V roce začal špatně spát

355
28.8.14 20:56

V roce začal špatně spát

Ahoj prosím Vás o rady či zkušenosti. Náš roční chlapeček spal vždy bez problému a když jsme se přestěhovali do vedlejší místnosti tak začal spát ještě líp a celou noc. V srpnu nám byl rok přesně v sobotu a v noci na sobotu to začalo a od té doby spal jen jednou celou noc, jinak začne v noci nebo už večer brečet a nepřestane dokud ho nemám u sebe a jen co ho položím, tak brečí ale spí nebo má zavřené oči.
Tak jediné řešení je vzít ho k nám do postele, kde se tak hodinu taky mele než usne tvrdě a i tak cestuje po celé posteli, to bych zkousla krom toho že se vůbec nevyspím ale zásadně jsem nechtěla dítě naučit spát v posteli a doufám, že se to zase vrátí do starejch kolejí a nevím zda si to spojovat z růstem zubů nebo se to zlomilo s tím rokem a začne nám prostě peklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1394
28.8.14 20:59

Nerostou mu špičáky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.8.14 21:01

Malé rostly špičáky skoro 4měsíce. Od té doby, co jí vylezl poslední spí o dost líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.8.14 21:07

U nas taky nastal zlom v roce, do dneska nevim proc… Ale ted uz zase v pohode spi. Do postele jsem ji nikdy nebrala, to jsem ji ucit nechtela, radsi jsem k ni 10× v noci vstavala. Zkus dat pred spanim Panadol a uvidis, jestli to bude lepsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
28.8.14 21:10

V pusině nic nevidím :-( akorát se mu teď klube druhá 2 dole a nahoře má 4 přední takže je to možné ale dřív zabralo dát na noc Panadol a bylo a teď už nepomáhá ani to :-/… Taky mě napadlo zkusit koupit Nurofen jestli nezabere lépe, dávala jsem i Homeopatika a taky pomáhali ;-), nejvíc se bojím že si navykne spát s náma ale tím že spí a brečí ze spaní tak si myslím že ho trápí ty zoubky ale tentokrát asi sakra dlouho :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
28.8.14 21:14

@Janinka1983
On s náma taky v posteli nikdy nespal, naopak mu vadilo spát někde jinde a zkoušela jsem ho nechat řvát a chvilku byl klid a pak zase a takhle fůrt dokola, tak jsem usoudila že ho asi něco trápí ale po nás pak v posteli leze a dělá blbosti a někdy tedy hned spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
28.8.14 21:21

@Janinka1983
A můžu se zeptat jak dlouho to trvalo a co zabralo, nechat brečet? Přes den ho nechávám klidně řvát ale v noci mi to je nepříjemné už jen kvůli partnerovi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.8.14 21:54

@Kry5t0fek Nevim presne, co pomohlo, zkusila jsem vice veci. Zacala jsem davat veceri pred koupanim a zrusila vecerni mliko, vycetla jsem, ze ji muze bolet brisko nebo byt tezko. Pak jsem ji zacala mene oblikat, staci bodycko, ne cely overal. Hned byla spokojenejsi. Kdyz rostly zuby, davala jsem Panadol. A jinak do postele fakt ne, jen kdyz byla nemocna, jinak pri kazdem nocnim probuzeni vyzadovala hru a to ja teda ve tri rano nejsem schopna :mrgreen: Plakat jsem ji taky nechala, par minut, pak jsem zasla, pohladila, polozila, uklidnila a zase odesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
29.8.14 08:23

Noo snad se to taky u nás zase vrátí do normálu, je pořád něco co nám ten spánek narušuje :D vždy se nám to na chvíli ustálí a spí hezky a zase něco… Já bych ho do postele taky nebrala kdyby nebyl totálně hysterickej, drív mu stačilo dát třeba jen dudlík, uložit a byl klid ;-) jinak náš si chtěl hrát ve 4 ráno a lezl tady po celym bytě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí