V postýlce nechce spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
1.4.14 10:04

@kokoxoxo prostě máš normální hodně kontaktní miminko- pořiď šátek nebo Manducu a měj ji u sebe- aspoň něco tak stihneš udělat. Je ještě maličká, tak jí stačí jen kontakt s Tebou (časem si bude chtít hrát, lézt atd.. a bude to pro tebe časově náročnější). Ale zatím, pokud u Tebe neřve, to může být v pohodě. Neboj, mimčo do půl roku kontaktem nerozmazlíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
1.4.14 10:04

Náš malej teda spí od návratu z porodnice sám v postýlce…ale někdy prostě nechce, takže spinká se mnou v posteli…prostě se podřídím jeho náladě…tvoje malá chce prostě být s tebou, tak jí to dopřej…nic ti neuteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.4.14 10:42

@Agáta13 šátek jsem si už objednala a mám ho i doma, ale zatím jsem ho nepoužila, protože mi ho dovezli před chvílí, ale určitě ho použiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
1.4.14 12:30

Chce být u maminky. Jen pozor na zabezpečení, aby nespadla, přistav kdyžtak k posteli nějaký kus nábytku, případně pořiď zábranu, ony ty malý miminka nejsou takový nevinný ležáčci, jak se někdy zdá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
1.4.14 13:01

Téma, které mi není vůůůůbec cizí. Můj druhorozený je přesně to samé. Nošecí typ. Nevadí mi to, naopak jsem s ním ráda v kontaktu. Jen mi na tom vadí jedna věc - máme v postýlce monitor dechu a tím, že tam být nechce (tudíž spinká se mnou v posteli) se o něj o to víc bojím. Ale jak je vedle mě, spí v tu ránu a i já se vyspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.4.14 13:04

@moky u nás je to stejný, akorát malá ještě se mnou v posteli nespí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
1.4.14 13:35

@Keyllah tak ono děcko v 8mi měsících prochází separací a bez mámy neudělá ani krok, ať ho máma chová či ne. To zas je blbost, že nošením děcko rozmazluješ :evil: Naopak prý se poté rychleji odpoutají od mámy.
Zakladatelko, moje dcera hned v porodnici první den řvala, co jsem ji položila do postýlky a jedna milá sestřička mi poradila, ať si ji tedy vezmu k sobě do postele a tam zůstala do cca 4 měsíců, poté přecházela na postýlku a v cca 9ti měsících úplně bez problému do svého pokojíčku. Určitě ji neodepírej svou náruč. A chytrák, co bude říkat, jak děcko rozmazluješ, že je u tebe, ať se jde bodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
1.4.14 13:46

@balestra a já někde psala, že je holčička od zakladatelky rozmazlená? Jen jsem tím chtěla říct, že je potřeba ke všemu přistupovat s mírou. Malá určitě nechce a nepotřebuje chovat 24hod denně, ani ležet sama 24hod v postýlce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
1.4.14 13:51

@Keyllah ne, ale psala jsi, že kamarádka nosila dítě a teď v 8mi měsících na ní visí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
1.4.14 13:59

@balestra a? Je to pravda. Sama mi to tak říká a viděla jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
1.4.14 14:28

Nic, nechme to koňovi. V 8mi měsících většina děcek na mamince visí, ať je nosíš nebo ne. Je to jejich vývojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí