V roku nechce večeře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1864
4.2.13 21:40

V roku nechce večeře

Ahojky malá je velký jedlík ale poslední dobou mě plive večeři. Dávám ji krupici uvařenou ve vodě se sunarem co mi papá už asi půl roku, protože byla moc hladná a často se budila na jídlo v noci. Dneska jsem jí udělala normální krupici z mlékem a taky to plivala. rostou jí zoubky ale aby odmítala každý večer jídlo to je divné :-( co dáváte svým dětem vy na večeři? Zkoušeli jsme i ty sunarky a ovocné mlíčka ale to ji na celou noc nezasytí. děkuji za názory a pěkný večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
4.2.13 21:43

Synovi davam krupicku, pridam trochu kakaa.
A nebo mu kupuji, kase od ruznych vyrobcu ale spise od Sunarky, a ruzne prichute mu kupuji.Ji me to pekne, sni toho az az.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
4.2.13 21:45

Malá nechtěla kaši nikdy (vlastně ani jedno ze 3 dětí), tak jsem dávala buď to, co bylo k obědu, nebo hustou polívku, či chleba (rohlík) s máslem, lučinou…
A když bojkotovala i to, šla spát bez večeře, jen jsem ji nakojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.2.13 21:46

V sedm dostava chlebik se syrem, sunkou, pomazankou a o pul devate porci ridke krupicky - ale musi ji mit do lahve, lzici mi to neji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.2.13 21:46

Tak zkus chleba s něčím, zbytek od oběda, polévku. Třeba už nebude kaše chtít.

• Citovat
  • Upravit
522
4.2.13 21:49

Na večeři dceři dávám chleba s lučinou, nebo kaši s mlékem do lahve / koktejl banán s jogurtem, občas zeleninovou polévku. Klasickou kaši lžičkou si malá vzala jen párkrát. Jinak večeři dcera dostane kolem šesté, kolem osmé dostane lahev s mlékem a pak jde spát.

Příspěvek upraven 04.02.13 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.2.13 21:50

Ja po roce snad kase vubec nedavala, k veceri bylo casto pecivo s maslem, zerve nebo tak, nebo to co bylo k obedu, nebo treba mozarela s rajcetem a podobne. Cas od casu klasicka krupicova kase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.2.13 21:54

Dávám dceři cokoliv, co sní, snažím se o pestrost a změny. Někdy kaši - doma dělanou krupičku nebo ovesnou, polévku, nudle s ořechy nebo tvarohem, chleba s lučinou a šunkou a někdy také nic pokud nechce. Např. dnes snědla jen 3 kuličky hroznového vína a víc ani ťuk. Nenutím jí, já také nemám každý den stejný hlad a stejné chuťě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.2.13 21:57

Davam pecivo s lucinou nebo kvalitni sunkou/syrem, mozzarelu se zeleninou apod.
Kasi uz temer nedavam, dceru z toho zacalo asi bolet bricho a hur se ji spalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
4.2.13 21:59

Zrovna tohle taky řeším, kaše už v poslední době nechce a to že jsem zkusila kaši na x způsobů :roll:
Miluje polévky- vývary, dnes zblajzla před spaním pěkně plný talíř :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.2.13 22:01

Já mám 2-letou a každý den chce k večeři krupicovou kaši. Někdy si vezme i omáčku nebo polívku, ale pak chce stejně kaši. Ani nějak nevím co jí dávat, chleba a pečivo moc nemusí, co třeba dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
4.2.13 22:12

@Lulinecka002 dělám kaši z ovesných vloček nebo rýžovou kašičku, je zvyklej to teda nemít ochucený, ale může se pro chuť přidat ovoce. Mně se po tom může teda užrat, krupičku mu dávám občas k snídani, je to takovej žrout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.2.13 22:17

Mam dceru 14 mesicu a dost vasto mi plive kasi-podle me se pomalu odstavuje od dalsi mlecne davky. Davam k veceri polevky, pecivo, teple jidlo, kdyz varim teplou veceri. Zkus nabidnout neco jineho, nez kasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.2.13 08:14

No malá je nejedlík, takže má kaše.. Chleba bych do ní nenarvala.. Chutnají jí jen ty instatntní ochucený, mám tu spoustu ze zdravé výživy a ty nechce ani ochucený ani s ovocem.. Je to potvora, nechápu, jak to pozná :mrgreen: Ale kupuju už nemléčný a dělám je do normálního mléka.. A ty bez příchutě dosladím medem.. A pak se stejně kojí a pak se stejně pořád budí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášený
5.2.13 13:09

Myslím, že je jednoduše té kaše přejedená. Mám 2 a půl starého syna a tomu musím jídla střídat od toho roka, když jsem mu dávala každý den kaši, tak mi ji pak už prostě nechtěl. Jakmile jsem mu to vyměnila za polívku, tak se napucnul a chrupkal celou noc…chce to pestrou stravu.
Copak ty jíš také každý den chleba s máslem(příklad) :D Já si dám dva dny po sobě něčeho a další už prostě nemůžu. A děti to mají to samé. Od roka už může vše, takže prostě zkoušet. :dance: :D
 Jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí