Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky.
Jsem 2 roky po škole, mám výuční list prodavač a pak jsem si dodělala maturitu.
Nastoupila jsem do práce jako administrativní pracovník, vůbec mi to nešlo, tak jsem odešla protože mi bylo blbé neustále se doptavat a vše plést, kolegyně mi to i dost dávaly sežratšla jsem dělat prodavačku do mléčného baru u nás, ale zase…jsem prostě mimo, spletu objednávku, teď jsem špatně vydala a chybělo mi, nebo dám zboží pod jinou cenu a ani si toho nevšimnu, není to lajdáctví prostě hodně hodně věcí mi dá se říct nedochází, nevšimnu si nebo prostě nevím, možná nemám logické uvažování
nevím. Co se sebou? Mám strach že me vyhodí jsem tady už 3/4 roku a stále chybuji..ještě v profesi jako je prodavač
Třeba máš jen horší soustředění, zkusila bych nějaký doplněk stravy. Hlavně se dopředu nenervuj, že něco spleteš. Plete se každý a hlavně ten, kdo nepřipustí, že by se mohl zmýlit. Když to jde opravit, nejde o život.
Každý není stejně chytrý. Tak holt bez dělat někam k pásu. Za to se nemusíš stydět.
Nemuzes mit ADHD ?
Nekdy soustredeni muze ovlivnit i strava a zivotni styl. Dostatek mineralu a vitaminu, kvalitni spanek a relaxace, muzou mit uzasny vliv.
Hořčík, B-komplex, záměrně si cvičit paměť, zadej do googlu něco jako „trénink mozku“, případně zkus navštívit psychologa, aby ti poradil, jak se lépe soustředit. Pokud jsi byla schopná se vyučit a udělat maturitu, tak inteligentní nejspíš jsi, jestli tě to potěší, tak tvůj příspěvek má hlavu a patu a je napsaný čitelně česky. ![]()
Nebo se kontroluj, jakmile něco uděláš, tak si to znovu projdi a zkontroluj. Alespoň ze začátku.
Taky dělám v práci chyby, to snad každý. Chybují i lékaři, prostě jsme lidi. Čím víc se tím budeš trápit, tím víc budeš chybovat, takové to „zase udělám chybu…“ pusť z hlavy…
@Anonymní píše:
Ahojky.
Nastoupila jsem do práce jako administrativní pracovník, vůbec mi to nešlo, tak jsem odešla protože mi bylo blbé neustále se doptavat a vše plést, kolegyně mi to i dost dávaly sežratšla jsem dělat prodavačku do mléčného baru u nás, ale zase…jsem prostě mimo, spletu objednávku, teď jsem špatně vydala a chybělo mi, nebo dám zboží pod jinou cenu a ani si toho nevšimnu, není to lajdáctví prostě hodně hodně věcí mi dá se říct nedochází, nevšimnu si nebo prostě nevím, možná nemám logické uvažování
nevím. Co se sebou? Mám strach že me vyhodí jsem tady už 3/4 roku a stále chybuji..ještě v profesi jako je prodavač
bohužel příklad, kdo všechno má dnes maturitu…
Prosim Te. Ja dnes nenacenila suchy led,za cca 250$. Chyby delame vsichni.
Ahojky.
šla jsem dělat prodavačku do mléčného baru u nás, ale zase…jsem prostě mimo, spletu objednávku, teď jsem špatně vydala a chybělo mi, nebo dám zboží pod jinou cenu a ani si toho nevšimnu, není to lajdáctví prostě hodně hodně věcí mi dá se říct nedochází, nevšimnu si nebo prostě nevím, možná nemám logické uvažování
Nastoupila jsem do práce jako administrativní pracovník, vůbec mi to nešlo, tak jsem odešla protože mi bylo blbé neustále se doptavat a vše plést, kolegyně mi to i dost dávaly sežrat