Nočník kamarád
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Z mé zkušenosti dítko nanočník nedostaneš pokud nebude sám chtít, ani kdyby byl ze zlata …
Možná tohle na některé děti funguje, dle mého jsou to zbytečně vyhozené peníze… ale proti gustu … být tebou, podívám se taky na to jak se vylévá, jak se udržuje … jestli manipulace s nočníkem je snadná i pro dítko které si umí stáhnout samo gatě a posadit se.
My jsme nočník využili intenzivně chvilku, malej se rychle naučil na stojáka na záchod. Nočníky jsem měla 3, taky jeden takovej spíš na parádu bo se ukázal jako nepraktický
.
- Citovat
- Upravit
Já souhlasím s Andelou.Mám úplně stený názor.Je to zbytečné.Adámek taky chodil na nočník jen chvíli a pak už jen na záchod.Přijde mi taky nepraktický,spíše obchodní tah na spotřebitele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenhle neznám, ale jeden hrající jsme dostali. Malý čůra, snad zatím, pouze ve stoje a ve chvíli, kdy nočník začal hrát - řev a už na něj nechce. S jiným problém nemá. Takže se přikláním k ostatním, že je lepší koupit nějakou klasiku za pár kaček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše janička chodila na nočník dlouho - od roku a půl až do tří let. Bohužel bych ho také nepořizovala - jí by zase vadil ten zvuk, obávám že by se tam ani nevyčurala, kdyby věděla, že bude hrát…takže jsem vzali za vděk obyčejným nočníkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daleko lepsi je tento:
http://www.veseledite.cz/index.php?…
My mame podobny, da se pouzit jako nocnik i jako zmensovaci prkynko na zachod.
Je bytelny, nerikam, ze nerozbitny, ale vydrzi hodne. Nam uz slouzi pro druhe dite
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
asi píšu pozdě,ale zkusím to.Máme 3,5letá dvojčata-holčiny.Tenhle záchod-respektive dva- jsme kupovali když jim byl 1rok.Nejdříve jsme holkám ukázali jak funguje,že bude hrát a zpívat,také jsme jim ukázali,že když bude odmotávat papír,tak že to taky bude hrát a pak jsme jim ukázali,že funguje jako ,,dospělácký,, záchod,že musí sklopit prkýnko a taky po sobě spláchnout.Takže od roka věděly,že musí zvednout prkýnko,potom si odmotat papír,potom že když se vyčůrají tak je nočník pochválí,pak papír,zavřít prkýnko a spláchnout.Je pravda,že je drahý,ale u nás se perfektně osvědčil.A občas na něj jdou ještě dneska.Je to z tvrdšího pladtu a dokonce ho používají jako stoličku k umyvadlu a vydrží.Samozřejmě že se dá vypnout,že nehraje a nesplachuje.A nádobka je samozřejmě vyndavací,že se dá vylít.Kdo chce obětovat trošku peněz,tak opravdu doporučuju.
A my se pak nehádali na záchodě,protože každá jsme měly vlastní a holky měly radost,že jsou jako dospěláci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
http://fallingstar.mimishop.cz/detail.php?…
do kolika let je tento nočníček určený? (do kolika kilo?)
Je na nočník použit silný plat nebo slabší jako na některé nočníčky?
Líbí se Vašemu dítěti nebo jste ho museli schovat, že se ho bojí?
Děkuji za jakoukoliv odpověď