde tak „hladce“..
Zkusila jsem to dá se říct jen z p*dele a ono to vyšlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek A na jaké zboží je váš obchod zaměřený? To je paráda, že vám to vyšlo, v dnešní době je velká konkurenci, si myslím. Hodně úspěchů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek píše:
Taky jsem ráda, nečekala jsem, že to půjde tak „hladce“..
Zkusila jsem to dá se říct jen z p*dele a ono to vyšlo
Tak to bych brala taky
Právě nad něčím uvažuju, mám to v hlavě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Vilímka píše:
@Jennýsek A na jaké zboží je váš obchod zaměřený? To je paráda, že vám to vyšlo, v dnešní době je velká konkurenci, si myslím. Hodně úspěchů
Prodávám oblečení, doplňky, boty, věci do domácnosti, věci do auta, navigace, tablety, notebooky..
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda píše:
Tak to bych brala takyPrávě nad něčím uvažuju, mám to v hlavě
Hlavně to potřebuje mít fantazii, vědět přesně co chcete dělat a mít na to čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek píše:
Prodávám oblečení, doplňky, boty, věci do domácnosti, věci do auta, navigace, tablety, notebooky..
Děkuji
Vidíš mi do hlavy?! Moje libůstka jsou všechny možný tretky a manželova auta ![]()
- Citovat
- Upravit
@Mamina A píše:
Jaké jsou na něco takového nutné počáteční investice??
Já si koupila tiskárnu na faktury(2500,–), ale dá se koupit i levnější, sehnat si účetní (1000,–), pořídit ŽL (1000,–), obálky na posílání věcí, to kupuju převážně na MMB
Doma nemám nic skladem..takže to je paráda, jinak bych byla zaskládáná hromadama oblečení, notebookama atd ![]()
Já to mám tak, že vždy požaduji platbu předem na účet, až dojde platba, zboží objednám, to mi přijde domů a odesílám k zákazníkovi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda píše:
Vidíš mi do hlavy?! Moje libůstka jsou všechny možný tretky a manželova auta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gratuluji, jsi šikulka. Zavidím
… Nevím, jestli jsem to úplně pochopila, ale někde prostě nakoupíš zboží a pak ho o něco dražší prodáš dál?? A to kupuješ u nás nebo v cizině?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek A co stránky?! O ty se staráš sama, nebo ti s webem někdo pomáhá?
- Citovat
- Upravit
@Mamina A píše:
Gratuluji, jsi šikulka. Zavidím… Nevím, jestli jsem to úplně pochopila, ale někde prostě nakoupíš zboží a pak ho o něco dražší prodáš dál?? A to kupuješ u nás nebo v cizině?
Přesně tak, nakupuju v cizině, převážně Honkong, Německo, Anglie..ale taky něco i v ČR ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivonnet takova prace by me hodne bavila, nekolikrat jsem uz o tom premyslela, ale vzdy jsem si rikala, ze kdyz na to nemam skolu..nebo se da prace najit i bez toho? Jak jsi prosim zacla ty? Vzali te na inzerat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivonnet píše:
Ja delam na zivnost editora a copywritera, na materske super. Staci jen pocitac, nikam nemusim chodit a pracuju jen kdyz mam cas.
i ja se před mateřskou živila jako copywriter a editor webů. Ale na živnost mi to nikdy nešlo. Teď co jsem na mateřské marně sháním praci. Když je to copyw. tak je to bez finanční odměny. A na správce eshopů a tak podobně je to k neuživení. Asi jsem neměla štěstí. Ja to děláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kittysha Popravde to bylo pres zname. Casem jsem dostala napad, jak mit kseftu vic a mozna by to i fungovalo, ale otehotnela a nebyl cas ani energie. Az budu na PC poslu ti SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit