V čem podnikáte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
v čem podnikáte?
Ahojte mamky i nemamky
… čekám mimčo a bude ze mě samoživitelka. Mimo jiné to bude dost náročné i s financemi. Když tu procházím diskuze, spousta z vás tu podniká? Mohu se zeptat v čem, jak se vám daří a kdy jste začali??
Neptám se z důvodu, abych kopírovala nápady nebo něco podobného, spíš se poradit, že to jde i s mimčem.
Díky za jakoukoliv odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj skoro mamčo ![]()
já se vrátila do práce v 1,5 roce malé na zkr. úvazek, po půl roce na plný. Souběžně naskočila jako OZ u jedné fin. společnosti a do toho si otevřela obchod..neptej se jak jsem to zvládala, ten 1.rok mám v mlze
..teď je to trošku lepší..dovolila jsem si týdenní dovolenou ![]()
A nad čím přemýšlíš..do čeho by ses chtěla pustit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamina A Ahoj, to si musíš spíše ujasnit ty sama, co umíš, v čem jsi dobrá…
A myslím, že pokud někdo „patent“ na přivýdělek při MD, tak neprozradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem podnikala v prodeji přes internet od svých 18 let, teď z mimčem doma dělám překlady, ale občas taky něco prodávám ale jen v malém množství teď není moc čas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne ne, jasná věc, jak říkám, nehledám patent
… spíš jen rady a připomínky, jak se to dá a jestli vůbec skloubit s mimčem.
Nečekám žádné know-how, stejně když dnes s něčím novým přijdete, vzdycky se najde nekdo, kdo to začne kopírovat.
Spíš takové to, založila jsem si obchod s kosmetikou, fitko, šlo to tak a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já taky prodej dětského oblečení přes internet + kamennou prodejnu s dětským oblečením + esoterické a léčitelské služby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si taky otevřela e-shop na netu, prodávám oblečení, doplnky a vše jiné ze zahraničí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jennýsek Můžu se zeptat zda je ten váš e-shop na uživení?? Připravuji si také vlastní, jen jsem to nikdy nedělala, tak nemám představu o výdělku. Pokud by to dobře šlo, časem bych chtěla i kamenou prodejnu outletu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja delam na zivnost editora a copywritera, na materske super. Staci jen pocitac, nikam nemusim chodit a pracuju jen kdyz mam cas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si udělala žl na mobilní manikúru a modeláž nehtů a k tomu vedu shop co má manžel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivonnet a muzu se prosim zeptat, co taková práce obnáší? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám ty překlady protože to můžu dělat i noci prostě jak mimčo spí
ale on je hodný tak to jde částečně i přes den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo holky super, taky mám v plánu rozjet něco kolem dětí. Má to dobrý potenciál
…jenže mi přijde, že už je všeho všude dost
…ale tak jako ve všem no.
Katrinko no nemáš toho málo poslouchej
, jak to všechno stíháš?
Ivonnet to zavidím, něco takového bych přesně potřebovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamina A A to už chodím normálně do práce /děti 7 a 4,5 r./. Začala jsem než se mladší dcera narodila. Prodejnu jsem otevírala týden před porodem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamina A fotím.. jde to skloubit i s dítkem a výdělky se odvíjejí od množství práce, kterou provedu.. jen lidi za to moc dávat nechtějí, mají pocit, že 600/h za focení je moc, nikdo ale nevidí, že sice nafotím za půl hoďky, ale pak to doma další 2 dny upravuju a pod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit