V čem vaříte zeleninu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
24.3.11 19:44
Alpaka píše:
motika píše:
já dávám i ten košťál. Tudle jsem se dívala na SAMA DOMA a tam byla nějaká odbornice na výživu a říkala co se týče brokolice, že v tom košťálu je to nejlepší a je blbost ho dávat hlavně dětem pryč :nevim:
Já zas četla, že na počátku příkrmů kojencům ne, protože v košťálech je nejvíc dusičnanů. Starším dětem už to asi neva.

mno, 6m kojenci bych to asi taky dala pryč, ale mám ročního prcka a tomu to už dávám i s košťálem. Ono když to ochutnáš tak mi přijde, že v tom košťálu je i víc chuti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
24.3.11 20:06
motika píše:
Alpaka píše:
motika píše:
já dávám i ten košťál. Tudle jsem se dívala na SAMA DOMA a tam byla nějaká odbornice na výživu a říkala co se týče brokolice, že v tom košťálu je to nejlepší a je blbost ho dávat hlavně dětem pryč :nevim:
Já zas četla, že na počátku příkrmů kojencům ne, protože v košťálech je nejvíc dusičnanů. Starším dětem už to asi neva.
mno, 6m kojenci bych to asi taky dala pryč, ale mám ročního prcka a tomu to už dávám i s košťálem. Ono když to ochutnáš tak mi přijde, že v tom košťálu je i víc chuti :mrgreen:

Já už to taky dávám. Teda takový ten extratlustý oschlýhlavní košťál jsem nikdy nedělala ani nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
14.12.16 09:35

Taky to ted resim vim, ze prvnimu jsem porad varila v kojenecky ale to je des tech lahvi. Myslim ze asi v normalni varit, ale na piti davam a do kase kojeneckou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.12.16 20:58

Vařila jsem vždy v normální…z kohoutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie