V Mallu se nudí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4346
15.11.16 16:18

V Mallu se nudí :-)

Dotaz žádný nemám, vkládám jen ve chvíli údivu 8)
Odpoledne mi volal rozrušený manžel, že mu volal pán z PPL, že doveze 12 balíčků a jestli už mi fakt je.blo, kolik toho objednávám :mrgreen: Po příchodu domů jsem zjistila, že je to má objednávka pracích prostředků z Mallu. Asi se zaměstnanci nudili a každou položku zabalili a zvlášť poslali. Nebo že by došly krabice?? :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
Ještěže tato objednávka nebyla obvyklá, co do množství, jinak bych rozbalovala týden.
P. S.: zbytek balíčků obdržíme později, pánovi z PPL zapadly pod sedadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27594
15.11.16 16:20

@Koty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a měla jsi to alespon za jedno poštovný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
15.11.16 16:20

Objednávám prací prostředky většinou z Mall a většinou dojdou zabalené každý zvlášť, stalo se mi to už několikrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
15.11.16 16:26

:mrgreen: :mrgreen: tak to je paráda. skoro jako v tom vtipu :mrgreen: :mrgreen: mě od nich jednou přišlo zboží v originál krabicích a vůbec nezabalené :? teď už se nedivím, asi jim došly obaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.16 16:28

Ještě že Ti neposlali pytlík rýže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
15.11.16 16:29

Já takhle nedávno vybalovala krabici japonských potravin - sice byly v jedné krabici, ale každá byla v bublinkaté folii nebo obyč. folii a na každé byla nalepena cenovka cca 10×6 cm (jenže já to dávala dárkově zabalené jako dárek). Těch balíčků bylo 42 ;-)

Jo a ještě jedna příhoda - moje mami loni objednala 3 knihy - ale z jednoho eshopu, každou s poštovným zvlášť. Jako nenapadlo mne, že když pošlu 3 odkazy, že se ani nepodívá, že to je pořád ten samý obchod ;-)

• Citovat
  • Upravit
4346
15.11.16 16:31

@Nika91 vtip neznám, sem s ním ;) @Burj Chalifa nestraš 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
15.11.16 16:33

Nené :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
15.11.16 16:39

@Koty Přijde chlap do zeleniny:
„Prosím vás, co je tohle?“
„To jsou banány“.
„No tak bych si vzal kilo“.
„Jistě“.
„A prosím vás, mohl byste mi …. víte já jsem hodně čistotný…. zabalit každý zvlášť?“
„Ale no dobře“.
Prodavač trochu otráveně zabalí každý banán sólo.
„A prosím vás, tohleto je co?“
„To jsou třešně“
„Aha… nooo….. ty jsou krásné, tak já bych si vzal kilo a půl“
„Jistě“…
„A prosím vás… víte, já jsem přes tu hygienu… můžete mi zabalit každou zvlášť, že ano?“
Prodavač naštvaně balí třešně. Po hodině je hotov.
„Jé, no vy jste ale velice laskav, opravdu mockrát děkuji ….. a jéje…. prosím vás, támhleto, to je co?“
„TO JE MÁK, NA TO SE VYS..!!!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
15.11.16 16:41
@Nika91 píše:
@Koty Přijde chlap do zeleniny: „Prosím vás, co je tohle?“ „To jsou banány“. „No tak bych si vzal kilo“. „Jistě“. „A prosím vás, mohl byste mi …. víte já jsem hodně čistotný…. zabalit každý zvlášť?“ „Ale no dobře“.
Prodavač trochu otráveně zabalí každý banán sólo. „A prosím vás, tohleto je co?“ „To jsou třešně“ „Aha… nooo….. ty jsou krásné, tak já bych si vzal kilo a půl“ „Jistě“… „A prosím vás… víte, já jsem přes tu hygienu… můžete mi zabalit každou zvlášť, že ano?“
Prodavač naštvaně balí třešně. Po hodině je hotov. „Jé, no vy jste ale velice laskav, opravdu mockrát děkuji ….. a jéje…. prosím vás, támhleto, to je co?“ „TO JE MÁK, NA TO SE VYS..!!!“
:mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.11.16 16:42
@Nika91 píše:
@Koty Přijde chlap do zeleniny: „Prosím vás, co je tohle?“ „To jsou banány“. „No tak bych si vzal kilo“. „Jistě“. „A prosím vás, mohl byste mi …. víte já jsem hodně čistotný…. zabalit každý zvlášť?“ „Ale no dobře“.
Prodavač trochu otráveně zabalí každý banán sólo. „A prosím vás, tohleto je co?“ „To jsou třešně“ „Aha… nooo….. ty jsou krásné, tak já bych si vzal kilo a půl“ „Jistě“… „A prosím vás… víte, já jsem přes tu hygienu… můžete mi zabalit každou zvlášť, že ano?“
Prodavač naštvaně balí třešně. Po hodině je hotov. „Jé, no vy jste ale velice laskav, opravdu mockrát děkuji ….. a jéje…. prosím vás, támhleto, to je co?“ „TO JE MÁK, NA TO SE VYS..!!!“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
15.11.16 16:43

Já si zas objednávala doplněk stravy a přišla oooobrovská krabice a v ní ty pytlíky se vzduchem a na dně jedna krabička vitamínů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
15.11.16 16:43
@Nika91 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.11.16 16:44

Já třeba v Tchibu objednám balík ponožek a přijde obrovská krabice, jako by tam byl poklad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.16 16:50

Tak to musím pro pobavení, když jsme u těch nákupů, přidat moji osobní historku.Jdu takhle po ulici na farmářských trzích, bez brýlí, cosi vidím, ano, ano, to potřebuji. Přijdu k prodavači s jutovým pytlem a říkám, dobrý den, prosila bych tři kila hlíny. To není HLÍNA, to je MAJORÁNKA :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí