Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě v čem spíte během menstruace? V obyčejných kalhotkách s vložkou/tamponem, v menstruačních kalhotkách (případně máte takové ty speciální na noc?) nebo to řešíte nějak jinak? Nedávno jsem se setkala s názorem, že někdo jde spát naostro a dá si pod sebe ručník, ale to si nedovedu představit![]()
Proč anonym? Co je na menstruaci tak anonymního? ![]()
Normálně kalhotky a delší vložka na noc. Ale už uvažuju o menstruačních kalhotkách. Přijde mi to praktičtější a aspoň to chvíli vydrží a ušetří to peníze.
Kalhotky s noční vložkou mi protekaly a potila jsem se v tom, menstruační kalhotky byly lepší, ale taky mi občas prosakly, nejpohodlnější jsou bella comfort noční vlozky po porodu s lepitkem ![]()
Mam kalisek, pod nej pro jistotu latkovou vlozku a normalne s kalhotkama. Mam primo specialne urcene jen na MS (kalhotky obyc, ale pouzivam je jen na MS). No a v pyzamu normalne.
@korn123 píše:
Proč anonym? Co je na menstruaci tak anonymního?
No třeba mě když bylo 15, styděla jsem se kupovat vložky
.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě v čem spíte během menstruace? V obyčejných kalhotkách s vložkou/tamponem, v menstruačních kalhotkách (případně máte takové ty speciální na noc?) nebo to řešíte nějak jinak? Nedávno jsem se setkala s názorem, že někdo jde spát naostro a dá si pod sebe ručník, ale to si nedovedu představit![]()
Nahá, jako vzdycky
Nocni kosile (delsi triko) naostro s tamponem. Kdyz to mam hodně silné, tak kalhotky s vlozkou s někdy ještě radsi pojistit tamponem.
K mentruacnin kalhotkám jsem se jeste nedopracovala ale asi na ne taky nekdy dojde.
Tampon a na ostro, noční košilka. V kalhotách nespím od šestinedělí a to už bude deset let. Kupuji noční tampony od Ob. Uvažuji nad menstruační kalhotami, ale to když mě bolí břicho, zatím jsem je nekoupila. Ale spíš bych je nosila přes de, doma. Mě vadí ten pocit, když že mě teče krev. Jako mě to lochtá nebo jak to říct.
Ahoj holky,
zajímalo by mě v čem spíte během menstruace? V obyčejných kalhotkách s vložkou/tamponem, v menstruačních kalhotkách (případně máte takové ty speciální na noc?) nebo to řešíte nějak jinak? Nedávno jsem se setkala s názorem, že někdo jde spát naostro a dá si pod sebe ručník, ale to si nedovedu představit