V srpnu do Egypta?

1263
4.8.10 19:51

v srpnu do Egypta?

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s Egyptem v srpnu?
Vím, že tam bude horko, ale jestli je to snesitelné, atd..?
Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21712
4.8.10 19:54

v srpnu bych nejela. bude tam 40 a více ve stínu. ani u moře to nebude nic moc… kor jestli chcete s dvouletým dítětem. nechala bych to až na konec září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.10 20:10

ááni omylem bych nejela, známý tam byl v dubnu a to zrovna byl nějaký enormní hic na tu dobu a další známý byl někdy červen a prosadil si balkon, nemohl tam ani vlézt a bylo prý fakt nesnesitelně… já tam byla někdy v květnu pár let zpátky a chytli jsme opak, vítr, u pyramid písečná bouře a to doslova a zima i na koupání :lol: ale srpen to bych neriskovala aby člověk pak nevytáhl paty z hotelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.8.10 20:20

Přelom únor-březen, teplo přes 30C. V dvouletým dítěte, bych rozhodně v srpnu nejela.Nechala bych to na září-říjen, kdy už tam budou přijatelnější teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
4.8.10 20:35

my byli přelom červenec/srpen a děs…nikdo jsme si to neužili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.8.10 20:37

v srpnu bych nejela ani omylem,musi to tam byt priserne,urcite minimalne 40C ve stinu,pisek rozpaleny,more teply a pro tak male dite urcite nevhodne.
Pockala bych na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
4.8.10 20:41

My jsme právě byli v Egyptě přelom září-říjem a optimální.
Ale nahlodalo nás víc známých a ti tam teď jedni byli s 8-mi měsíčním dítětem a prej úplně v poho. 8-o
Hlavně prý musí být hotel na pláži aby tam pofukovalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.8.10 20:50

No my tam byli v říjnu a ikdyž to byl mazec,tak se to už dalo.Srpen bude fakt brutal,to bych vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.8.10 21:01

My lítali vždycky začátek září a bylo na zdechnutí. Byli jsme ale bez dítěte a zas tak strašně nám to nevadilo. S malým bych takhle rozhodně Egypt nedala a překvapuje mě, když někdo říká, že s malýma dětma do Egypta v poho - to musí bejt tak strašná zátěž pro organismus!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.8.10 21:32

Naši tam byli loni v srpnu a už by takhle nejeli. Na sluníčku 50stupňů. S takhle malým dítětem bych do Egypta neletěla ani v zimě natož v srpnu. Bála bych se. Je to strašná zátěž pro tak malý organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
5.8.10 10:30

Tak my tam byli leto s v březnu s manželem a paráda :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
6.8.10 15:11

Než se z Egypta stal boom,byl drahý,tak se tam v červenci a srpnu nelétalo.Bratranec tam byl před cca 17-ti lety,v černu a říkal,že to byl poslední turnus,potom až v září.Vysvětloval to vysokými teplotami,pro nás úmornými.Ale nyní poptávka v letních měsících je,tak proč by se tomu cestovky bránili?
Ale většina lidí,s kým jsem mluvila,tak řekla,že v létě už by tam nikdy neletěli.My jsme byli přelom února a března-super,i když voda v bazéně byla ledová,tam se nadalo vlézt.Moře bylo snesitelný,nechci nikomu tvrdit že vyhřátý.Ale jako relax,kdy tady byla sněhová kalamita a následně - 15 stupňů a my jsme leželi na pláži a bylo 30 stupňů- opravdu super.Večery byly chladnější,na podzimní bundu.Ale dalo se sedět venku na terase,zase taková veliká zima to nebyla.V dubnu bylo počasí ideální,snesitelně teplo,bazén vyhřátý,moře taktéž.I dny byly delší.A večer už nebylo potřeba nosit bundy. Únor jsme tenkrát volili jako útěk před dlouhou zimou a vyhrála cena.Jinak za plnou cenu bych volila duben,nebo začátek října.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
7.8.10 12:13

Holky díky!!
Já jsem jen chtěla slyšet zkušenosti se srpnem, protože opravdu nám řeklo víc lidí, že je to v poho.A na to jak jsem tam byla v říjnu, tak se mi to nezdálo.
Rozhodli jsme se tak, že uvidíme jestli se naskytne nějaký zajímavý lástík do jiné země a pokud ne, tak by jsme jeli až v říjnu do Egypta. Našla jsem tam suprovní hotel s tobogánama a bazénkama jak pro malou tak i pro starší dceru. Recenze na hotel a vše okolo jen ty nejlepší a byli tam i s menšími dětmi. :palec:
V tom říjnu tam budou teploty jak tady v létě, tak si myslím, že pro malou to zas tak velká zátěž nebude, jen budu muset hlídat to pití a tu jejich vodu - ať nedostaneme tu šílenou egyptskou střevní virozu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.8.10 22:28

muzes mi hodit odkaz na ten hotel co jsi nasla,ktery je vhodny pro deti?Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
7.8.10 23:11

Tady je ten hotel
http://www.firotour.cz/…park-ejp228/

A tady víc fotek a recenze! :wink:
http://egypt.orbion.cz/…e-aqua-park/

Já mám ještě 13-ti letou dceru, takže u nás vybírat dovču aby jsme se zavděčili oboum je drama!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí