V práci jsem mimo, strach o budoucnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.2.19 08:34

V práci jsem mimo, strach o budoucnost

Ahojky.
Jsem 2 roky po škole, mám výuční list prodavač a pak jsem si dodělala maturitu. :think:
Nastoupila jsem do práce jako administrativní pracovník, vůbec mi to nešlo, tak jsem odešla protože mi bylo blbé neustále se doptavat a vše plést, kolegyně mi to i dost dávaly sežrat :( šla jsem dělat prodavačku do mléčného baru u nás, ale zase…jsem prostě mimo, spletu objednávku, teď jsem špatně vydala a chybělo mi, nebo dám zboží pod jinou cenu a ani si toho nevšimnu, není to lajdáctví prostě hodně hodně věcí mi dá se říct nedochází, nevšimnu si nebo prostě nevím, možná nemám logické uvažování :nevim: nevím. Co se sebou? Mám strach že me vyhodí jsem tady už 3/4 roku a stále chybuji..ještě v profesi jako je prodavač :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
21.2.19 08:40
@Anonymní píše:
Ahojky.
Jsem 2 roky po škole, mám výuční list prodavač a pak jsem si dodělala maturitu. :think:
Nastoupila jsem do práce jako administrativní pracovník, vůbec mi to nešlo, tak jsem odešla protože mi bylo blbé neustále se doptavat a vše plést, kolegyně mi to i dost dávaly sežrat :( šla jsem dělat prodavačku do mléčného baru u nás, ale zase…jsem prostě mimo, spletu objednávku, teď jsem špatně vydala a chybělo mi, nebo dám zboží pod jinou cenu a ani si toho nevšimnu, není to lajdáctví prostě hodně hodně věcí mi dá se říct nedochází, nevšimnu si nebo prostě nevím, možná nemám logické uvažování :nevim: nevím. Co se sebou? Mám strach že me vyhodí jsem tady už 3/4 roku a stále chybuji..ještě v profesi jako je prodavač :zed:

Třeba máš jen horší soustředění, zkusila bych nějaký doplněk stravy. Hlavně se dopředu nenervuj, že něco spleteš. Plete se každý a hlavně ten, kdo nepřipustí, že by se mohl zmýlit. Když to jde opravit, nejde o život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
21.2.19 08:51

Každý není stejně chytrý. Tak holt bez dělat někam k pásu. Za to se nemusíš stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
21.2.19 08:57

Nemuzes mit ADHD ?
Nekdy soustredeni muze ovlivnit i strava a zivotni styl. Dostatek mineralu a vitaminu, kvalitni spanek a relaxace, muzou mit uzasny vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.2.19 09:38

Hořčík, B-komplex, záměrně si cvičit paměť, zadej do googlu něco jako „trénink mozku“, případně zkus navštívit psychologa, aby ti poradil, jak se lépe soustředit. Pokud jsi byla schopná se vyučit a udělat maturitu, tak inteligentní nejspíš jsi, jestli tě to potěší, tak tvůj příspěvek má hlavu a patu a je napsaný čitelně česky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
21.2.19 09:57

Nebo se kontroluj, jakmile něco uděláš, tak si to znovu projdi a zkontroluj. Alespoň ze začátku.

Taky dělám v práci chyby, to snad každý. Chybují i lékaři, prostě jsme lidi. Čím víc se tím budeš trápit, tím víc budeš chybovat, takové to „zase udělám chybu…“ pusť z hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.2.19 19:42
@Anonymní píše:
Ahojky.
Nastoupila jsem do práce jako administrativní pracovník, vůbec mi to nešlo, tak jsem odešla protože mi bylo blbé neustále se doptavat a vše plést, kolegyně mi to i dost dávaly sežrat :( šla jsem dělat prodavačku do mléčného baru u nás, ale zase…jsem prostě mimo, spletu objednávku, teď jsem špatně vydala a chybělo mi, nebo dám zboží pod jinou cenu a ani si toho nevšimnu, není to lajdáctví prostě hodně hodně věcí mi dá se říct nedochází, nevšimnu si nebo prostě nevím, možná nemám logické uvažování :nevim: nevím. Co se sebou? Mám strach že me vyhodí jsem tady už 3/4 roku a stále chybuji..ještě v profesi jako je prodavač :zed:

bohužel příklad, kdo všechno má dnes maturitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55993
21.2.19 19:46

Prosim Te. Ja dnes nenacenila suchy led,za cca 250$. Chyby delame vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová