Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Menstruační kalhotky. Konečně můžu první 2 noci spát celou noc, aniž by mě budila bolest břicha z úplně nacucaného o. b. super plus night. A řekla bych, že od té doby, co ani noc nosím jenom ms kalhotky, tak se mi celý průběh menstruace tak nějak ustálil.
Inkontinencni kalhotky jednorazove plus tampon. Jinak to nejde.
Tampon a noční kosilka; jako i normalne. Vložky vubec - jedine po porodech.
Obyčejné kalhotky s vložkou, pod sebou ručník. Poslední roky když se ráno zvedám z postele, mi to protíká druhou noc menstruace, kdy to mám nejsilnější. Tak ty nehody končí na ručníku, který je určený jen na tohle, ruce si do něj neutírám.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě v čem spíte během menstruace? V obyčejných kalhotkách s vložkou/tamponem, v menstruačních kalhotkách (případně máte takové ty speciální na noc?) nebo to řešíte nějak jinak? Nedávno jsem se setkala s názorem, že někdo jde spát naostro a dá si pod sebe ručník, ale to si nedovedu představit![]()
Opět troll
Spodní kalhotky + vložka. Tampon nesnesu + košilka, pyžamo dle období
@alisekR píše:
Tampon a na ostro, noční košilka. V kalhotách nespím od šestinedělí a to už bude deset let. Kupuji noční tampony od Ob. Uvažuji nad menstruační kalhotami, ale to když mě bolí břicho, zatím jsem je nekoupila. Ale spíš bych je nosila přes de, doma. Mě vadí ten pocit, když že mě teče krev. Jako mě to lochtá nebo jak to říct. [/@Anonymní píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě v čem spíte během menstruace? V obyčejných kalhotkách s vložkou/tamponem, v menstruačních kalhotkách (případně máte takové ty speciální na noc?) nebo to řešíte nějak jinak? Nedávno jsem se setkala s názorem, že někdo jde spát naostro a dá si pod sebe ručník, ale to si nedovedu představit![]()
Zase menstruační troll, co?
Určitě se zde bude reálná žena ptát, jestli má spát nahá na ručníku.
@admin
Spím v posteli.
Ne ale vážně: mám menstruační kalhotky a používám klasicky vložku nebo tampon + intimku. Máme taky na všech postelích nepropustné podložky.
Dobrý den,
děkujeme za označení, diskuzi budeme sledovat.
Přeji krásný večer,
Kačka
Já obyč kalhotky s vložkou a pod sebe ještě radši ručník. Nikdy se mi nestalo, že bych protekla na ručník ale spíš, jako na potvoru, když jsem si ho pod sebe zapomněla dát. A jinak ještě normálka pyžamo.
Ja mam vlozku a normalni kalhotky.. Na tom jeste chlapske boxerky.. Lepe to drzi kdyz sebou v noci melu.. Nad menstruacnima kalhotkama taky premyslim ale jeste jsem se k tomu nedostala.
@Jemako píše:
Ja mam vlozku a normalni kalhotky.. Na tom jeste chlapske boxerky.. Lepe to drzi kdyz sebou v noci melu.. Nad menstruacnima kalhotkama taky premyslim ale jeste jsem se k tomu nedostala.
Krmíš menstruačního trolla.