Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Všem děkuji, asi jsem tím pádem rozhodnuta do toho jít, když na ně už byla zvyklá ![]()
@TeiM píše:
Mám dvě děti - téměř 4 a rok a půl. Oba nesnáší přikrývky od miminka. Starší spí už v pokojíčku, tak jak usne přikrývám, ale do rána se samozřejmě odkope. Mladší má postýlku v ložnici, tak přikrývám, když vstanu a pokaždé se za chvilku odkope. Mají pyžamka. Kdyby jim bylo zima, tak se snad vzbudí..
Ona se právě nikdy zimou nevzbudila, a ve třech měsících spala celou noc. Kvůli tomu jsme pořídili vak poprvé. Bála bych se ji nechat jen tak, když vím, že se odkope do pěti minut.
Mé děti naopak různé spací pytle a vaky nesnášely. Jak se nemohly odkopat, byly z toho celé běsné a rozzuřené.
Takže jsem tepleji oblékala, trochu pomohlo zastrkat peřinku po stranách pod matraci. Pokud byly odkopané, kolem půlnoci jsem je znovu přikryla a když se mi zdály děti vymrzlé, dávala jsem si je na zahřátí pod svou peřinu.
Obě děti v něm spaly od cca 0,5 do 2,5 roku, dokud nezačly spát ve velké postely. Na létou kupuji jen tenký bavlněný, na zimu vyteplený.
Dvouletá mi pod ním spí i doma a na chalupě ho má i téměř 4,5 letý syn.Máme z CaA s rukávy,dělají až do 120 cm a jdou zmenšit.Měla jsem je u všech dětí (5) ![]()
Na spací pytel nedám dopustit… Skoro čtyřletá dcera v něm spí pořád a asi ještě dlouho bude… Bez něj by byla celou noc nepřikrytá.
Spací pytel u nás u skoro 2,5 leté stále používáme, jinak by spala bez přikrývky.
dají se sehnat větší velikosti, já kupovala na bazárku teď 110. ![]()