V čem spíte při menstruaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
17.9.23 12:55

Menstruační kalhotky. Konečně můžu první 2 noci spát celou noc, aniž by mě budila bolest břicha z úplně nacucaného o. b. super plus night. A řekla bych, že od té doby, co ani noc nosím jenom ms kalhotky, tak se mi celý průběh menstruace tak nějak ustálil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.23 13:06

Inkontinencni kalhotky jednorazove plus tampon. Jinak to nejde.

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
17.9.23 13:30

Tampon a noční kosilka; jako i normalne. Vložky vubec - jedine po porodech.

• Citovat
  • Upravit
1170
17.9.23 13:32

Obyčejné kalhotky s vložkou, pod sebou ručník. Poslední roky když se ráno zvedám z postele, mi to protíká druhou noc menstruace, kdy to mám nejsilnější. Tak ty nehody končí na ručníku, který je určený jen na tohle, ruce si do něj neutírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
17.9.23 13:36

Ja při menstruaci nespím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
17.9.23 14:19

Nahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
17.9.23 14:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě v čem spíte během menstruace? V obyčejných kalhotkách s vložkou/tamponem, v menstruačních kalhotkách (případně máte takové ty speciální na noc?) nebo to řešíte nějak jinak? Nedávno jsem se setkala s názorem, že někdo jde spát naostro a dá si pod sebe ručník, ale to si nedovedu představit :lol: :lol:

Opět troll

• Citovat
  • Upravit
305
17.9.23 19:19

Spodní kalhotky + vložka. Tampon nesnesu + košilka, pyžamo dle období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
18.9.23 19:22

Kupte si menstruační kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.9.23 15:23
@alisekR píše:
Tampon a na ostro, noční košilka. V kalhotách nespím od šestinedělí a to už bude deset let. Kupuji noční tampony od Ob. Uvažuji nad menstruační kalhotami, ale to když mě bolí břicho, zatím jsem je nekoupila. Ale spíš bych je nosila přes de, doma. Mě vadí ten pocit, když že mě teče krev. Jako mě to lochtá nebo jak to říct. [/
@Anonymní píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě v čem spíte během menstruace? V obyčejných kalhotkách s vložkou/tamponem, v menstruačních kalhotkách (případně máte takové ty speciální na noc?) nebo to řešíte nějak jinak? Nedávno jsem se setkala s názorem, že někdo jde spát naostro a dá si pod sebe ručník, ale to si nedovedu představit :lol: :lol:

Zase menstruační troll, co?
Určitě se zde bude reálná žena ptát, jestli má spát nahá na ručníku.
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
19.9.23 15:59

Spím v posteli. :) Ne ale vážně: mám menstruační kalhotky a používám klasicky vložku nebo tampon + intimku. Máme taky na všech postelích nepropustné podložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20804
19.9.23 19:57

Dobrý den,
děkujeme za označení, diskuzi budeme sledovat.

Přeji krásný večer,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.2.24 20:03

Já obyč kalhotky s vložkou a pod sebe ještě radši ručník. Nikdy se mi nestalo, že bych protekla na ručník ale spíš, jako na potvoru, když jsem si ho pod sebe zapomněla dát. A jinak ještě normálka pyžamo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
7.2.24 20:24

Ja mam vlozku a normalni kalhotky.. Na tom jeste chlapske boxerky.. Lepe to drzi kdyz sebou v noci melu.. Nad menstruacnima kalhotkama taky premyslim ale jeste jsem se k tomu nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
7.2.24 23:46
@Jemako píše:
Ja mam vlozku a normalni kalhotky.. Na tom jeste chlapske boxerky.. Lepe to drzi kdyz sebou v noci melu.. Nad menstruacnima kalhotkama taky premyslim ale jeste jsem se k tomu nedostala.

Krmíš menstruačního trolla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková