V čem vaříte zeleninu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.3.11 19:44
Alpaka píše:motika píše:Já zas četla, že na počátku příkrmů kojencům ne, protože v košťálech je nejvíc dusičnanů. Starším dětem už to asi neva.
já dávám i ten košťál. Tudle jsem se dívala na SAMA DOMA a tam byla nějaká odbornice na výživu a říkala co se týče brokolice, že v tom košťálu je to nejlepší a je blbost ho dávat hlavně dětem pryč
mno, 6m kojenci bych to asi taky dala pryč, ale mám ročního prcka a tomu to už dávám i s košťálem. Ono když to ochutnáš tak mi přijde, že v tom košťálu je i víc chuti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
24.3.11 20:06
motika píše:Alpaka píše:mno, 6m kojenci bych to asi taky dala pryč, ale mám ročního prcka a tomu to už dávám i s košťálem. Ono když to ochutnáš tak mi přijde, že v tom košťálu je i víc chutimotika píše:Já zas četla, že na počátku příkrmů kojencům ne, protože v košťálech je nejvíc dusičnanů. Starším dětem už to asi neva.
já dávám i ten košťál. Tudle jsem se dívala na SAMA DOMA a tam byla nějaká odbornice na výživu a říkala co se týče brokolice, že v tom košťálu je to nejlepší a je blbost ho dávat hlavně dětem pryč
Já už to taky dávám. Teda takový ten extratlustý oschlýhlavní košťál jsem nikdy nedělala ani nám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
14.12.16 09:35
Taky to ted resim vim, ze prvnimu jsem porad varila v kojenecky ale to je des tech lahvi. Myslim ze asi v normalni varit, ale na piti davam a do kase kojeneckou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit