v noci dobrý, přes den ne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj,tak já mám podobný problém se synem. Doma se nepočůral dávno, ale ve školce PO spaní často. On se ani nepočůrá při spaní ale až po. Mně řekl, že se bojí na záchod, učitelky ho začali vodit hned po probuzení ale stejně měl před Vánocema za 2 dny 2 morký prostěradla na vyprání
On ale do školky nerad, nedávno ještě brečel (chodí od května každý den). Učitelky radí nechat, že se srovná. Celkově školku rád nemá, takže u něj je to asi tím. Dr zatím nechávám, doma je v pohodě, v noci se nepočůrá. Takže čekám ještě nějaký ten měsíc a začnem to řešit asi spíš s psychologem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem,
potřebovala bych poradit. Dcera je bez plen od 20 měsíců přes den a od 22měsíců i na noc. Jsně, občas se stávalo, že se počůrala, hlavně v létě, kdy po celém prolítaném dnu tvrdě usnula. Nicméně, musím zatukat, od cca 3,5 let se už nepočůrává vůbec. Od 18měsíců nespí přes den. Ted od září chodí do školky, kde si po obědě jde lehnout. Od začátku šk. roku se stalo 4× (vím, že je to málo, ale stejně mě to trápí), že se ve spánku počůrala. Doma přitom vydrží celou noc, naposledy jde ve 20h a vstává v 6:30: Před každým spaním se prý vyčůrat jde.
Máte někdo taky takový zkušenosti? Má cenu to řešit s dr nebo stačí jen počkat? Ve školce žádný trauma neprožívá, učitelky si jí chválí, chodí tam moc ráda, domů chodí s úsměvem a štastná, co zase dělali a nemůže se dočkat druhého dne.