V čem podnikáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1207
22.8.13 12:58

@evulkanov Kontroluji texty po autorech - gramatiku, stylistiku, jestli to má hlavu a patu a ověřuji informace, aby tam nebyly nějaké nesmysly, případně to opravím a přepíšu do požadované formy. Dělám to pro jeden internetový magazín a jeden eshop (popisy výrobků).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
22.8.13 17:50

@martina.se Tak to máš docela levné focení můžu vědět odkud jsi? Já platila 1200,– za focení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
22.8.13 17:55
@Mamina A píše:
Ahojte mamky i nemamky :)… čekám mimčo a bude ze mě samoživitelka. Mimo jiné to bude dost náročné i s financemi. Když tu procházím diskuze, spousta z vás tu podniká? Mohu se zeptat v čem, jak se vám daří a kdy jste začali??
Neptám se z důvodu, abych kopírovala nápady nebo něco podobného, spíš se poradit, že to jde i s mimčem.
Díky za jakoukoliv odpověď.

Pred pôrodom som si spravila kurz účtovníctva, a teraz na zlomkový úväzok účtovníčim :-) Malý má rok a pol, než bude mať tri, tak by som chcela mať toľko klientov, aby som sa nemusela vracať do práce (tá s účtovnictvím vôbec nesúvisí…)

• Citovat
  • Upravit
72725
22.8.13 20:13

@sexyfraga to je hodinová sazba. Neříkám, že pokaždé se to zvládne za hodinu :mrgreen: jenže lidi si říkají 600/h, ale já s tím pak strávím 2 dny při úpravách, v konečném důsledku mám tak 50 kč na hodinu. Jinak Frýdek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.8.13 20:18

Je jsem začínala s prodejem a výrovou textilních doplňů, chvilku jsem dělala stříbrné šperky, teď co mám děti jsem rozjela výrobu dětského oblečení, zaměřuju se hlavně na oblečení na látkovky. Zakázek mám dost, spíš to nestíhám vyrábět.

kloubím to blbě, šiju když syn spí, nebo po večerech, zatím to co vydělám vrazím do materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
22.8.13 21:04
@juchinka píše:
@Jennýsek Můžu se zeptat zda je ten váš e-shop na uživení?? Připravuji si také vlastní, jen jsem to nikdy nedělala, tak nemám představu o výdělku. Pokud by to dobře šlo, časem bych chtěla i kamenou prodejnu outletu.

Dá se s tím uživit, čistý zisk mám asi ten co má manžel na výplatu..cca okolo 20tisíc za měsíc + mateřská 7600,– kdyby to nevynášelo, tak to rozhodně nedělám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.8.13 21:37

@Jennýsek To je pěkný :palec: A co takhle časově? Já si to představuji když budou děti ve škole, od rána do zhruba 15 hod sedět u počítače, potom balit, odvézt na poštu a v 17 už nic neřešit. Nebo pracuješ nonstop??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
22.8.13 21:49
@juchinka píše:
@Jennýsek To je pěkný :palec: A co takhle časově? Já si to představuji když budou děti ve škole, od rána do zhruba 15 hod sedět u počítače, potom balit, odvézt na poštu a v 17 už nic neřešit. Nebo pracuješ nonstop??

Néé neblázni, to bych nedala u toho sedět 24h denně.
Makám podle potřeby jak mám čas, většinou po obědě jak malý vytuhne a pak až večer :palec: Denně u toho strávím cca 6hodin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.8.13 21:53

@Jennýsek :-O Koukám z otevřenou pusou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.8.13 07:34
@CokeLady
@CokeLady píše:
@martina.se
To jsi z hodně levného kraje 600 za hodinu 8o

velká konkurence udělá svoje. Navíc dělám to hlavně proto, že mě to baví ;) ono se to pak projeví, když fotím např 3 denní akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.8.13 08:14

@Jennýsek A jak nebo kde svůj e-shop propagujete?

• Citovat
  • Upravit
3722
23.8.13 08:20
@Brooucinda píše:
@Jennýsek A jak nebo kde svůj e-shop propagujete?

Internet, sociální sítě, letáky do schránek, manžel v práci..docela se to rozjelo, už to dělám asi rok a půl a zatím si nemůžu stěžovat (ťuk, ťuk) :jazyk: Nejvíce to jde na léto a na Vánoce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.8.13 08:20
@juchinka píše:
@Jennýsek :-O Koukám z otevřenou pusou :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.8.13 08:23

@Jennýsek Já si právě myslím, že když už se to takhle pěkně rozjelo máte půl úspěchu zasebou. Dneska je e-shopů halda a je fajn, že to vyšlo..
Hodně úspěchů :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3722
23.8.13 08:25
@Brooucinda píše:
@Jennýsek Já si právě myslím, že když už se to takhle pěkně rozjelo máte půl úspěchu zasebou. Dneska je e-shopů halda a je fajn, že to vyšlo..
Hodně úspěchů :kytka:

Taky jsem ráda, nečekala jsem, že to půjde tak „hladce“..
Zkusila jsem to dá se říct jen z p*dele a ono to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat